mpăi ce pot să spun , sunt la cel mai bun liceu din județ mai exact Bistrița-Năsaud , unde am niște profi ... imagineazăți că dăm teste și la desen/muzică(hai că pe clasa a 11-a scap) + română care nu e de profil ne cere mai mult ca cei de la filo , să nu mai zic de cele de profil .. încă o dată nici eu nu știu de ce ne-a dat un asemenea proiect .. dacă vrei să răspunzi la întrebari m-as bucura , dacă nu asta e. Dacă tu ai înțeles toate chestiile care ți se cer să le faci la școală , te felicit ... și eu sunt de părere că unele lucruri pe care le faci la școală sunt inutile, dar trebuie făcute.Imperfecşăn wrote:cred că ai scris greşit mecanică[Dn]Liviu wrote:Mate-Info mdea ciudat nu? Stai calmă ăsta e singurul proiect la mate care îl dă la toți pe clasa a 10-a. Ăsta e ceva așa de sfârșit de an pentru o notă bună , presupun.Imperfecşăn wrote:pe ce drc profil ești mă de îți dă sondaje d-astea la mate?![]()
![]()
![]()
Să nu crezi că sunt spion o.O , răspund și euala1234 wrote:ej vreun spion cv... n am incredere.
1. Timid
2. Mama
3. Pe plajă
4. Da
5. Orice gen mai puțin clasică
6. Da , înălțime
7. Uneori
8. Poate
9. Nu
10. Da
11. Nu
12. Aseară