Hai sa deschidem putin ochii
Re: Hai sa deschidem putin ochii
Gata bă!
Că nu se va rezolva nimic
Chiar cu zisu "40k"
Că nu se va rezolva nimic
Chiar cu zisu "40k"

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←
ai zis si tu ceva corect[VIP]Dany wrote:Gata bă!![]()
Că nu se va rezolva nimic![]()
Chiar cu zisu "40k"![]()
We can't all be queens, someone has to clap when I go by.

''Si cel mai tare doare sa vezi persoana iubita ca iubeste pe altcineva''-Andru 2k16

''Si cel mai tare doare sa vezi persoana iubita ca iubeste pe altcineva''-Andru 2k16

Hm ce este ciudat in topicul acesta este ca unii dintre voi nu ati inteles nimic din ce-o scris Ana acolo,dar ati comentat.Aici era vorba de comunitatea METIN2STEEL,dar in schimb voi v-ati axat doar pe staff.Nu inteleg de ce tot o dati pe asta ca acum 2-3 ani era altceva schimbarile asta nu au venti de acum si nu au fost facute doar de staff aici am contribuit toti.O sa dau doar un mic ex. (Nu pot veni tu un copil de 12-16 ani si sa-ti bagi toata ... si s-o .... pe mama sau stiu eu si sa zici din cauza staff-ului s-o ajuns aici)RESPECTUL ADUCE RESPECT din cate stiu eu.Acum 2 zile cred chiar am vazut pe skype un mesaj de la Silent foarte interesant si ma bucur ca s-o dat si el seama de asta singur(legat de activitatea staff-ului).Si legat de topicul Anei PRIETENII,INCREDEREA,RESPECTUL se castiga si ca o mic paranteza dupa mine e foarte josnic ca de ex. astazi ma cert cu X aruncam vorbe grele ca mai apoi peste 2 zile sa fie ''vtm,te iubesc,varule,frtlm,cel mai bun prieten etc'' este cel mai penibil mod in care te poti lasa descoperit/cunoscut de o pers. ca tot se vorbeste de 'prieteni care se cunosc foarte bine pe joc'.
Despre lingatori si pupaciosi de ... nu cred ca mai este nevoie sa vobim se stiu ei destul de bine si nu este treaba mea cat de jos se pot cobora pentru anumite lucruri este stric problema lor
Cat despre unii din staff cum Ana,Adina au 'incercat' sa fie politicoase asta o sa fac si eu nu o sa vorbesc despre ei ca nu este frumos.
COMUNITATEA METIN2STEEL suntem toti
Despre lingatori si pupaciosi de ... nu cred ca mai este nevoie sa vobim se stiu ei destul de bine si nu este treaba mea cat de jos se pot cobora pentru anumite lucruri este stric problema lor
Cat despre unii din staff cum Ana,Adina au 'incercat' sa fie politicoase asta o sa fac si eu nu o sa vorbesc despre ei ca nu este frumos.

Short, but sweet. #A ❤
Total de acord[C]xAleks wrote:Hm ce este ciudat in topicul acesta este ca unii dintre voi nu ati inteles nimic din ce-o scris Ana acolo,dar ati comentat.Aici era vorba de comunitatea METIN2STEEL,dar in schimb voi v-ati axat doar pe staff.Nu inteleg de ce tot o dati pe asta ca acum 2-3 ani era altceva schimbarile asta nu au venti de acum si nu au fost facute doar de staff aici am contribuit toti.O sa dau doar un mic ex. (Nu pot veni tu un copil de 12-16 ani si sa-ti bagi toata ... si s-o .... pe mama sau stiu eu si sa zici din cauza staff-ului s-o ajuns aici)RESPECTUL ADUCE RESPECT din cate stiu eu.Acum 2 zile cred chiar am vazut pe skype un mesaj de la Silent foarte interesant si ma bucur ca s-o dat si el seama de asta singur(legat de activitatea staff-ului).Si legat de topicul Anei PRIETENII,INCREDEREA,RESPECTUL se castiga si ca o mic paranteza dupa mine e foarte josnic ca de ex. astazi ma cert cu X aruncam vorbe grele ca mai apoi peste 2 zile sa fie ''vtm,te iubesc,varule,frtlm,cel mai bun prieten etc'' este cel mai penibil mod in care te poti lasa descoperit/cunoscut de o pers. ca tot se vorbeste de 'prieteni care se cunosc foarte bine pe joc'.

-
[MOD]Mistic
COMUNITATEA METIN2STEEL am fost toti. Acum ca fiecare trage cu dintii de partea lui, si linge peste tot sa-i fie lui bine unde e comunitatea?Hai sa ma fac inteles, comunitatea s-a spart cand s-au vandut gradele. Intr-o comunitate gradele trebuiau date pe merit prin avansare cum tu si unii din voi munciti pentru grad nu cred ca iti place sa vina unul care baga 400lei, si se crede la fel de bun ca tine in asta, ba chiar se crede si peste tine in unele situatii. Si vine el mare miez din caramida isi face propriul regulament, taie si spanzura cu jail si mut. Si de aici si a 2-a problema, cand staff-ul (nu ma refer la toti) nu trateaza playerii cu respect cum ai vrea ca un player sa trateze acel membru staff cu respect? Si aici ma dau exemplu pe mine, toti cei din staff cu care am vorbit si m-au ajutat cand am avut o problema fara sa-mi vorbeasca in sictir si sa fie aroganti au vazut ca si eu le-am raspuns la fel. Si cei care si-au luat-o-n cap cu mine, au vazut ca pot sa-i ... si in gura. Si a 3-a problema, cand voi membrii staff nu aveti respect unul fata de altul, cum ai vrea sa creasca comunitatea? Nu acuz pe nimeni, dar cum sa te simti cand nu iti pasa?[C]xAleks wrote:Hm ce este ciudat in topicul acesta este ca unii dintre voi nu ati inteles nimic din ce-o scris Ana acolo,dar ati comentat.Aici era vorba de comunitatea METIN2STEEL,dar in schimb voi v-ati axat doar pe staff.Nu inteleg de ce tot o dati pe asta ca acum 2-3 ani era altceva schimbarile asta nu au venti de acum si nu au fost facute doar de staff aici am contribuit toti.O sa dau doar un mic ex. (Nu pot veni tu un copil de 12-16 ani si sa-ti bagi toata ... si s-o .... pe mama sau stiu eu si sa zici din cauza staff-ului s-o ajuns aici)RESPECTUL ADUCE RESPECT din cate stiu eu.Acum 2 zile cred chiar am vazut pe skype un mesaj de la Silent foarte interesant si ma bucur ca s-o dat si el seama de asta singur(legat de activitatea staff-ului).Si legat de topicul Anei PRIETENII,INCREDEREA,RESPECTUL se castiga si ca o mic paranteza dupa mine e foarte josnic ca de ex. astazi ma cert cu X aruncam vorbe grele ca mai apoi peste 2 zile sa fie ''vtm,te iubesc,varule,frtlm,cel mai bun prieten etc'' este cel mai penibil mod in care te poti lasa descoperit/cunoscut de o pers. ca tot se vorbeste de 'prieteni care se cunosc foarte bine pe joc'.
Foarte bine punctat, felicitări pentru tot e faci, ai făcut si vei face pentru M2S![C]xAleks wrote:Hm ce este ciudat in topicul acesta este ca unii dintre voi nu ati inteles nimic din ce-o scris Ana acolo,dar ati comentat.Aici era vorba de comunitatea METIN2STEEL,dar in schimb voi v-ati axat doar pe staff.Nu inteleg de ce tot o dati pe asta ca acum 2-3 ani era altceva schimbarile asta nu au venti de acum si nu au fost facute doar de staff aici am contribuit toti.O sa dau doar un mic ex. (Nu pot veni tu un copil de 12-16 ani si sa-ti bagi toata ... si s-o .... pe mama sau stiu eu si sa zici din cauza staff-ului s-o ajuns aici)RESPECTUL ADUCE RESPECT din cate stiu eu.Acum 2 zile cred chiar am vazut pe skype un mesaj de la Silent foarte interesant si ma bucur ca s-o dat si el seama de asta singur(legat de activitatea staff-ului).Si legat de topicul Anei PRIETENII,INCREDEREA,RESPECTUL se castiga si ca o mic paranteza dupa mine e foarte josnic ca de ex. astazi ma cert cu X aruncam vorbe grele ca mai apoi peste 2 zile sa fie ''vtm,te iubesc,varule,frtlm,cel mai bun prieten etc'' este cel mai penibil mod in care te poti lasa descoperit/cunoscut de o pers. ca tot se vorbeste de 'prieteni care se cunosc foarte bine pe joc'.

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Ex: io cu Belita. Prea multa dragoste si orgoliu duce la certuri, nu-i asa Crizy?[VIP]Mistic wrote:COMUNITATEA METIN2STEEL am fost toti. Acum ca fiecare trage cu dintii de partea lui, si linge peste tot sa-i fie lui bine unde e comunitatea?Hai sa ma fac inteles, comunitatea s-a spart cand s-au vandut gradele. Intr-o comunitate gradele trebuiau date pe merit prin avansare cum tu si unii din voi munciti pentru grad nu cred ca iti place sa vina unul care baga 400lei, si se crede la fel de bun ca tine in asta, ba chiar se crede si peste tine in unele situatii. Si vine el mare miez din caramida isi face propriul regulament, taie si spanzura cu jail si mut. Si de aici si a 2-a problema, cand staff-ul (nu ma refer la toti) nu trateaza playerii cu respect cum ai vrea ca un player sa trateze acel membru staff cu respect? Si aici ma dau exemplu pe mine, toti cei din staff cu care am vorbit si m-au ajutat cand am avut o problema fara sa-mi vorbeasca in sictir si sa fie aroganti au vazut ca si eu le-am raspuns la fel. Si cei care si-au luat-o-n cap cu mine, au vazut ca pot sa-i ... si in gura. Si a 3-a problema, cand voi membrii staff nu aveti respect unul fata de altul, cum ai vrea sa creasca comunitatea? Nu acuz pe nimeni, dar cum sa te simti cand nu iti pasa?[C]xAleks wrote:Hm ce este ciudat in topicul acesta este ca unii dintre voi nu ati inteles nimic din ce-o scris Ana acolo,dar ati comentat.Aici era vorba de comunitatea METIN2STEEL,dar in schimb voi v-ati axat doar pe staff.Nu inteleg de ce tot o dati pe asta ca acum 2-3 ani era altceva schimbarile asta nu au venti de acum si nu au fost facute doar de staff aici am contribuit toti.O sa dau doar un mic ex. (Nu pot veni tu un copil de 12-16 ani si sa-ti bagi toata ... si s-o .... pe mama sau stiu eu si sa zici din cauza staff-ului s-o ajuns aici)RESPECTUL ADUCE RESPECT din cate stiu eu.Acum 2 zile cred chiar am vazut pe skype un mesaj de la Silent foarte interesant si ma bucur ca s-o dat si el seama de asta singur(legat de activitatea staff-ului).Si legat de topicul Anei PRIETENII,INCREDEREA,RESPECTUL se castiga si ca o mic paranteza dupa mine e foarte josnic ca de ex. astazi ma cert cu X aruncam vorbe grele ca mai apoi peste 2 zile sa fie ''vtm,te iubesc,varule,frtlm,cel mai bun prieten etc'' este cel mai penibil mod in care te poti lasa descoperit/cunoscut de o pers. ca tot se vorbeste de 'prieteni care se cunosc foarte bine pe joc'.

-
[MOD]Mistic
Evident, mare dragoste pe voi .3s3 wrote:Ex: io cu Belita. Prea multa dragoste si orgoliu duce la certuri, nu-i asa Crizy?[VIP]Mistic wrote:COMUNITATEA METIN2STEEL am fost toti. Acum ca fiecare trage cu dintii de partea lui, si linge peste tot sa-i fie lui bine unde e comunitatea?Hai sa ma fac inteles, comunitatea s-a spart cand s-au vandut gradele. Intr-o comunitate gradele trebuiau date pe merit prin avansare cum tu si unii din voi munciti pentru grad nu cred ca iti place sa vina unul care baga 400lei, si se crede la fel de bun ca tine in asta, ba chiar se crede si peste tine in unele situatii. Si vine el mare miez din caramida isi face propriul regulament, taie si spanzura cu jail si mut. Si de aici si a 2-a problema, cand staff-ul (nu ma refer la toti) nu trateaza playerii cu respect cum ai vrea ca un player sa trateze acel membru staff cu respect? Si aici ma dau exemplu pe mine, toti cei din staff cu care am vorbit si m-au ajutat cand am avut o problema fara sa-mi vorbeasca in sictir si sa fie aroganti au vazut ca si eu le-am raspuns la fel. Si cei care si-au luat-o-n cap cu mine, au vazut ca pot sa-i ... si in gura. Si a 3-a problema, cand voi membrii staff nu aveti respect unul fata de altul, cum ai vrea sa creasca comunitatea? Nu acuz pe nimeni, dar cum sa te simti cand nu iti pasa?[C]xAleks wrote:Hm ce este ciudat in topicul acesta este ca unii dintre voi nu ati inteles nimic din ce-o scris Ana acolo,dar ati comentat.Aici era vorba de comunitatea METIN2STEEL,dar in schimb voi v-ati axat doar pe staff.Nu inteleg de ce tot o dati pe asta ca acum 2-3 ani era altceva schimbarile asta nu au venti de acum si nu au fost facute doar de staff aici am contribuit toti.O sa dau doar un mic ex. (Nu pot veni tu un copil de 12-16 ani si sa-ti bagi toata ... si s-o .... pe mama sau stiu eu si sa zici din cauza staff-ului s-o ajuns aici)RESPECTUL ADUCE RESPECT din cate stiu eu.Acum 2 zile cred chiar am vazut pe skype un mesaj de la Silent foarte interesant si ma bucur ca s-o dat si el seama de asta singur(legat de activitatea staff-ului).Si legat de topicul Anei PRIETENII,INCREDEREA,RESPECTUL se castiga si ca o mic paranteza dupa mine e foarte josnic ca de ex. astazi ma cert cu X aruncam vorbe grele ca mai apoi peste 2 zile sa fie ''vtm,te iubesc,varule,frtlm,cel mai bun prieten etc'' este cel mai penibil mod in care te poti lasa descoperit/cunoscut de o pers. ca tot se vorbeste de 'prieteni care se cunosc foarte bine pe joc'.
COMUNITATEA METIN2STEEL suntem toti![]()