Da ce ma Fifty e tac-tu sa stie cati ani ai tu?[Dn]CarliG wrote:):)) asa e sunt copil de 7 ani
):)) ia sa il intrebi pe Fifty pentru documentatia ta de mamifer paros:)) cati ani am muciosule esti doar un arogant crescut la curu lu mumata
event de Paste
-
[VIP]Taylor
Re: event de Paste
"Ei zic că toate-s la fel, de multe ori le dau dreptate
Până găsesc una bună şi mai bună că toate."
Până găsesc una bună şi mai bună că toate."

Mai bine ai vorbii în borcan și când vrei să te auzi deschizi capacu. Scuze că poate ți-am dat importanţă și acum te simți cineva, e doar o iluzie, ești același copil de 12 ani cu vise de pirat. Fii un pirat cuminte și rămâi în port până se liniștesc apele.[Dn]CarliG wrote:asa e diabla ... cata aroganta pe el sa comenteze aiurea la un topic # discutii libere #
Mai e si SGA):)) si comenteaza dupa VIP fricosul lu mamica
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!

- [Dn]CarliG
Ce e taylor vrei sa te adopteze, si u 3s3 nume de travestit veziti de transexuali tai care te venereaza . Nici nu am nevoie de importanta din part ta. Imi provoci greata tarchi
#EsentaDeCacao[Dn]CarliG wrote:Ce e taylor vrei sa te adopteze, si u 3s3 nume de travestit veziti de transexuali tai care te venereaza . Nici nu am nevoie de importanta din part ta. Imi provoci greata tarchi

Doamne, mor[Dn]CarliG wrote:3s3 nume de travestit veziti de transexuali tai care te venereaza. . . tarchi