Ce inseamna asta oameni buni?
-
ala2123456789
Re: Ce inseamna asta oameni buni?
numa cu yako stai in gura toata ziua, mai lasa l drc, inteleg ca ai ramas traumatizata, dar totusi...[VIP]Sophie. wrote:dacă era yako acum în staff...
treci peste!

ala2123456789 wrote:numa cu yako stai in gura toata ziua, mai lasa l drc, inteleg ca ai ramas traumatizata, dar totusi...[VIP]Sophie. wrote:dacă era yako acum în staff...
treci peste!
+11111 mai taci dreq niho
- [Diva]Diabla
Da, de la [VIP]Zeom care a primit ban .[VIP]Admir wrote:Între reply-urile ei a mai fost unul care vad ca a fost sters de autor. D-aia acum pare dublu-post. Doar nu vorbea singura nu?zzzJ0k3rzzz wrote:De curiozitate ....diabla a luat warn pentru dublu post ?
-
Telenovela
Frumos Staff , Diabla aka Bella care stergea topicuri si facea reclama la alt sv.[MOTIVUL PRINCIPAL PENTRU CARE AI LUAT BAN PE BELLA]
[MISS]Lorena care s-a dat pe langa SilenT sa aiba MISS pt "activitate" , adica la pupacit in partea dorsala .
[SGA]Haze care e staff si nici nu stie sa faca un topic pe forum .
[SGA]Angel zici ca el are GA , asa aere de superior are , numa il tradeaza fata , are fata de deschis conserve . Cocalar better .
[SGA]Dany , eu inca incerc sa cred ca doar se preface si nu e asa de batut in cap . Adica nu are treaba cu staffu' e cam pampalau , badaran etc.
Bravo mai multi membrii staff decat playeri .
si cum vine asta? In 2017 s-au bagat arme 2015 ? ce plm=))
[MISS]Lorena care s-a dat pe langa SilenT sa aiba MISS pt "activitate" , adica la pupacit in partea dorsala .
[SGA]Angel zici ca el are GA , asa aere de superior are , numa il tradeaza fata , are fata de deschis conserve . Cocalar better .
[SGA]Dany , eu inca incerc sa cred ca doar se preface si nu e asa de batut in cap . Adica nu are treaba cu staffu' e cam pampalau , badaran etc.
Si in 2018 se baga arme 2016, si Romania e in urma cu cv ani fata de restul lumii deci se sub-intelege.
- [Diva]Diabla
aveti si arme 2018 pe joc, dragilor ;*[VIP]Thor wrote:Si in 2018 se baga arme 2016, si Romania e in urma cu cv ani fata de restul lumii deci se sub-intelege.
- [MOD]Lorena
Dacă te interesează aşa mult viaţa mea, intreabă-l pe Fifty, câtă activitate şi reclame am avut şi apoi mai discutăm. Până atunci nu mai vorbii in necunoştință de cauză merci.
Telenovela wrote:Frumos Staff , Diabla aka Bella care stergea topicuri si facea reclama la alt sv.[MOTIVUL PRINCIPAL PENTRU CARE AI LUAT BAN PE BELLA]

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥