- Am / N-am -
Re: - Am / N-am -
N-am.
Ai/N-ai avut un obiect vestimentar, asa preferat, incat sa-l porti majoritatea timpului?
Ai/N-ai avut un obiect vestimentar, asa preferat, incat sa-l porti majoritatea timpului?

- ღ unKnow-Person ღ
N-am .
Ai/N-ai intrat în magazin şi-n acel moment ieşea un băiat şi uitându-vă unul la altul s-a împiedicat el de pragul uşii ?
Ai/N-ai intrat în magazin şi-n acel moment ieşea un băiat şi uitându-vă unul la altul s-a împiedicat el de pragul uşii ?
- [VIP]Adinna
eu am fost aia care s-a împiedicatღ unKnow-Person ღ wrote:N-am .
ai / n-ai vrut să faci ceva drăguţ pentru cineva , şi fix când să-i spui ţi-a făcut o fază de cacao ?

N-am, ma asigur inainte
Ai/N-ai stat treaz toata noaptea si dupa sa te-ntrebi de ce?
Ai/N-ai stat treaz toata noaptea si dupa sa te-ntrebi de ce?

- ღ unKnow-Person ღ
Am .
Ai/N-ai vorbit cu-n prieten şi ţi-a spus * Spune şi tu ceva . * şi tu i-ai răspuns cu * Ceva . * .
Ai/N-ai vorbit cu-n prieten şi ţi-a spus * Spune şi tu ceva . * şi tu i-ai răspuns cu * Ceva . * .
Am
Ai/N-ai vazut ceva intr-un magazin si ti-a placut asa mult, incat l-ai cumparat pe loc?
Ai/N-ai vazut ceva intr-un magazin si ti-a placut asa mult, incat l-ai cumparat pe loc?

- [VIP]Adinna
DA[SGA]Geo wrote:Am![]()
ai / n-ai comentat la cineva când trebuia să taci şi te-ai făcut de cacao ?