[ Să ne aducem aminte ]

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
ღ unKnow-Person ღ

[ Să ne aducem aminte ]

Post by ღ unKnow-Person ღ » Fri Aug 14, 2015 2:25 am

-> Să ne aducem aminte <-
Să ne aducem aminte de marile noastre * iubiri * profesorii , adică , mnah , nuş , poate unora le e dor de ei , poate unii vor să-şi amintească acele * frumoase şi amuzante * clipe petrecute alături de marile noastre * iubiri * profesorii . . Adică dacă cineva începe cu * Exemplu -> Profesorul sau Profesoara de chimie , continuă cu el sau ea , când consideraţi că nu mai are nimic de spus despre acel sau acea profesor sau profesoară , urmează alt profesor sau profesoară *

-> Puteţi să vă întoarceţi şi la anumiţi profesori * Pentru cei care nu au putut să-şi spună idea *
-> Se referă doar la cum vă tratau sau tratează profesorii , cum vă alintau , ce probleme le-aţi făcut * puteţi introduce şi dialog * , ce pretenţii aveau de la voi etc . .

Puteţi scrie şi despre colegul de bancă .
:arrow: Puteţi scrie cât vreţi , nu aveţi limită de rânduri .

DjCola

Re: [ Să ne aducem aminte ]

Post by DjCola » Sun Aug 23, 2015 7:15 pm

Când eram clasa a 6 a a venit la noi un prof nou de muzică (ţigan) care apărea pe taraf şi pe etno ,iar când îl enervam ne zicea că suntem handicapaţi şi arunca cu cretă în noi...cam atât despre profesorii mei de muzică..ăsta fu cel mai retardat dintre toţi şi la care ne pişam mereu de râs la ora lui...şi încă câte amintiri frumoase.. :cry: nu am timp să le enumăr pe toate la cât de multe au fost.. :cry:

ღ unKnow-Person ღ

Post by ღ unKnow-Person ღ » Mon Aug 24, 2015 7:11 pm

DjCola wrote:Când eram clasa a 6 a a venit la noi un prof nou de muzică (ţigan) care apărea pe taraf şi pe etno ,iar când îl enervam ne zicea că suntem handicapaţi şi arunca cu cretă în noi...cam atât despre profesorii mei de muzică..ăsta fu cel mai retardat dintre toţi şi la care ne pişam mereu de râs la ora lui...şi încă câte amintiri frumoase.. :cry: nu am timp să le enumăr pe toate la cât de multe au fost.. :cry:

Ce profesor retardat ai avut . -.- Profu' meu de muzică mă lasă să fac ce vreau la ora lui , oricum iau 10 mereu :lol: , sunt preferata lui , mno , normal . Cine e eleva mea preferată ? * Io * . :mrgreen:

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Mon Aug 31, 2015 10:46 am

dacă tot e deschis subiectu' aici . . csf , aducem sus .
vă pup domn' profesor Creator la portofel :mrgreen:
profu' meu de fizică face orice altceva la oră în loc să predea ce trebuie . .
mai nou la liceu facem probleme de facultate , discutăm despre târgu' de maşini , maşinile lui cu camere de luat vederi care filmează non-stop o.O şi toţi banii lui cei mulţi cu vilele lui şi creierul lui lipsă :mrgreen:
Image

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Mon Aug 31, 2015 3:12 pm

ღ unKnow-Person ღ wrote:Ce profesor retardat ai avut . -.- Profu' meu de muzică mă lasă să fac ce vreau la ora lui , oricum iau 10 mereu :lol: , sunt preferata lui , mno , normal . Cine e eleva mea preferată ? * Io * . :mrgreen:
Ce profesor de muzică nu "ne lasă" să facem ce vrem? :lol:

Costi

Post by Costi » Mon Aug 31, 2015 3:37 pm

[Lady]Bia wrote:
ღ unKnow-Person ღ wrote:Ce profesor retardat ai avut . -.- Profu' meu de muzică mă lasă să fac ce vreau la ora lui , oricum iau 10 mereu :lol: , sunt preferata lui , mno , normal . Cine e eleva mea preferată ? * Io * . :mrgreen:
Ce profesor de muzică nu "ne lasă" să facem ce vrem? :lol:
Al meu."Nu cânţi bine ? Jos , 4." "N-ai fluierul la tine ? Treci la ascultare.N-ai învăţat ? Jos , 4" "Cânţi fals ? Patruuuuuuuuuuuuu =)))) (Ne-a obligat să cumpărăm nişte porcării de fluiere .Mai are şi pretenţii să cântăm bine la ele(Noi nu ştim nici ce e aia DO RE MI "fasole" si do).Zici că suntem trupa de lăutari a lui Vali Pervaz sau a lui Ion Inimosu'.Mi-a spus un coleg care stă în acelaşi bloc cu el că dimineaţa vine pe balcon şi vorbeşte cu o gagică de-a lui =))).Are nişte conversaţii de îţi vine să te pui în fund şi să începi să râzi. :lol:
Image

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Mon Aug 31, 2015 3:40 pm

Gen, azi, punem note . . Vă ascult sau cântaţi? [90%- cântăm, Bia- ne ascultaţi :lol: ]
So, Bia, ce ne cânţi azi? #Păi, pot începe cu Do şi să termin cu Re, sau . . să vedeţi că ştiu una alta, încep cu Do, Si şi termin cu La. :lol:
@Bravo, corigentă eşti. #Mulţumesc, ştiu că o să am media 10. :lol:

Şi nu ştiu de ce am impresia că peste tot profii de muzică sunt indulgenţi :lol:

ღ unKnow-Person ღ

Post by ღ unKnow-Person ღ » Mon Aug 31, 2015 6:36 pm

[Lady]Bia wrote:Gen, azi, punem note . . Vă ascult sau cântaţi? [90%- cântăm, Bia- ne ascultaţi :lol: ]
So, Bia, ce ne cânţi azi? #Păi, pot începe cu Do şi să termin cu Re, sau . . să vedeţi că ştiu una alta, încep cu Do, Si şi termin cu La. :lol:
@Bravo, corigentă eşti. #Mulţumesc, ştiu că o să am media 10. :lol:

Şi nu ştiu de ce am impresia că peste tot profii de muzică sunt indulgenţi :lol:
:lol: Smr ce profesor ai , îmi place :lol: :lol: Eu la jumătatea orei mă trezesc să merg la baie şi acolo stau vreo 10 - 20 de minute * da ştiu fără motiv , csf ŞhO * şi nu-mi spune de ce am stat atât sau mai ştiu eu ce . E de treabă , a spus că dacă era diriginte la noi la clasă , deja eram toţi duşi pe * Apa Sâmbetei * . :lol: Era Iunie şi ne scotea afară la bănci sau băieţii jucau fotball , fetele :arrow: * Domnuuuuuuuuuu' putem intra pe Internet ? * ; * Da . * ; * Ne daţi şi nouă vă rugăm frumos parola de la Wi-Fi ? :lol: + e cel mai * bombă * , nu a spus nimic la şedinţe de mine , deci îl iubim toţi ce pnm :lol: :lol:

[VIP]Geo

Post by [VIP]Geo » Fri Sep 04, 2015 9:10 pm

Profu' meu de mate ne lua la boxat daca nu stiam ceva, impingea de banci in stanga si in dreapta ca sa ajunga la noi, de parca n-ar fi avut loc pe langa ele. O sa-mi fie dor :lol:
Image

ღ unKnow-Person ღ

Post by ღ unKnow-Person ღ » Fri Sep 04, 2015 11:37 pm

[SGA]Geo wrote:Profu' meu de mate ne lua la boxat daca nu stiam ceva, impingea de banci in stanga si in dreapta ca sa ajunga la noi, de parca n-ar fi avut loc pe langa ele. O sa-mi fie dor :lol:
Ce frum , noi am depus fişă cu * Încep cu anul 2015 - 2016 , promitem că dacă încălcăm regulamentul la ora respectivă , să ni se pună nota 1 în catalog * , mă şi doare pe mine de 1 , am avut la fizică şi tot am scos media . :lol: :lol:

Locked

Return to “Discutii Libere”