Bia este o infectă . Nu mai are ce căuta la noi în comunitate .[VIP]Lorenna♕ wrote:Această poză te caracterizează draga mea moby , balenuţă frumoasă că tot te dai "perfectă" dar nu eşti in stare să dai web/facebook/poză cu tine csf Moraru .

♡sociopat♡ wrote:Şi ce vrei să dovedeşti cu asta? Câtă inteligenţă ai? Cu siguranţă o făceai pe ea proastă, dar pe tine nu te vezi bă? Dacă pui poze cu ea aici, o faci în N feluri ce dovedeşti bă?![]()
NIMICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
Voi ăştia care postaţi aşa ceva la ce vă gândiţi când o faceţi?
*mamă, o fac de rahat pe un joc, să vezi fată am găsit poză cu X şi e urâtă cu spume, clar ii arat la tot metinul să râdă de ea, lol ce urâtă e uite-o mor mor aer*, serios? Îi postaţi pozele pe un site de care ştiu maxim 200 persoane din care intră aproximativ 50/60 să vă vadă la voi inteligenţa. O faceţi de rahat pe un joc, bă?Sigur pe ea o interesează aşa ceva. .nu o cunoaşte NIMENI în realitate în bula mea şi nu are de ce să îi fie ruşine *probabil asta vreţi voi să arătaţi, să îi fie ruşine să mai inte pe metin că postaţi poze cu ea*
Şi cu drept o faci tu infectă? Parcă tu trebuia să ne fi un exemplu, domnule S. Acum o faci infectă, dar ai uitat frate, când o pupai în anus şi erai în limbă după ea, utaţi bă, uitaţi.![]()
![]()
Acum probabil o să îmi săriţi în cap că ţin cu ea sau alte chestii, NU frate, NU ţin cu nimeni.Dar, unii ca voi sunt prea inculţi ca să se gândească că dacă pun poze cu X sau Z nu rezolvă nimic.
Doar faptul că vi se acordă mai multă atenţie în ''gaşca voastră'' şi altele. Mai als tu, Loreno
aşa matură eşti? Ai mintea unui copil de 12/13 ani dacă stăm să o lumă aşa, pentru ceea ce faci şi ceea ce postezi. Înainte să postaţi aşa ceva gândiţi-vă de 10 ori înainte să apăsaţi pe trimite.
Acum hai, săriţi-mi în cap pentru ceea ce am spus.![]()

1.Nici macar nu o cheama asa.[VIP]Lorenna♕ wrote:Această poză te caracterizează draga mea moby , balenuţă frumoasă că tot te dai "perfectă" dar nu eşti in stare să dai web/facebook/poză cu tine csf Moraru .
Fă traseisto am înțeles că ești nef*tută ,dar las-o dracu ,îmi dau seama că ești maxim de ofticată altfel nu plângeai la tlf cu Ion . Să fim serioși ,atât timp cât ai stat 4ani pe svr ăsta cu târșa-n cur că vai doamne află cum arăt n-ai ce comenta de alții ,mai ales că ești disperată de viață și stăteai și tu 24/24 ,dă-te-n p*la mea.Bia wrote:Aolo fă frumoaso, m-ai verificat jos să vezi că eu sunt aia?
Analfabetooo, se scrie "nr" nu "nb", al drc de agramată.
Bun, să trecem la subiect acum.
Fana mea, nu mai plânge după mine, înţeleg că suferi, dar totuşi..
Fă tu cu botul ăla vorbeşti? Al drc să fi tu, cu 3 fire de par în cap.
Ptu fi-mi-ar scârbă de tine, ai 20 şi ceva de ani şi suferi pe metin distruso. Stai ca obsedata toată ziua la PC, al drc să fi tu nu ai viaţă socială. Mi-ar fi ruşine fă să spun că am 20 şi ceva de ani, dar mănânc cu metinul deschis, dorm cu metinul deschis, mă f*t cu metinul deschis. Cum am spus, fi-mi-ar scârbă de o jegoasă. Fă, am printuri cum o bârfeai pe Adinna prin mapă, ştie şi Deyu că eram amândoi pe invizibil. Nespălatoo
SilenTule, ptu fi-mi-ar scârbă şi de tine, 19 ani şi 24/24 la PC. Al drc şi tu mă. Eşti macho că eşti GM pe metin, distrusule. Nu ştii decât metin,metin,metin. Hua, ligăule. Să-mi dau drumu pe tine dimineaţa, moj3.
Mădă, nu are rost să îţi iroseşti timpul pe aici, cu o distrusă şi un distrus.
Lora, pup grav ♥