Amen.

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
[VIP]Răzv

Amen.

Post by [VIP]Răzv » Thu Apr 21, 2016 4:19 pm

Foaie verde de cicoaree.. 8-) ,fake'u e fake pana moaree
Image
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.

Mădă şmk

Re: Amen.

Post by Mădă şmk » Thu Apr 21, 2016 5:18 pm

frate........nu-nţeleg de ce continuaţi cu chestiile astea, dacă tot vrei să ne arăţi la noi (noi fiind ăia impresionaţi care sunetm vreo 5-6 din gaşca ta) de ce nu ne arăţi pe skype, wapp şi ce mai foloseşti tu? :roll: e patetic deja să continuaţi cu chestiile astea cu Bia. În plus ea nici nu mai joacă steel. :lol:
+ că e problema ei dacă e fake :lol: voi credeţi că o doare pe ea sau altceva că postaţi căcaturile astea? sunt sigură că nu o interesează. :roll: dar voi nu vă gândiţi că nu toată lumea vă vede şmecheri că postaţi aşa ceva, unii chiar vă văd inculţi rău, chiar şi dacă nu comentează. :ugeek:
Ai făcut topicu' ăsta aiurea rău de tot ca să rezolvi ce? Să primeşti nişte cuvinte aiurite:
''bv Razvane und ai gasito, wow ce smeker e''
''uiteo pe bia ce fake e, hua sa s*ga p*la de fake inutil''
'' :lol: :lol: :lol: :lol: mor, lesinnnnnnn''
''aer plssssssssss nu mai pot jur morrr mor :lol: :lol: :lol: ''
SERIOS?! De astea ai tu nevoie, prostule? Răzvane, credeam că poţi mai mult de atât şi nu faci şi tu la fel ca alţii, da' te-o infectat.
multă baftă.
That means I don't fuck with you
I'm a boss, you a worker bitch

Helghin

Post by Helghin » Thu Apr 21, 2016 6:55 pm

Ba fra asa chiar e "Mada smechera"
Aici faza e ca ptr unii metinu` si forumu` e casa lor csf ....
O fost banata,da? sa fie sanatoasa la ce p1m atata gura? dezgropatii mortii,smr:">

xaxaxa

Post by xaxaxa » Thu Apr 21, 2016 7:13 pm

Bia asta e o terminata ma, se arde cu toti sa ii dea si ei un root de flood ca na se crede hackerita aceasta terminata si mai si pune poze cu altele si zice ca e ea, ea defapt e o grasa infecta cu ochelari si bube pe m*** ;)

modificat + warn by Adinna

[MOD]Mistic

Post by [MOD]Mistic » Thu Apr 21, 2016 7:27 pm

1. Daca nu era Mistic, nu stiati nici pana acum cine e defapt Bia. Si pe la spate o pupati toti in cur.

2. Las-o dracu sa stea pe j4m, ce dracu poate face ea acolo cand e pe langa subiecte?

Mădă şmk

Post by Mădă şmk » Thu Apr 21, 2016 7:33 pm

mare om.
Bia asta e o terminata ma, se arde cu toti sa ii dea si ei un root de flood ca na se crede hackerita aceasta terminata si mai si pune poze cu altele si zice ca e ea, ea defapt e o grasa infecta cu ochelari si bube pe muie ;)
Şi tu frate eşti unul dintre distruşii ăia care nici măcar nu are habar de personalitatea ei, de cum arată şi ce face şi comentezi. Şi nici nu ştii dacă într-adevăr e grasă infectă cu ochelari şi bube pe m*** pentru că nimeni n-a văzut-o. :geek:

modificat + warn by Adinna :evil:
si ce?
Last edited by Mădă şmk on Fri Apr 22, 2016 1:44 pm, edited 1 time in total.

[MOD]Mistic

Post by [MOD]Mistic » Thu Apr 21, 2016 7:37 pm

Mădă şmk wrote:
mare om.
Bia asta e o terminata ma, se arde cu toti sa ii dea si ei un root de flood ca na se crede hackerita aceasta terminata si mai si pune poze cu altele si zice ca e ea, ea defapt e o grasa infecta cu ochelari si bube pe muie ;)
Şi tu frate eşti unul dintre distruşii ăia care nici măcar nu are habar de personalitatea ei, de cum arată şi ce face şi comentezi. Şi nici nu ştii dacă într-adevăr e grasă infectă cu ochelari şi bube pe muie pentru că nimeni n-a văzut-o. :geek:
Lasa ca am vazut-o, chiar foarte multi .

xaxaxa

Post by xaxaxa » Thu Apr 21, 2016 8:28 pm

[VIP]Mistic wrote:
Mădă şmk wrote:
mare om.
Bia asta e o terminata ma, se arde cu toti sa ii dea si ei un root de flood ca na se crede hackerita aceasta terminata si mai si pune poze cu altele si zice ca e ea, ea defapt e o grasa infecta cu ochelari si bube pe ... ;)
Şi tu frate eşti unul dintre distruşii ăia care nici măcar nu are habar de personalitatea ei, de cum arată şi ce face şi comentezi. Şi nici nu ştii dacă într-adevăr e grasă infectă cu ochelari şi bube pe **** pentru că nimeni n-a văzut-o. :geek:
Lasa ca am vazut-o, chiar foarte multi .

Fa nespalato ai grija pe cine jignesti in mormantu .... ca eu nu te-am jignit pe tine, ce ... ....... ii iei apararea lu tarfa aia? sau cumva ii iei apararea pt ca si tu esti o fake terminata la fel ca ea? Distrusa dreacu te gasisi tu sa comentezi dati-ar tot forumu la **** de nespalata dreacu, cand ti-am aratat prima data sifonu ai zis ca s-a enervat apa

modificat + warn by Adinna

[MOD]Mistic

Post by [MOD]Mistic » Thu Apr 21, 2016 8:31 pm

cand ti-am aratat prima data sifonu ai zis ca s-a enervat apa
:lol: :lol:

Mădă şmk

Post by Mădă şmk » Thu Apr 21, 2016 8:58 pm

Marius, nu am spus despre tine că n-ai vazut-o. :roll:
Şi nu îi iau apărarea, doar că mi se pare total aiurea, penibil ş.a.m.d că faceţi aşa ceva. :roll: Tot aici trăiţi, fraţilor? Şi scumpule, dacă mă înjuri îţi dai seama că nu rezolvi nimic, nu? :ugeek: sau nu îţi dai.....
''să îţi dea tot forumul mu*e'' vai. .tot aşa aţi rămas unii. :lol: :lol:
mă rog, bft în viaţă, dacă voi o puteţi numii aşa.

Locked

Return to “Discutii Libere”