Cum face mă-sa lu` X bani.
- [VIP]WaLLy
Cum face mă-sa lu` X bani.
După cum spune şi titlul, dragii mei vreau să vă arăt cum face mă-sa celui mai prost om în viaţă bani pt ca prostu` să doneze pt [SGA] /[VIP], ca să ghiciţi despre cine este vorba: cel mai prost om în viaţă, neintegrat social, are şi[SGA] şi [VIP], cine ghiceşte are o surpriză pe joc.
Dovada :
https://www.youtube.com/watch?v=z52guh-46PI
Dovada :
https://www.youtube.com/watch?v=z52guh-46PI

"O să vă privesc zâmbind în fiecare zi, promit că o să vă ignor şi n`o să mă agit şi`n încet încerc să mă deprind de toate stările care m`au consacrat în timp".
Dvorakk
- [VIP]Sophieee
Re: Cum face mă-sa lu` X bani.
e drim am ghicit vr premiu
Passe, passe, passera, la dernière restera
- [VIP]WaLLy
Mai încearcă, cre`că`i rudă cu Drim=)))Imperfecşăn wrote:e drim am ghicit vr premiu

"O să vă privesc zâmbind în fiecare zi, promit că o să vă ignor şi n`o să mă agit şi`n încet încerc să mă deprind de toate stările care m`au consacrat în timp".
Dvorakk
- [VIP]Sophieee
dă mi indiciu cu ce începe numele lui că io nu mai știu playerii.......
Imperfecsan. raspuns corecct,ca premiu iti voi da o moe scurta.
- [VIP]Sophieee
am un șervețel care miroase ca tn pisi ;*Helghin wrote:Imperfecsan. raspuns corecct,ca premiu iti voi da o moe scurta.
m-am șters la cur cu el
Ah papusa si ce faci cu el,te stergi la guritza?
App am uitat sa mentionez...nu-ti dau la moe gratis:"> iti dau 1 tigara si asa cumperi la bucata.
App am uitat sa mentionez...nu-ti dau la moe gratis:"> iti dau 1 tigara si asa cumperi la bucata.
- [VIP]Sophieee
băi băiatule...îmi zici mie de moe pzd nebunii da singuru' organ genital femeiesc pe care l-ai văzut a fost al mămicii tale când te-a născut, eventual când făcea dușHelghin wrote:Ah papusa si ce faci cu el,te stergi la guritza?
și vezi că e cu schemă la șervețelu ăla, e ceva scris cu alb mai jos
Pai normal ca nu-ti spun tie de moe,poola etc ... cand defapt tu o su,gi pe o tigara...:"> "Schema" wow ne-am dat dracu messy,ronaldo wtf. e ceva cu alb pe servetel? pai da ,ti-am lasat un cadou da-ti cu el pe la guritza aia infecta:">.