Zana Lorena
- [VIP]Robii
Zana Lorena
Draga lorena e pacat ca unii sau chinuit sa faca poze si poezii si tu sa premiezi google . Frumos event ce sa zic... Jumatate din poezii sunt pe google frumos csz...

Some said "fire" when the fire was ice
-
[VIP]Admir
Re: Zana Lorena
Draga Robi, multumesc frumos pentru aceasta insinuare, arata-mi tu mie unde ai gasit poezia mea si a lu' Lexx pe google, si eu iti arat unde le-am gasit la restul participantilor. Asta e valabil si pentru poze. Cand faci niste afirmatii inseamna ca te bazezi pe niste dovezi. Arata-mi si mie unde ai gasit poezia mea.
PS. Bag mana in foc ca a lu' Vali e 100% originala.
PS. Bag mana in foc ca a lu' Vali e 100% originala.
- [VIP]Robii
Admir, Valica imi place ca va simtiti v-am spus cumva numele ?

-
[VIP]Admir
Nu bro, imi pare rau. Data viitoare o sa ma simt in liniste. Sunt foarte curios la cine te-ai referit daca nu bateai apropo la noi astia 3 care am castigat tinand cont ca au fost doar 3 castigatori. Eu am impresia ca o cam arzi mai mult pe interes. Adica sa nu imi aduc aminte ca la un anumit event mi-am cedat premiul tie pentru ca te-ai suparat doar pentru ca nu ai reusit sa te numeri printre castigatori. Si acum vad aceeasi frustrate. Prietene, daca o arzi cu mine cu d-astea eu nu am nevoie de d-astia. Mie nu imi plac prietenii care sunt "prieteni" dor pana la iteme. Te-am vazut odata cum faci pentru o donatie, te-am vazut si acum. A 2-a oara. Parerea mea sincera e ca pentru tine mai mult conteaza un item decat orice altceva. Daca te superi e strict problema ta, dar vad o frustrare in tine ca nu ai castigat. Vad o invidie pe mine sau pe restul. E doar un costum. Nu te ambala. Cuvintele tale sunt = cu 0, pentru ca oftica/invidia din spatele lor isi spun cuvantul. Si asta ti-am spus-o ca un prieten. (ca sa vezi ce nenorocit sunt.)
- [VIP]Robii
Domnule admir. Efectiv ma p1s pe ce zici tu. Ti-am zis si atunci seara ca deja o arzi in besini
Dar fratelemeleu daca zici tu ca pe mine ma face o donatie sa vina toti de pe sv la care le-am dat donatii sa mi le dea inapoi daca eu plang dupa ele. Da ma ce sa zic ms ms esti dulce mi-ai cedat premiu pt ca fratele Gaby participa de pe 2 conturi mrg asta nu cont. Cu alte cuvinte daca te-ai simtit nu e vina mea, asa ca stai si sufera fa ca A***u plange si taiete ca vezi doamne am cv cu tine
pwp sal

-
[VIP]Admir
M-am taiat deja. Nu plang
, ti-am explicat cum sta treaba cu tine.
- [VIP]Gabii
Fratele "Gaby" asta e prea smek pt voi, cica mai nou cand castiga evente se pisa pe premiile voastre sau le arunca vreti sa ma pis si moduri pe voi?[VIP]Robii wrote:Domnule admir. Efectiv ma p1s pe ce zici tu. Ti-am zis si atunci seara ca deja o arzi in besiniDar fratelemeleu daca zici tu ca pe mine ma face o donatie sa vina toti de pe sv la care le-am dat donatii sa mi le dea inapoi daca eu plang dupa ele. Da ma ce sa zic ms ms esti dulce mi-ai cedat premiu pt ca fratele Gaby participa de pe 2 conturi mrg asta nu cont. Cu alte cuvinte daca te-ai simtit nu e vina mea, asa ca stai si sufera fa ca A***u plange si taiete ca vezi doamne am cv cu tine
pwp sal
Ce sa zic ma Robi era frumos daca castigai si tu o donatie acum.. sau tu voiai costum? Daca vr costum zi ma mie ca ti dau eu gratis sau o bagi si tu pe aia cu dom dom si ti l dau pe al meu ma nebunule:))
Il voi suna pe Bogdan sa se implementeze sectiunea "Certuri", pana atunci t/c.
- [MOD]Lorena
Dragă Robii când vii cu astfel de afirmatie iți trebuie şi o mică dovadă iar spre cultura ta generală poeziile sunt 10000% reale .
Aşa că nu te compara cu ei , te rog să te mai uiți odata la "magnifica" ta poezie şi apoi să comentezi .
T/C cum a spus şi Andru.
Aşa că nu te compara cu ei , te rog să te mai uiți odata la "magnifica" ta poezie şi apoi să comentezi .
T/C cum a spus şi Andru.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥