Omu' minciuna

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
Locked
[VIP]Admir

Omu' minciuna

Post by [VIP]Admir » Tue Mar 14, 2017 4:01 pm

Nu mă interesează prostiile voastre, niciodată nu voi refuza să ajut un player că vezi Doamne am"ură" pe el. Treziti-va fratilor, e un joc. Ură? Pe un joc? Premiul la evente va fi la fel pentru oricine. Adinna ne bagă arme / armuri / freze / costume si iteme de upgrade CA SĂ LE DĂM si avem dovedit cu print fiecare premiu. Și așa mai departe, nu dau 2 bani pe răutățile voastre bolnăvicioase (on topic), ci încerc să îmi fac treaba de staff. MOD sau nu, decide Fifty. T/c
Kizev, parca ziceai ca ii ceri lu Adina premii in functie de ce nemoduri ai tu, ca sa iti completezi colectia de iteme. Ai uitat? :lol: :lol: Ba, numai tasta ma. Ca oricum esti o minciuna cu totul. Esti vai de capul tau, vai de steaua ta. Iubirea ta pentru samance si lacomia de iteme te cam da de gol. Da-te in gurita ma-tii plangeai dupa Pixie, cu lacrimi. Mai iti faci si poza plangand si ii trimiti

TheRealQ

Re: Omu' minciuna

Post by TheRealQ » Tue Mar 14, 2017 4:37 pm

''Buna, eu sunt [VIP]Admir si ma doare-n bula de acest metin si de oamenii de pe el, dar in ciuda acestui fapt tot continui sa fac topicuri inutile la adresa lor ca si cum i-ar afecta cu ceva'' ti-am facut intro-ul, cu placere ;)
''I'm scared of failure all the time, but not scared enough to stop trying''-Ronda Rousey

[VIP]Taylor

Post by [VIP]Taylor » Tue Mar 14, 2017 4:43 pm

TheRealQ wrote:''Buna, eu sunt [VIP]Admir si ma doare-n bula de acest metin si de oamenii de pe el, dar in ciuda acestui fapt tot continui sa fac topicuri inutile la adresa lor ca si cum i-ar afecta cu ceva'' ti-am facut intro-ul, cu placere ;)
BV, Vezi ca ai PM aici.
"Ei zic că toate-s la fel, de multe ori le dau dreptate
Până găsesc una bună şi mai bună că toate."
Image

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue Mar 14, 2017 6:00 pm

t/c, dacă vrei să vorbeşti cu Kizev să-i spui ce te doare ai pm.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Locked

Return to “Discutii Libere”