Kizev, parca ziceai ca ii ceri lu Adina premii in functie de ce nemoduri ai tu, ca sa iti completezi colectia de iteme. Ai uitat?Nu mă interesează prostiile voastre, niciodată nu voi refuza să ajut un player că vezi Doamne am"ură" pe el. Treziti-va fratilor, e un joc. Ură? Pe un joc? Premiul la evente va fi la fel pentru oricine. Adinna ne bagă arme / armuri / freze / costume si iteme de upgrade CA SĂ LE DĂM si avem dovedit cu print fiecare premiu. Și așa mai departe, nu dau 2 bani pe răutățile voastre bolnăvicioase (on topic), ci încerc să îmi fac treaba de staff. MOD sau nu, decide Fifty. T/c
Omu' minciuna
-
[VIP]Admir
Omu' minciuna
Re: Omu' minciuna
''Buna, eu sunt [VIP]Admir si ma doare-n bula de acest metin si de oamenii de pe el, dar in ciuda acestui fapt tot continui sa fac topicuri inutile la adresa lor ca si cum i-ar afecta cu ceva'' ti-am facut intro-ul, cu placere
''I'm scared of failure all the time, but not scared enough to stop trying''-Ronda Rousey
-
[VIP]Taylor
BV, Vezi ca ai PM aici.TheRealQ wrote:''Buna, eu sunt [VIP]Admir si ma doare-n bula de acest metin si de oamenii de pe el, dar in ciuda acestui fapt tot continui sa fac topicuri inutile la adresa lor ca si cum i-ar afecta cu ceva'' ti-am facut intro-ul, cu placere![]()
"Ei zic că toate-s la fel, de multe ori le dau dreptate
Până găsesc una bună şi mai bună că toate."
Până găsesc una bună şi mai bună că toate."

- [MOD]Lorena
t/c, dacă vrei să vorbeşti cu Kizev să-i spui ce te doare ai pm.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥