Scris

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
Locked
[VIP]Claudiu.

Scris

Post by [VIP]Claudiu. » Mon Apr 03, 2017 9:55 pm

Wow , Admire mare chestie , Lorena nu a pus virgula trebuie să reformuleze uite aşa : Ai primit kick de la Admir , tot sv a primit de la el , are ban . Bine zic ? O virgulă lipsea şi v-aţi câcat pe voi dă T/C , Lorenna .
Image
Image

[Diva]Diabla

Re: Scris

Post by [Diva]Diabla » Mon Apr 03, 2017 10:17 pm

:roll:

Kizev

Post by Kizev » Mon Apr 03, 2017 11:04 pm

[VIP]Claudiu. wrote:Wow , Admire mare chestie , Lorena nu a pus virgula trebuie să reformuleze uite aşa : Ai primit kick de la Admir , tot sv a primit de la el , are ban . Bine zic? O virgulă lipsea şi v-aţi câcat pe voi dă T/C , Lorenna .
Nu lipsea, trebuia pusa dupa tot sv : A primit kick de la Admir tot svr, are ban. Esti bun la ortografie, bai Claudiu.

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Tue Apr 04, 2017 12:07 am

[VIP]Claudiu. wrote:Wow , Admire mare chestie , Lorena nu a pus virgula trebuie să reformuleze uite aşa : Ai primit kick de la Admir , tot sv a primit de la el , are ban . Bine zic ? O virgulă lipsea şi v-aţi câcat pe voi dă T/C , Lorenna .
Nu boss, am vrut doar sa ii dovedesc ca "bacul, facultatea, jobul de contabila' (ca ea e contabila, nu contabil), PE care ea le are (daca), sunt efectiv de? de? Degeaba. Topicul ala a fost un raspuns. Oricum, nu stiu de ce inca nu ai primit T/C, vad ca e rost de scandal aici. Eu nu fac imi pare rau, nu imi mai permit sa ma iau de regi si regine, adica m-am convins cine sunt eu si cine sunteti voi.

PS. Am mai vazut o bomba acum :lol: , poate ii fac un review.

Locked

Return to “Discutii Libere”