Scris
- [VIP]Claudiu.
Scris
Wow , Admire mare chestie , Lorena nu a pus virgula trebuie să reformuleze uite aşa : Ai primit kick de la Admir , tot sv a primit de la el , are ban . Bine zic ? O virgulă lipsea şi v-aţi câcat pe voi dă T/C , Lorenna .

Re: Scris
Nu lipsea, trebuia pusa dupa tot sv : A primit kick de la Admir tot svr, are ban. Esti bun la ortografie, bai Claudiu.[VIP]Claudiu. wrote:Wow , Admire mare chestie , Lorena nu a pus virgula trebuie să reformuleze uite aşa : Ai primit kick de la Admir , tot sv a primit de la el , are ban . Bine zic? O virgulă lipsea şi v-aţi câcat pe voi dă T/C , Lorenna .
-
[VIP]Admir
Re: Scris
Nu boss, am vrut doar sa ii dovedesc ca "bacul, facultatea, jobul de contabila' (ca ea e contabila, nu contabil), PE care ea le are (daca), sunt efectiv de? de? Degeaba. Topicul ala a fost un raspuns. Oricum, nu stiu de ce inca nu ai primit T/C, vad ca e rost de scandal aici. Eu nu fac imi pare rau, nu imi mai permit sa ma iau de regi si regine, adica m-am convins cine sunt eu si cine sunteti voi.[VIP]Claudiu. wrote:Wow , Admire mare chestie , Lorena nu a pus virgula trebuie să reformuleze uite aşa : Ai primit kick de la Admir , tot sv a primit de la el , are ban . Bine zic ? O virgulă lipsea şi v-aţi câcat pe voi dă T/C , Lorenna .
PS. Am mai vazut o bomba acum