viewtopic.php?f=9&t=21563
viewtopic.php?f=16&t=21562
am o întrebare , cui i se pare că ''după îndelugate căutări am reuşit să găsesc o fiinţă cu intelectul cel puţin egal cu cel al lui Snitel '', este mai jignitor ca : ''du-te-n pl.m de sclav''
vă rog nu daţi T/C , chiar vreau să aud nişte păreri
maniac
- [MOD]Lorena
Re: maniac
t/c ...iar baţi app la Adea...

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

- [VIP]Adinna
Topic redeschis, aici face o comparaţie între două expresii (şi situaţii).
P.S. : degeaba faci topicu' ăsta, situaţia n-o să se schimbe. Compari două lucruri diferite.
P.S. : degeaba faci topicu' ăsta, situaţia n-o să se schimbe. Compari două lucruri diferite.

[A]Adinna wrote:Topic redeschis, aici face o comparaţie între două expresii (şi situaţii).
ia zi tu ,care i diff dintre forum şi joc ?
pe joc esti praf si pe forum prost . cpUhtred wrote:[A]Adinna wrote:Topic redeschis, aici face o comparaţie între două expresii (şi situaţii).
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
adea eşti proastă sau proastă ? ce spermă irosită...[VIP]Adea wrote:pe joc esti praf si pe forum prost . cpUhtred wrote:[A]Adinna wrote:Topic redeschis, aici face o comparaţie între două expresii (şi situaţii).