-- hihihi --

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
Locked
[Okapa]

-- hihihi --

Post by [Okapa] » Fri May 12, 2017 12:37 am

-- viewtopic.php?f=16&t=21817 --

De ce va ascundeti dupa T.c-uri?Unu da T.c si altul raspunde timid cand topicul este inchis :)
-- Şi nu te mai crede perfect şi inteligent -- Pai nu stiu cum sa-ti spun,dar voi ma faceti sa cred in asta...Cand eu va zic asta *'' - Sa ma las de ceva si sa nu mai vreau sa fac parte dintr.un grup cu membrii sub nivelul meu( faci parte din ei ) este cu totul altceva. ''* si voi intelegeti asta *''dacă tot zici ca te ai lăsat ''* nu stiu ce sa zic :)
-- la ce mai faci topicuri cu noi -- Eu va scot INTELIGENTA la iveala,v-am mai zis asta.Asta.s eu :) imi place sa scot ce este mai bun din voi :))))
-- Ca mă iau de Adina -- :))))))))) asta.i buna gluma :)))))) Asa de mult ai miscat.o ca te.ai ''luat'' de ea :))))))))))) Sa-mi enumeri si mie 2 lucruri pe care nu le-a facut ( 2 din alea 737383 )Discutii libere este spamat de un anumit LINGAU SGA si o LINGATOARE MISS ca mna.
-- așa ca veziți de barba ta -- Mereu am fost pe barba mea si mi.am vazut de ea.Ar trebui sa stii asta,doar ai fost si tu pe barba mea :* (DacA ști ce zic cu barba )

--- hihihi ---
-- https://www.youtube.com/watch?v=M10PIS_ynuM --

[Diva]Diabla

Re: -- hihihi --

Post by [Diva]Diabla » Fri May 12, 2017 12:55 am

in dreapta sus ai o iconita unde scrie citeaza, apasa pe ea... poate asa o sa inteleg si eu

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Fri May 12, 2017 10:35 am

ce ai mă
Passe, passe, passera, la dernière restera

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Fri May 12, 2017 11:17 am

N-am inteles nmc :?
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[SGA]Zohan.

Post by [SGA]Zohan. » Fri May 12, 2017 12:21 pm

Bai băiatule tu chiar ești obsedat mă? ;))))) okk, Dacă în vreun topic de genu mai apare numele de Zohan sau lorena ai BAN T/C

Locked

Return to “Discutii Libere”