şi tot tu ai tupeul să ne faci copii proşti
https://youtu.be/Q-W381ykD94
#penibili
Urât ai dat`o p`asta=))))[VIP]Sophie wrote:când cred că nu poți să fii mai prost fix atunci faci alt topic la discuții libere smr

hai că tu eşi mai prost decât noi dacă crezi că cineva chiar crede că voi dădeaţi ''duel'' şi nu încercaţi să ne omorâţi[SGA]Berila wrote:La ce ne puteam aştepta din partea voastră?:)))) 19anişori sau cât ziceati că aveţi? 15? Curios de când e interzis duelul map1? Staţi voi fetiţelor linişte că se ocupă de sv. cum dracu se face că tot staffu` are reclamatii de la voi, om fi noi proşti şi voi singurii deştepţi?! N`aş prea crede lucrul ăsta. Injuraţi-ne puţin, poate vă creşte cota, cine ştie.
Urât ai dat`o p`asta=))))[VIP]Sophie wrote:când cred că nu poți să fii mai prost fix atunci faci alt topic la discuții libere smr
Nu prinţii mic, noi respectăm animalele, nu le maltratăm. Destul că aţi suferit in copilărie tratamente dure.Zaiafet wrote:hai că tu eşi mai prost decât noi dacă crezi că cineva chiar crede că voi dădeaţi ''duel'' şi nu încercaţi să ne omorâţi[SGA]Berila wrote:La ce ne puteam aştepta din partea voastră?:)))) 19anişori sau cât ziceati că aveţi? 15? Curios de când e interzis duelul map1? Staţi voi fetiţelor linişte că se ocupă de sv. cum dracu se face că tot staffu` are reclamatii de la voi, om fi noi proşti şi voi singurii deştepţi?! N`aş prea crede lucrul ăsta. Injuraţi-ne puţin, poate vă creşte cota, cine ştie.

bine rău astaaaaaaaaaaaaaa[SGA]Berila wrote:Nu prinţii mic, noi respectăm animalele, nu le maltratăm. Destul că aţi suferit in copilărie tratamente dure.Zaiafet wrote: hai că tu eşi mai prost decât noi dacă crezi că cineva chiar crede că voi dădeaţi ''duel'' şi nu încercaţi să ne omorâţi
Usor cu limbaju ca iti face reclamatie[SGA]Berila wrote: Nu prinţii mic, noi respectăm animalele, nu le maltratăm. Destul că aţi suferit in copilărie tratamente dure.