viewtopic.php?f=12&t=25213 - asta e o prostie
crede l pe who ca el nu da ban degeaba, daca toti spuneti ca a luat ban pe merit puneti i si dovezile
hai lasa ne cu nimeni nu da ban jail degeaba
eu am luat ca l am injurat pe fifty jail perm fara warn
vip thor ban ip ca a spus ca i a spart cnv contu sau asa ceva
dn campioana (adina) care s a lasat de staff si fifty fiindu i ciuda nu i da unban
voi cereti dovezi cand x y injura sau altceva, pe noi de ce nu ne credeti pe cuvant???
favorizari sunt mereu pe server ca daca nu erau tu cu lordna nu mai aveati grad de staff
limba lunga face minuni
dezgustat
Re: dezgustat
Auzi baiete, Who este [ADM] pe server si Fifty e detinatorul serverului. Ei 2 decid ce si cum
Eu doar dau mai departe cuvintele lui Who, adica imi fac treaba de staff.
Nu mai fi tu singuru' dezgustat, ca dezgustati suntem si noi de toate prostiile pe care le faci tu. Fara warn? Pai ce warn visezi cand tu deranjezi pe toata lumea si provoci pe toata lumea? Ai uitat c-ai mai avut odata jail permanent? Chiar nu exista ceva de care sa nu comentezi. Vai de noi
Nu mai fi tu singuru' dezgustat, ca dezgustati suntem si noi de toate prostiile pe care le faci tu. Fara warn? Pai ce warn visezi cand tu deranjezi pe toata lumea si provoci pe toata lumea? Ai uitat c-ai mai avut odata jail permanent? Chiar nu exista ceva de care sa nu comentezi. Vai de noi
-
ala2123456789
o data* ai rupt papucii dgb cu scoala asta si vali are dreptate. tu ce sa zici... arunci vina pe playeri ca atata te duce bibilica si nu poti sa recunosti niste greseli sau esti atat de prost incat nu realizezi, si nu numai tu. ia spune ce a facut adina de n a primit unban? de ce nu se spune si motivul cand nu se da unban si eventual niste dovezi ca am vazut ca sunt playeri care cer dovezi. thor care a zis cv la misto ban ip, intra si fifty o data pe an si se gandeste sa dea un ban ip dgb. da banu sa iasa ca in rest ne doare n cur[GA]Kizev wrote:Auzi baiete, Who este [ADM] pe server si Fifty e detinatorul serverului. Ei 2 decid ce si cumEu doar dau mai departe cuvintele lui Who, adica imi fac treaba de staff.
esti cretin ma

Incep prin a spune ca acest server este o proprietate privata cu propriile reguli si sanctiuni care nu este supus nici unei reguli sau legislatii in vigoare.
Detinatorul serverului, isi exercita deciziile fara acordul nimanui si fara a putea fii tras la raspundere.
Un jucator, cand isi face un cont, se presupune ca a citit si a luat la cunostinta regulamentul si politica serverului.
Acestea fiind spuse Detinatorul isi rezerva dreptul de a sanctiona pe jucator , fara sa prezinte vreo dovada si fara sa aiba motive intemeiate.
Deci atat timp cat e serverul lui , face ce vrea , cand vrea, cu cine vrea .
Nu poti trage la raspundere Detinatorul atat timp cat acesta nu este subordonat nimanui.
Si isi permite inclusiv incalcarea regulamentului.
Caz Inchis!
Detinatorul serverului, isi exercita deciziile fara acordul nimanui si fara a putea fii tras la raspundere.
Un jucator, cand isi face un cont, se presupune ca a citit si a luat la cunostinta regulamentul si politica serverului.
Acestea fiind spuse Detinatorul isi rezerva dreptul de a sanctiona pe jucator , fara sa prezinte vreo dovada si fara sa aiba motive intemeiate.
Nu poti trage la raspundere Detinatorul atat timp cat acesta nu este subordonat nimanui.
Caz Inchis!
-
ala2123456789
de moralitate n a auzit asta, macar asa de bun simt[VIP]Thor wrote:Incep prin a spune ca acest server este o proprietate privata cu propriile reguli si sanctiuni care nu este supus nici unei reguli sau legislatii in vigoare.
Caz Inchis!
viewtopic.php?f=56&t=25205
uitati si aici cum actioneaza astia... ba da nu poti sa i spui sa intre pe forum sa vada punctul tuturor de vedere? ii bagi prostiile tale pe gat

-
[VIP]Admir
Ofofofofof, ce a ajuns serveru asta hiromitzu face reclamatie de rahat si kizev il intreaba pe who. N-aveti habar sa faceti o reclamatie si sa dati un raspuns la o reclamatie.