Repopulare Server !

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
LiquriciHD

Repopulare Server !

Post by LiquriciHD » Mon Dec 08, 2014 10:53 pm

Salut, am stat şi m-am gandit...
Serverul nu mai are chiar aşa mulţi playeri, aşa că hai să il repopulăm. Şi acum o să ma intrebaţi cum? Poi în felul urmator.
Fiecare dintre voi o să distribuiţi pe facebook urmatorul mesaj + poza, sau dacă vreţi, puteţi să vă faceţi singuri un cover cu Metin2Steel si prezentare..
De ce să face-ti asta? Poi, serverul o să aibă mai mulţi playeri, o să aveţi cu cine să vă imprieteniţi, să discutaţi, să faceţi comerţuri.
Şi ca efortul să nu fie inzadar, am să dau primilor 4 care posteaza aici dovada ca au distribuit poza si au comuri + like 50 de papuci de flori.

Acesta este mesjul + poza
ღ♥•º°”˜¨ Metin2SteeL PvP-PvM¨˜”°º•♥ღ

ღ♥•º°”˜¨Site¨˜”°º•♥ღ: http://.metin2steel.in .

ღ♥•º°”˜¨Forum¨˜”°º•♥ღ: http://forum.metin2steel.in .

ღ♥•º°”˜¨Download¨˜”°º•♥ღ:
http://www.metin2steel.in/index.php?s=downloads

ღ♥•º°”˜¨Inregistrare¨˜”°º•♥ღ:
http://www.metin2steel.in/index.php?s=register

ღ♥•º°”˜¨Prezentare Evolutii¨˜”°º•♥ღ: viewtopic.php?f=8&t=4446

ღ♥•º°”˜¨Tutorial ITP-Up ¨˜”°º•♥ღ:
viewtopic.php?f=8&t=4430

ღ♥•º°”˜¨ Evenimente¨˜”°º•♥ღ
Evenimente OX de 3-4 ori pe zi.

Evenimente '' Cultura Generala ''

Evenimente '' HIDE ''

Eveniment '' Mos Nicolae '' ON !

Event '' Craciun '' In curând ON !
+ Multe alte evenimente .

In câteva saptamâni o sa apara Clientul V5, în care dragul nostru [Ownr]Fifty ne-a pregatit o multime de surprize.
Va astept pe server si va promit ca nu ve-ti regreta.
Image

O zi bună vă doresc.
Mulţumesc !
Image

xRockBoy

Re: Repopulare Server !

Post by xRockBoy » Tue Dec 09, 2014 2:40 pm

Ai uitat sa mentionezi de cei 99% de modati :-?.
"Nu s-a pierdut niciun item" . . ok:-? doar tu crezi asta, "Serverul nu a stat offline mai mult de 10 minute" . . ok si asta tot doar tu o crezi:-?.

LiquriciHD

Post by LiquriciHD » Tue Dec 09, 2014 9:05 pm

xRockBoy wrote:Ai uitat sa mentionezi de cei 99% de modati :-?.
"Nu s-a pierdut niciun item" . . ok:-? doar tu crezi asta, "Serverul nu a stat offline mai mult de 10 minute" . . ok si asta tot doar tu o crezi:-?.
Frate eu joc din aprilie 2012 pe steel, se poate verifica înregistrarea contului " QoXyG3NS1 " si de 1 an si jumatate pe caracterul " LiquriciHD " si nu mi-o dispărut nici macar o licoare din inventar. Ăștia care spun ca le-o dispărut itm au dat contul la " prieteni " sau au incercat diferite programe de tip hack si au luat keylogger. Si serverul nu a stat mai mult de 10 minute offline. Doar când sa schimbat clientul. Degeaba incereci sa fii hater ca nu îți iese.
Image

xRockBoy

Post by xRockBoy » Wed Dec 10, 2014 12:48 am

LiquriciHD wrote:
Frate eu joc din aprilie 2012 pe steel, se poate verifica înregistrarea contului " QoXyG3NS1 " si de 1 an si jumatate pe caracterul " LiquriciHD " si nu mi-o dispărut nici macar o licoare din inventar. Ăștia care spun ca le-o dispărut itm au dat contul la " prieteni " sau au incercat diferite programe de tip hack si au luat keylogger. Si serverul nu a stat mai mult de 10 minute offline. Doar când sa schimbat clientul. Degeaba incereci sa fii hater ca nu îți iese.
Daca tu gandesti ca vreau sa fiu "hater" :-? e treaba ta, putin imi pasa. . . dar cel putin, minte cu cap :lol: .
1. Faza cu itemele s-a intamplat la multi fara keylogger sau dat la prieteni. . a fost un bug sau ceva de genu' acum ceva timp.
2. nu a stat mai mult de 10 minute off? viewtopic.php?f=15&t=4529 . . of of, nu vad sa se fi schimbat clientu'.
3. De modati nu zici nimic?:)) Cui crezi ca-i place sa stea doar cerc si sa nu poata face iteme din cauza lor? ;s

LiquriciHD

Post by LiquriciHD » Wed Dec 10, 2014 1:32 am

xRockBoy wrote:
LiquriciHD wrote:
Daca tu gandesti ca vreau sa fiu "hater" :-? e treaba ta, putin imi pasa. . . dar cel putin, minte cu cap :lol: .
1. Faza cu itemele s-a intamplat la multi fara keylogger sau dat la prieteni. . a fost un bug sau ceva de genu' acum ceva timp.
2. nu a stat mai mult de 10 minute off? viewtopic.php?f=15&t=4529 . . of of, nu vad sa se fi schimbat clientu'.
3. De modati nu zici nimic?:)) Cui crezi ca-i place sa stea doar cerc si sa nu poata face iteme din cauza lor? ;s
Oke s-a intamplat azi, au fost mici lucrari la server. Dar faza cu bugu, ca dispar itm nu cred, dece dispar nu mai moduri? Ha? + Ca ai mentionat ceva de modati... nu e neaparat sa stai cerc am incercat pe propri piele seturile si is foarte bune daca stii sa le face. Si inca ceva eu nu mint !
Image

xRockBoy

Post by xRockBoy » Wed Dec 10, 2014 5:10 am

Dada :lol:. Bun, sa zicem ca merg set-urile dar la sura cu bugu' ce-i faci sau pana iti faci tu itemele alea, sa dropezi itemele pentru perle, accesoriile? Mori de 1000 de ori pana faci set-urile alea :lol:. Si cine a zis ca dispar doar mod-uri? ;s Eu n-am zis asa ceva, nu au disparut doar mod-uri :).

LiquriciHD

Post by LiquriciHD » Wed Dec 10, 2014 1:44 pm

Din cate am observat mapele de farmat dinti/limbi/globuri chiar si v2 pe ch2 / ch 3 is goale deci poti farma linistit. Referitor la asa zisul bug sura nu ai ce sa faci, poti folosi o bratara cu rez pc 30% pentru cei care au 2-3 moduri. Nu sa inventat inca un server perfect.
Daca te uiti la Reclamatii Bug ai sa vezi numai reclamatii ca au disparut moduri 100-115-150, nu itm normale.
Image

xRockBoy

Post by xRockBoy » Wed Dec 10, 2014 4:11 pm

LiquriciHD wrote:Din cate am observat mapele de farmat dinti/limbi/globuri chiar si v2 pe ch2 / ch 3 is goale deci poti farma linistit. Referitor la asa zisul bug sura nu ai ce sa faci, poti folosi o bratara cu rez pc 30% pentru cei care au 2-3 moduri. Nu sa inventat inca un server perfect.
Daca te uiti la Reclamatii Bug ai sa vezi numai reclamatii ca au disparut moduri 100-115-150, nu itm normale.
Pai normal ca nu posteaza playerii ca le-au disparut itemele normale, pe alea nu au dat bani :) gandeste putin. . anyway, se poate rezolva bug-ul de la risipa, dar daca s-ar rezolva ar ramane serverul gol. Iar mapele de farmat iteme upgrade nu sunt chiar goale :) daca tu te-ai uitat la 10-11 p.m, normal ca erau goale.

LiquriciHD

Post by LiquriciHD » Wed Dec 10, 2014 9:12 pm

xRockBoy wrote:
LiquriciHD wrote:Din cate am observat mapele de farmat dinti/limbi/globuri chiar si v2 pe ch2 / ch 3 is goale deci poti farma linistit. Referitor la asa zisul bug sura nu ai ce sa faci, poti folosi o bratara cu rez pc 30% pentru cei care au 2-3 moduri. Nu sa inventat inca un server perfect.
Pai normal ca nu posteaza playerii ca le-au disparut itemele normale, pe alea nu au dat bani :) gandeste putin. . anyway, se poate rezolva bug-ul de la risipa, dar daca s-ar rezolva ar ramane serverul gol. Iar mapele de farmat iteme upgrade nu sunt chiar goale :) daca tu te-ai uitat la 10-11 p.m, normal ca erau goale.
Pe ch2/3 mapele de farmat is goale si nu neaparat la ore târzii.
Si pana la urma care e problema ta? Nu-ți convine ce am scris puteai sa îmi spui pur si simplu.
Image

xRefresh

Post by xRefresh » Thu Dec 11, 2014 4:01 pm

Frate ;-?
Daca joaca sau nu , e problema lui ;3
Macar are o viata personala , nu o sa moara virgin ca uni copii de pe server.
Acum lauda-te ca ai facut un set :))
La sura ce efect are boss ?
Daca iti fute unu` o risipa ai picat pe burta . :lol:
Ala poate ii bun la PVM , unde toti is egali .
Nu pe un server cu 4374892739 modati si 3000 de VIP-uri .
Toti sunteti duri ma :)) Acu` daca o luam serios , de cat timp nu ai mai iesit din casa ? 2-3 luni ?
Asa zic si eu .
Inchide PC-u ala ca si monitoru` e obosit .
Vrei sa joci PVM ? Baga-te pe Metin2Ro , sa nu zic alt server :))
Nu te baza pe "inteligenta " ta din joc , ca stii sa faci un set . Oricine poate da Copy / Paste de pe TPU .
Rock , lasa copii sa vorbeasca ;s daca altceva infara de PVP nu au jucat.. :-j
Salz.

Locked

Return to “Discutii Libere”