Legat de ce a spus @Twist, chiar dacă nu are portofoliu lucrează impecabil în PS şi cu singuraţă toţi ce sunt "designeri" acum, pe vremea când el lucrea în PS ei nu ştiau nici să redimensioneze
[Portofoliu] Seba
-
[Lady]Bia
Re: [Portofoliu] Seba
Mă Seba te descurci tu cât de cât dar încă faci greşeli vizibile, oricum, probabil cu timpul o să le corectezi, felicitări!
Legat de ce a spus @Twist, chiar dacă nu are portofoliu lucrează impecabil în PS şi cu singuraţă toţi ce sunt "designeri" acum, pe vremea când el lucrea în PS ei nu ştiau nici să redimensioneze
, prin urmare, dacă spune ceva chiar spune bine.
Bump!
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
şmk
→ '' #Monoton, simţ uşor, dezinvolt. Un copil pierdut sau mort.
Într-o lume psihopată, dereglată, înnecată.
Într-o artă fără pată, dar la capăt colorată! '' ♥
Într-o lume psihopată, dereglată, înnecată.
Într-o artă fără pată, dar la capăt colorată! '' ♥
- [MOD]Lorena
Up.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

- [VIP]Sophieee
Evelline wrote:
Nu ştiu cum face şi nu mă interesează , dar m-am săturat să vă tot facă obervaţii şi el să fie * DOMNUL DE ÎNALTĂ SOCIETATE PERFECT * , vreau să-i văd aşa zisele lui creaţii * PERFECTE * ooo , dar vai , oare are aşa , mnu , nu cred -.- Ce am scris eu m-ai sus poate o să-l deranjeze , dar puţin îmi pasă , eu vreau să-i văd doar operele lui * PERFECTE şi INTERESANTE * , că el prea mult se laudă , hai să mă laud şi eu că am tablou cu Mihai Bendeac de nu ştiu câte milioane , da` când colo e doar un poster pus într-o ramă <- Exemplu de laudă , ooo , dar vai , el e * CEL MAI PERFECT OM DE PE TERRA * , nu ştiu cum face , vreau să-mi arăte creaţiile lui , să văd cât de frumoase sunt -.- * Cap de nucă * , o tulai Doamnie , ca la ardeleni s-o numesc . . Îi place să critice şi să se laude singur , că nu ştiu dacă altă persoană îl mai lăudă , măcar el singur să se laude .Păcat . . Mai ales pe tine am impresia că te-a criticat mai rău . Da nu . . El e * PERFECT * , eu zic să ne dea şi nouă din perfecţiunea lui de * OM DE ÎNALTĂ SOCIETATE * . . El aşa s-o fi crezând , dar nu . . -.- Puţin îmi pasă dacă-mi reproşează că-s comentatoare .
![]()
Semnăn cu el , că şi el comentează .
Nu ?
ce toxică era rianna asta
Passe, passe, passera, la dernière restera
- [VIP]Claudiu <3
Gataaaaaaaaa ştiu când am câştigat costum 100+freză 100+armă 100 bia a şters tot de pe forum aproape =))))[Lady]Bia wrote:Mă Seba te descurci tu cât de cât dar încă faci greşeli vizibile, oricum, probabil cu timpul o să le corectezi, felicitări!
Legat de ce a spus @Twist, chiar dacă nu are portofoliu lucrează impecabil în PS şi cu singuraţă toţi ce sunt "designeri" acum, pe vremea când el lucrea în PS ei nu ştiau nici să redimensioneze, prin urmare, dacă spune ceva chiar spune bine.

- [MOD]Lorena
rip seba...

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥