[SGA]Ronak

Toate topicurile inchise se afla aici !
[VIP]Valy

Re: [SGA]Ronak

Post by [VIP]Valy » Tue Aug 22, 2017 1:41 pm

Acum sincer, dragă domnişorule Valerică, nu ţi s-a luat să faci atâta tam-tam din nimic? Dacă Ronak nu te trăgea deloc, da, atunci mergea să faci gura mare, dar aşa? Care e rostul reclamatiei? Să te afirmi că ce?

Din punctul meu de vedere Ronak a procedat CORECT, iar de lucrul ăsta sunt sigur că şi ceilalţi membri staff vor fi de acord.

Tu nu observi că doar tu faci atâta tam-tam pt. nimic, mereu cauţi ceartă? Ai avut N reclamatii INUTILE la care a răspuns şi Who, cauţi cam des ceartă, iar regulamentul e cam permisibil pt. persoane de teapa ta.
"Dacă Dumnezeu există, va trebui să-mi implore iertarea" !

Image

[a.d.m.]who

Re: [SGA]Ronak

Post by [a.d.m.]who » Tue Aug 29, 2017 1:04 am

Din moment ce o gresit , si si-a dat seama ,o refacut runda da ?
Va lasat pe amndoi sa ramaneti chir daca << " ţi-am pus dovezile şi tot nu înţelegi că NU TU CÂŞTIGAI. . .
ai scris " Camelia Cabello " în loc de Camila Cabello.
">>
Din moment ce la tras si nu o deranjat eventu la lasat , ca o gresit el , nu playerul .
Era altceva daca nu isi asuma greseala si dadea viina pe altceva sau cineva , putea nici sa nu refaca runda si sa treaca asa mai departe ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic .

Ronak te rog frumos , stiu ca si tu esti printre cei noi , MARE atentie la evenimente sa nu mai intampinam probleme de genul !
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”