[MISS]Lorena

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[VIP]Sophie

[MISS]Lorena

Post by [VIP]Sophie » Tue Aug 29, 2017 9:48 pm

► Numele tău de caracter: [VIP]Sophie
► Nume vinovat: [MISS]Lorena
► Motivul reclamaţiei: favorizare intenţionată şi negarea acesteia
► Dovada :
viewtopic.php?f=31&t=23439 - evenimentul
Print cu regulamentul: http://prntscr.com/gelm7p
Modificări aduse pe parcursul evenimentului, după ce s-au înscri deja concurenţi cu un nr. destul de mare de reclame: http://prntscr.com/gelmst
viewtopic.php?f=9&t=23518
viewtopic.php?f=9&t=23517

[PvP]UpBaBY wrote:Eu nu văd ce nu e clar... Fata a zis ca inchide la ora 12 si a inchis mai devreme , ceea ce nu a fost corect deoarece mai era jumatate de ora in care aveam de gand sa postez. Pentru a remedia situatia Who a redeschis topicul pentru a putea posta si cei care nu au apucat din cauza inchiderii prea devreme a topicului. Am facut mai multe reclame ca tine si ai fost scos din clasament picand pe locul 4... Ce nu ti-e clar ?

Băi nebunuleeee, dacă făceai reclame la tutoriale de gătit să ştii că făceai mult mai cunoscut serverul decât comentând la videoclipuri cu metin de acum un an, doi, asta-ţi spun eu sigur.

Păi cum vine asta, nu e problema de închiderea evenimentului mult prea devreme, e vorba de regulile inventate pe parcursul acestuia. Adică laşi concurenţii să facă 100 de reclame ca mai apoi să le spui că nu se iau toate în considerare? Pentru că sunt puse la un minut diferenţă? Scuză-mă, dacă nici asta nu e favorizare intenţionată e prostie. Nu sunt reclame dacă le postezi la un minut diferenţă? Dar ce sunt, a apărut ceva definiţie nouă a reclamei în dicţionar şi nu suntem noi în pas cu noutăţile?

Ce voiaţi să facă omul? Să facă o reclamă după să aştepte 5 minute, să-i dea ăia ban IP să nu mai poată intra pe forum să mai facă altele? Revoluţionaţi lumea cu gândirea voastră, am mai văzut proşti dar nici chiar aşa. Dacă-i spamaţi forumul cuiva să ştiţi că durează mai mult până şterge respectivele topicuri(astfel vede mai multă lume reclama) decât dacă face o reclamă.

Ce e ăsta? Event de reclamă sau bătaie de joc? Cât o fi durat să "pui la punct" regulamentul ăla? 2-3 minute?

Şi în ciuda tuturor acestor argumente, singura problemă pentru ea a fost internetul. Nu a menţionat absolut nimic de regulile de pe ultima sută de metrii, de ce? E corect aşa?

ŞI DE CE NU SE IAU ÎN CONSIDERARE RECLAMELE DE PE TELEFON ALEA CE AU MÂNCA ŢI AŞ SUFLETU TĂU NU SUNT ŞI ELE RECLAME CE AI CU ELE CE E GREŞIT ACL ÎN CAPU TĂU CĂ NU TE NŢELEG SĂ MOR DE TE MINT!!!!!!!!!!
ce zice lumea de kizev că-ncearcă să se scoată ferească-mă d-zeu măcar el are scuze mai bune, lui dacă îi pică netul ştie să numere în continuare, cum credeţi că a numărat alea 350 de moduri?
Image
Image
stay blessed

[PvP]UpBaBY

Re: [MISS]Lorena

Post by [PvP]UpBaBY » Tue Aug 29, 2017 10:07 pm

Singura problema pe care am avut-o , personal , legat de event e ca l-a inchis mai devreme decat trebuia. Va dau dreptate la faza cu regula noua adaugata la final ceea ce nu este corect si ar trebuii punctate toate reclamele indiferent la ora la care sunt facute . O reclam tot reclama este. Legat de locul unde am facut reclama , sunt videoclipuri legate de metin2 cu vizualizari destul de multe. Voi cand va uitati la un videoclip pe telefon sau PC nu va uitati si prin comentarii ? Si o sa fie vazut si anunturile mele , stai linistita...

nu ai ce căuta aici.
ai 5 warn-uri, aşadar primeşti ban permanent pe forum.
Last edited by [PvP]UpBaBY on Tue Aug 29, 2017 10:09 pm, edited 1 time in total.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue Aug 29, 2017 10:09 pm

de cand este metin2steel de 6 ani nu s-au luat in considerare printuri de pe telefon. Sunt deja 2 reclamtii facute pe aceasta tema . Chiar nu aveti ce face decat sa faceti 3 persoane aceiasi reclamtie
.. t/c pana la raspunsul lui who la celelalte.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[a.d.m.]who

Post by [a.d.m.]who » Tue Aug 29, 2017 11:29 pm

mai este o reclamatie pe aceeasi tema , lasam 1 deschisa si rezolvam acolo problema !
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”