► Numele tău de caracter:[Dn]Hiromitsu
► Nume vinovat :[GA]Kizev
► Motivul reclamaţiei: imi inchide topicuri ca sa se scoata nevinovat. ieri seara eram si eu pe mt ca tot playeru si cautam si eu cearta prin map1, dintr o data imi sare in ochi un stun pe Clarya, dupa inca unu si inca unu, clar cnva se juca cu comenzile...([VIP]Andru era) eu ca un player bun si si devotat acestui server pe care respect cu strictete regulile, iar daca cumva din greseala zic cv sau fac cv gresit, sunt executat instant de bajetii astia. el abuzeaza de comenzi si pe joc si pe forum si nimeni nu i face nimic. si acum daca vii tu kizev sa mi inchizi reclamatia abuzezi iar de comenzi... eu am vazut stunuri repetate pe clarya si daca pe dansa n o deranjeaza asta nu inseamna ca tu ai voie sa i dai.
4.Abuzarea comenzilor fara motive :
- Prima abatere: Ban 24 h.
- A doua abatere: Ban 3 zile.
- A treia abatere: Ban 10 zile.
- A patra abatere: Ban pe o perioadã nedeterminatã.
► Dovada : se poat verifica cum dadea stun repetat pe playerul Clarya ★ Data :27.01.2018
★ Ora :23:40
si dovezile cum imi inchide reclamatiile pe forum: viewtopic.php?f=55&t=25189
viewtopic.php?f=55&t=25185
[SGA]Kizev
Re: [SGA]Kizev
Omule, cat timp persoana asupra cărora se aplica comenzile NU RECLAMA CI PERMITE VIPULUI SĂ II DEA KICK/STUN/SLOW, nu exista un abuz de comenzi. Intelege odată. Eu joc cu Clarya si îmi da voie să ii dau stun/kick/slow/tr/warp. Care-i problema ta? Ce i cu textele astea pe tine? Te ai trezit in spirit spirit civic acuma?
Abuz de comenzi este când persoana asupra căreia se aplică comenzile NU DORESTE ca acele comenzi sa fie aplicate pe ea.
Încetează cu prostiile astea odată, că e sătulă lumea de reclamatiile tale si ale lui Vali.
Opriti-va oameni buni!!!
Abuz de comenzi este când persoana asupra căreia se aplică comenzile NU DORESTE ca acele comenzi sa fie aplicate pe ea.
Încetează cu prostiile astea odată, că e sătulă lumea de reclamatiile tale si ale lui Vali.
Opriti-va oameni buni!!!