► Numele tău de caracter:[VIP]Thor
► Nume vinovat :[VIP]Andru/[GA]Kizev
► Motivul reclamaţiei:Abuzeaza de comenzile VIP fara nici un motiv intemeiat, dle. Andru vad ca de cand Adinna nu mai e pe sv ti-ai luat aere de superioritate si mai nou faci si regulamentul dupa bunul tau plac, unde scrie in regulament ca ai voie sa abuzezi de comenzi(sa le folosesti degeaba ai in mod repetat) doar daca persoana in cauza iti da voie? Este ca iti faci propriile reguli doar ca sa te scoti?
Adumi si mie o dovada cum ca ai voie sa folosesti niste comenzi pe un player incontinuu fara sa patesti nimic doar pentru ca ti-a dat acordul el.
Eu zic sa lasi reclamatia deschisa pana va raspunde un superior . Iti reamintesc ca acei 100€ nu te fac mai presus ca altii.
Daca eu sau oricare alt vip facea ce faci tu , dupa cate stiu faceai reclamatie (ca si cu Kleine) cum esti obisnuit.
Fiindca tu iti torni colegii sau le faci reclamatii in loc sa ii indrumi sau sa le arati unde au gresit. Oh da si vezi cu limbajul ala in pm-uri. Esti "GA" dle. Propriu-mi Regulament.
► Dovada :
Ce spui tu:https://i.imgur.com/7yIKMkp.png
Ce spune Fifty: https://i.imgur.com/mh7CyIu.png
REPET ! NU MAI DA TC PANA NU RASPUNDE WHO ! ! !
[VIP]Andru
Re: [VIP]Andru
Prietene, o sa revin cu o dovada de la Who cu care o sa-ti dau peste nas.
A abuza de comenzi = a le folosi contra cuiva, fara consimtamantul acestuia. Dar de unde sa stii tu asta?
Daca Clarya imi permite sa :
- dau warp pe ea, o sa dau
- o trag, o s-o trag
- ii dau stun/kick/slow pentru amuzament sau alte motive, o sa ii dau
Nu am inteles de unde si pana unde am abuzat eu de comenzi, cand de fapt nu s-a realizat un abuz.
)
Adica daca eu am : [VIP]Andru si imi dau stun pe [Dn]Wolf, inseamna ca abuzez de comenzi dandu-mi stun singur?
Sau daca : Lorena joaca cu Zohan [sper sa nu se supere pentru exemplu] si da warp pe el de 10 ori/ora, inseamna ca abuzeaza de comenzi?
Hai ca-i absurd.
Am platit pentru comenzile alea, si am dreptul sa le folosesc pe oricine imi permite sa le folosesc.
Repet, abuz se realizeaza in momentul in care exerciti un numar mare de comenzi asupra cuiva, FARA ACORDUL ACELUI PLAYER.
Maine seara la donatii voi discuta cu Who, o sa revin aici cu print si-o sa dau T/C.
Apropo, de aia ca vip cand vrei sa tragi un player il intrebi "pot sa te trag?" / sau sa mergi la el "pot sa dau warp?" : daca el zice "da", nu e abuz. Daca zice "nu", dar totusi aplici comanda, e abuz.
Off-Topic : Unban [VIP]Thor pending . . . Pana atunci sa vorbim sa-ti scoata gradul de forum, cand tu nu deti un VIP activ.
#vaidenoineroadeciuda
A abuza de comenzi = a le folosi contra cuiva, fara consimtamantul acestuia. Dar de unde sa stii tu asta?
- o trag, o s-o trag
Nu am inteles de unde si pana unde am abuzat eu de comenzi, cand de fapt nu s-a realizat un abuz.
Adica daca eu am : [VIP]Andru si imi dau stun pe [Dn]Wolf, inseamna ca abuzez de comenzi dandu-mi stun singur?
Sau daca : Lorena joaca cu Zohan [sper sa nu se supere pentru exemplu] si da warp pe el de 10 ori/ora, inseamna ca abuzeaza de comenzi?
Hai ca-i absurd.
Am platit pentru comenzile alea, si am dreptul sa le folosesc pe oricine imi permite sa le folosesc.
Repet, abuz se realizeaza in momentul in care exerciti un numar mare de comenzi asupra cuiva, FARA ACORDUL ACELUI PLAYER.
Maine seara la donatii voi discuta cu Who, o sa revin aici cu print si-o sa dau T/C.
Apropo, de aia ca vip cand vrei sa tragi un player il intrebi "pot sa te trag?" / sau sa mergi la el "pot sa dau warp?" : daca el zice "da", nu e abuz. Daca zice "nu", dar totusi aplici comanda, e abuz.
Off-Topic : Unban [VIP]Thor pending . . . Pana atunci sa vorbim sa-ti scoata gradul de forum, cand tu nu deti un VIP activ.
#vaidenoineroadeciuda
Frustrat esti ma. O sa mori batran si tot fara minte cu gandul la samancele de pe server si cu gandul ca fata aia de vorbeste cu tn de plictiseala defapt nu are trb cu tn.[GA]Kizev wrote:Prietene, o sa revin cu o dovada de la Who cu care o sa-ti dau peste nas.
A abuza de comenzi = a le folosi contra cuiva, fara consimtamantul acestuia. Dar de unde sa stii tu asta?![]()
- o trag, o s-o trag
Nu am inteles de unde si pana unde am abuzat eu de comenzi, cand de fapt nu s-a realizat un abuz.)
Adica daca eu am : [VIP]Andru si imi dau stun pe [Dn]Wolf, inseamna ca abuzez de comenzi dandu-mi stun singur? Hai ca-i absurd.
Maine seara la donatii vii discuta cu Who, o sa revin aici cu print si-o sa dau T/C.
#vaidenoineroadeciuda
Ce te doare pe tine de gradul meu de pe forum? Cum nici pe mine nu ma doare de gradele tale.
Dar daca esti frustrat si cu minte de copil de 15 ani care i-au dat flocoseii in zonele de jos, tine-o tot asa prietene. Cu asta dovedesc ca ai o obsesie in ai turna pe altii sau in a-i vede mai "rau" de cat sunt deja.
Eu asa Membru Staff "valoros" nu am pomenit si sper sa nu mai am "onoarea" sa cunosc vreodata.
O da ROAD TO PASARICA......PENDING , 15 CM NOT ENOUGH.
Dl.Corectitudine.
Mi-e scarba .. efectiv.
- [MOD]Lorena
şi mă rog pe cine mai exact a făcut abuz de comenzi?
Şi dacă a făcut să zicem.. de ce persoana respectivă nu a făcut reclamaţia in numele ei? Nu că ţin cu Kizev , dar nu prea inţeleg rostul reclamaţie.. eşti tu sigur că "victima" nu i a dat voie să-şi dea warp pe dânsul/dânsa ? Din punctul meu de vedere dacă "victima" se simţea abuzată de domnul Kizev pe VIP/STAFF făcea reclamaţie, sper să nu o iei personal dar ăsta e adevărul, nu am nimic cu tine şi nu ii ţin nici apărarea lui Kizev , cum am văzut in alte reclamaţii doar că eu nu inţeleg de ce ai făcut tu reclamaţia, şi nu persoana aflat in cauză. Deoarece nu pe tine s-au aplicat comenzile..
Şi dacă a făcut să zicem.. de ce persoana respectivă nu a făcut reclamaţia in numele ei? Nu că ţin cu Kizev , dar nu prea inţeleg rostul reclamaţie.. eşti tu sigur că "victima" nu i a dat voie să-şi dea warp pe dânsul/dânsa ? Din punctul meu de vedere dacă "victima" se simţea abuzată de domnul Kizev pe VIP/STAFF făcea reclamaţie, sper să nu o iei personal dar ăsta e adevărul, nu am nimic cu tine şi nu ii ţin nici apărarea lui Kizev , cum am văzut in alte reclamaţii doar că eu nu inţeleg de ce ai făcut tu reclamaţia, şi nu persoana aflat in cauză. Deoarece nu pe tine s-au aplicat comenzile..

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

-
ala2123456789
stun pe motiv de amuzament... fain. + inchide reclamatii pe forum ca sa nu vada who
4.Abuzarea comenzilor fara motive :
- Prima abatere: Ban 24 h.
- A doua abatere: Ban 3 zile.
- A treia abatere: Ban 10 zile.
- A patra abatere: Ban pe o perioadã nedeterminatã.
ai warn+ban 3 zile ai acumulat mai mult de 3 warn Lorena.
4.Abuzarea comenzilor fara motive :
- Prima abatere: Ban 24 h.
- A doua abatere: Ban 3 zile.
- A treia abatere: Ban 10 zile.
- A patra abatere: Ban pe o perioadã nedeterminatã.
ai warn+ban 3 zile ai acumulat mai mult de 3 warn Lorena.

bun kizev
ii dai stun si kill din joaca (ca ti se pare tie amuzant) dar Clarysei nu cred ca i place adica cui i ar placea asa ceva, ea nu ti face reclamatie pt ca ti e gagica si are mila
eu numesc asta abuz, in loc sa te tii de prostioare mai bine ai ajuta un player la ananghie sau ai face un event pe forum ca nu s a facut cam de mult domnule am luat up pe merit
Ai 4xWarn - Kizev
ii dai stun si kill din joaca (ca ti se pare tie amuzant) dar Clarysei nu cred ca i place adica cui i ar placea asa ceva, ea nu ti face reclamatie pt ca ti e gagica si are mila
eu numesc asta abuz, in loc sa te tii de prostioare mai bine ai ajuta un player la ananghie sau ai face un event pe forum ca nu s a facut cam de mult domnule am luat up pe merit
Ai 4xWarn - Kizev
Cine are urechi sa auda, va auzi
Cine are ochi sa vada, va vedea!
In concluzie, am voie sa aplic cate si ce comenzi vreau, cat timp persoana pe care le aplic imi da voie.
Hiro, pentru "avocat" trebuie sa faci Facultatea de Drept. :*
Gurile mici.

T/C
Cine are ochi sa vada, va vedea!
In concluzie, am voie sa aplic cate si ce comenzi vreau, cat timp persoana pe care le aplic imi da voie.
Hiro, pentru "avocat" trebuie sa faci Facultatea de Drept. :*
Gurile mici.

T/C