Da, sta pe invizibil in map1 cu MISS iar cu Dn Aoy vorbeste in ultimul hal, cand s-a bagat ea in seama cu mine in map1 si-a dat logout de pe player ai mi-a dat pm de pe MISS Akai cica " acum mai zici ceva? ". Ce trebuia sa fac eu atunci? Mai se intreaba lumea ce au playerii cu membri Staff. Vine un membru staff care joaca de o luna sa ameninte un player vechi. Mai se umfla prin map1 ca cica ea a donat de a umplut juma' de server de moduri si ca eu n-o sa ajung la nivelul ei[SGM]Hades wrote:aici nu inteleg dc nu are [VIP]LL 15m mute????? si domnisoara Akai mare grija ca am vazut si eu 2,3 faze acum cateva zile si nu am zis nimica deoarece esti noua cum ar fi sa facem toti cea ce faci tu ar fi normal??????????
Reclamatie [SGA]Angel
-
[VIP]Admir
Re: Reclamatie [SGA]Angel
[VIP]Admir wrote:Da, sta pe invizibil in map1 cu MISS iar cu Dn Aoy vorbeste in ultimul hal, cand s-a bagat ea in seama cu mine in map1 si-a dat logout de pe player ai mi-a dat pm de pe MISS Akai cica " acum mai zici ceva? ". Ce trebuia sa fac eu atunci? Mai se intreaba lumea ce au playerii cu membri Staff. Vine un membru staff care joaca de o luna sa ameninte un player vechi. Mai se umfla prin map1 ca cica ea a donat de a umplut juma' de server de moduri si ca eu n-o sa ajung la nivelul ei[SGM]Hades wrote:aici nu inteleg dc nu are [VIP]LL 15m mute????? si domnisoara Akai mare grija ca am vazut si eu 2,3 faze acum cateva zile si nu am zis nimica deoarece esti noua cum ar fi sa facem toti cea ce faci tu ar fi normal??????????. Si mai fi Admire calm si nu injura...
defapt admire, hai sa fim un pic realisti
Totul a plecat cand ti-a spus sa ai grija la limbaj si tu mai marele admir vezi doamne nu iti e frica de nimeni si nimic ai folosit un limbaj urat
te inteleg ca e ok sa faci pe victima, scopu' scuza mijloacele

-
[VIP]Admir
Eu doar m-am certat cu Kepa, cand Kepa m-a injurat pe mine nu a primit mute. Cand eu am jignit am primit. Angel afirma ca mi-a dat mute pentru cuvantul "jigodie" dar cand tu m-ai facut "prost" iar nu a dat mute. Dintre toti care au injurat doar eu am primit. A trebuit sa fac o reclamatie ca apoi sa primeasca si restu particupantilor mute. Acum reclamatia nu mai are nicio valoare.[[VIP]LL wrote:[VIP]Admir wrote:Da, sta pe invizibil in map1 cu MISS iar cu Dn Aoy vorbeste in ultimul hal, cand s-a bagat ea in seama cu mine in map1 si-a dat logout de pe player ai mi-a dat pm de pe MISS Akai cica " acum mai zici ceva? ". Ce trebuia sa fac eu atunci? Mai se intreaba lumea ce au playerii cu membri Staff. Vine un membru staff care joaca de o luna sa ameninte un player vechi. Mai se umfla prin map1 ca cica ea a donat de a umplut juma' de server de moduri si ca eu n-o sa ajung la nivelul ei[SGM]Hades wrote:aici nu inteleg dc nu are [VIP]LL 15m mute????? si domnisoara Akai mare grija ca am vazut si eu 2,3 faze acum cateva zile si nu am zis nimica deoarece esti noua cum ar fi sa facem toti cea ce faci tu ar fi normal??????????. Si mai fi Admire calm si nu injura...
defapt admire, hai sa fim un pic realisti
Totul a plecat cand ti-a spus sa ai grija la limbaj si tu mai marele admir vezi doamne nu iti e frica de nimeni si nimic ai folosit un limbaj urat
te inteleg ca e ok sa faci pe victima, scopu' scuza mijloacele![]()
si iarasi faci pe victima , DAR CAND TU il jigneai pe kepa ?!?! Ai primis ceva ??
poate atunci angel nu era pe langa noi si de aia nu v-a dat mute
ai warn nu ai ce căuta aici Lorena.

-
[VIP]Admir
E normal sa existe divergente intre playeri. Atata timp cat in dilogul dintre cei doi exista jigniri sau injurii, trebuie sanctionati amandoi dupa caz. Nu doar pe o persoana pe care poate nu o agreezi sau nu o cunosti.[[VIP]LL wrote:si iarasi faci pe victima , DAR CAND TU il jigneai pe kepa ?!?! Ai primis ceva ??
T/C la reclamatie. Au primit si restul sanctiune. A dat Mistic. Data viitoare sa aplice regulamentul pe toata lumea. Sa nu-si mai favorizeze prietenii.
- [MOD]Lorena
t/c la cererea lui Admir de mai sus.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥