[SGA]Alex - necunoasterea regulamentului

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[VIP]Andru

[SGA]Alex - necunoasterea regulamentului

Post by [VIP]Andru » Thu Oct 11, 2018 2:35 pm

► Numele tău de caracter: [VIP]Andru
► Nume vinovat : [SGA]Alex
► Motivul reclamaţiei: Nu da avertisment, desi trebuia si i s-a zis sa dea. El crede ca daca zice cineva "pu.la" tre' sa fie insotit de nume ca sa se dea mute. Desi regulamentul prevede : 1.Injurii/Jigniri adresate playerilor :
(Se pedepsesc: prescurtarile, stelutele, inlocuirea cu alte litere sau cifre indiferent daca apar nume sau nu!)
-Prima abatere : avertisment;
-A doua abatere : mute 15m;
-A treia abatere :mute 30m;
-A patra abatere: mute 3h.;
-A cincea abatere : mute permanent.
(Dacă se face shop şi continuă,primeşte jail permanent!)

El e prea ocupat sa se certe cu mine si sa ma faca sarac.

► Dovada :
https://imgur.com/a/o4nBkxz
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k

[MOD]Lorena

Re: [SGA]Alex - necunoasterea regulamentului

Post by [MOD]Lorena » Thu Oct 11, 2018 2:45 pm

Ce faci Alex, ai trecut pe contul de staff să jigneşti playerii? Eşti atât de ocupat să-i jigineşti pe Andru , şi să-i provoci la certuri incât nu ştii să dai warn şi mute?.
Prin concluezie [VIP]Andru mute 15m jigniri.
Rehneqszy-warn
că tu nu ştii să-i dai , dacă cineva te jigneşte, treci la regulament nu jigneşti şi tu dar de asta o să aibă grijă who că eu nu sunt in măsură să te pedepsesc.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[SGA]Alex

Post by [SGA]Alex » Thu Oct 11, 2018 2:47 pm

Pentru ca tu ma distrageai.. iti spuneam clar sa ma lasi si veneai dupa mine sa te certii cu mine si sa ma faci prost.. Daca ai vazut tu ca s-a incalcat regulamentul de ce nu ai luat masuri.. sa faci screen si sa pui pe forum. si dupa actionez eu sau oricare alt staff. Voi doi erati contra mea , tu i-ai spus lui sa injure , pentru ca e player si tu sa ma distragi.. Lasa jocurile astea copilu.

[VIP]Andru

Post by [VIP]Andru » Thu Oct 11, 2018 2:51 pm

Te distrag? =))))) Ho ma nebunule, ca tu ca staff tre' sa fii atent sa dai mute mereu, nu te tot scoate. plus ca eu taceam cand a venit ala si a zis ce a zis, nu mai fii nebun.

Cam faci pe victima. Si daca te-am distras, de ce nu ai dat warn cand ti-am zis sa dai? Te-ai justificat zicand ca nu apare numele tau, si dupa ai continuat sa te iei in gura cu mine.

Daca cand a injurat erai distra de mine, cand ti-am zis sa ii dai warn de ce nu i-ai dat? Te-ai panicat ca nu stii regulamentul?
Last edited by [VIP]Andru on Thu Oct 11, 2018 2:52 pm, edited 1 time in total.
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k

[SGA]Alex

Post by [SGA]Alex » Thu Oct 11, 2018 2:51 pm

Tu te tineai dupa mine .. ti-am zis clar ''pleaca de langa mine ''

[VIP]Andru

Post by [VIP]Andru » Thu Oct 11, 2018 2:57 pm

[SGA]Alex wrote:Tu te tineai dupa mine .. ti-am zis clar ''pleaca de langa mine ''
Am inteles bossule, dar de ce nu ai dat warn cand ti-am zis, daca cand a injurat ma tineam dupa tine ??????

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Thu Oct 11, 2018 2:59 pm

Eu zic să nu mai cauţi scuze că te-a distras unu şi altu când tu de fapt provoci playerii la ceartă şi nu treci la regulament că d-aia e acolo un regulament să-l respectăm nu să facem fiecare ce ne taie capul.Eşti membru staff când cineva te injură nu injuri şi tu ci acţionezi doar conform regulamentului, recunoaşte-ţi vina măcar şi cere-ţi scuze nu mai căuta scuze şi nu mai da vina pe alţii, că eu m-am săturat să-mi dea playerii pm să-ţi repar greşeala. t/c până răspunde WHO.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Mistic

Post by Mistic » Thu Oct 11, 2018 3:46 pm

Nu este toata conversatia, Andrule stiu ca si tie iti place sa provoci dar macar pune tot de pe L cand pui screen, nu doar ce te scoate pe tine nevinovat. Alex a gresit la randul lui, o sa vorbesc cu Hades dar reclamatia tot inutila e.
"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”