► Nume vinovat : [SGA]Zaptor
► Motivul reclamaţiei: Injura, nu mi-se pare corect sa injure si sa fie asa tare in gura. daca nu ma insel in regulamentul pentru staff scrie ceva
► Dovada : https://imgur.com/a/DKBDrw2

Firstly, nu in mapa aia ti-am zis sa iti dai logout[SGA]Zaptor wrote:Puștiule cum ai curajul sa imi faci reclamație cand tu imi zici sa plec din mapa,sa imi dau logout mai ales ca eu abia ce venisem in aceea mapa si eu pe aceea persoana Dream imi permit glume si daca nu imi permiteam putea el personal sa imi faca post dar vad ca am si admiratori care ma urmăresc ma bucur.Apropo eu cu dream am niste glume si poate sa iti confirme si el deci nu te-am jignit pe tine.

[SGA]Zaptor wrote:Puștiule cum ai curajul sa imi faci reclamație cand tu imi zici sa plec din mapa,sa imi dau logout mai ales ca eu abia ce venisem in aceea mapa si eu pe aceea persoana Dream imi permit glume si daca nu imi permiteam putea el personal sa imi faca post dar vad ca am si admiratori care ma urmăresc ma bucur.Apropo eu cu dream am niste glume si poate sa iti confirme si el deci nu te-am jignit pe tine.