Reclamatie [GM]Alex

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[VIP]Kito

Reclamatie [GM]Alex

Post by [VIP]Kito » Fri Jan 25, 2019 7:26 pm

► Numele tău de caracter: [VIP]Kito
► Nume vinovat : [GM]Alex
► Motivul reclamaţiei: Abuz. Nu cunoste regulamentul, jigneste si cand se simte jignit da mut, doar pentru ca el e "smecher" si are "putere".
► Dovada : https://imgur.com/a/3HEZac1
1.Injurii/Jigniri adresate playerilor :
(Se pedepsesc: prescurtarile, stelutele, inlocuirea cu alte litere sau cifre indiferent daca apar nume sau nu!)
-Prima abatere : avertisment;
-A doua abatere : mute 15m;
-A treia abatere :mute 30m;
-A patra abatere: mute 3h.;
-A cincea abatere : mute permanent.
(Dacă se face shop şi continuă,primeşte jail permanent!)
Pe langa asta, daca el s-a simtit jignit prin fraza care am zis-o, si eu ma simt jignit pentru faza cu "grasule". O iau ca pe o jignire, chiar daca nu sunt.

Sa nu mai zic ca, baiatu nu face activitate decat cu shamancele. Cred ca nici el nu stie de cand nu a mai facut un eveniment.

Raspunde doar HADES, WHO, FIFTY. Indiferent cine da T/C inafara de cei 3, refac reclamatia.

P.S: Din ce zice Alex, ai voie sa folsesti prescurtarea "pl"? Poate ma lamureste si pe mine cineva.

[SGA]Alex

Re: Reclamatie [GM]Alex

Post by [SGA]Alex » Fri Jan 25, 2019 8:00 pm

Poftim aici regulamentul care trebuie urmat cand actionezi impotriva unui [VIP]/MOD:
2.Injurii/Jignire playeri sau staff :
- Prima abatere: Mute 15 minute ;
- A doua abatere: Mute 1 orã ;
- A treia abatere: Mute 6 ore ;
- A patra abatere: Mute permanent .
( Dacã se face shop primeste: suspend 3 zile ,chit cã are sau NU mute)!
Ce ai incercat tu cu postarea acelui regulament.. Prima abatere: warn , A doua : 15m ?Ce regulament e ala? Ai primit mute pentru jigniri staff.. Mai esti si VIP de mult timp. Ce jalnic. Ce sunt cu reclamatiile astea aiurea. Incerci cumva sa injosesti Stafful Metin2 Steel? Nu ai cum sa te simti jignit ca ti-am spus ''grasutule'' , te-am alintat doar. Si nu cred ca cineva afost jignit in contextul in care am folosit prescurtarea ''pl'',
Voi cand va luati mute ca ziceti ''pwla'' sau ''sugi'' si nu jigniti pe nimeni veniti repede cu reclamatii pe forum si va plangeti. In dovada se vede ca m-ai provocat clar... tu ai spus ca ai boala pe membrii staff. Tu ti-ai cautat-o cu mine.. ti-am zis clar.. .ce ti-am facut de te legi de mine.

ala41234

Post by ala41234 » Fri Jan 25, 2019 8:08 pm

[GM]Alex wrote:Poftim aici regulamentul care trebuie urmat cand actionezi impotriva unui [VIP]/MOD:
Ce ai incercat tu cu postarea acelui regulament.. Prima abatere: warn , A doua : 15m ?Ce regulament e ala? Ai primit mute pentru jigniri staff.. Mai esti si VIP de mult timp. Ce jalnic. Ce sunt cu reclamatiile astea aiurea. Incerci cumva sa injosesti Stafful Metin2 Steel? Nu ai cum sa te simti jignit ca ti-am spus ''grasutule'' , te-am alintat doar. Si nu cred ca cineva afost jignit in contextul in care am folosit prescurtarea ''pl'',
Voi cand va luati mute ca ziceti ''pwla'' sau ''sugi'' si nu jigniti pe nimeni veniti repede cu reclamatii pe forum si va plangeti. In dovada se vede ca m-ai provocat clar... tu ai spus ca ai boala pe membrii staff. Tu ti-ai cautat-o cu mine.. ti-am zis clar.. .ce ti-am facut de te legi de mine.
problema e ca noi cand scriem pwla pe striga primim mute tocmai si dupa ne plangem, acuma nu ar fi corect sa primesti si tu? warn by Alex
Image

Image

[VIP]Kito

Post by [VIP]Kito » Fri Jan 25, 2019 8:10 pm

[GM]Alex wrote:Poftim aici regulamentul care trebuie urmat cand actionezi impotriva unui [VIP]/MOD:
Bai plangaciosule, tu pe serverul asta ai o funcite. In caz ca nu stii, ai un [GM] in fata numelui. Tu ar trebui sa fii un exemplu pentru toti ceilalti, nu sa vorbesti cu "pl", nu sa "jignesti".
Mi-ai dat mie mut pentru "prost", care apropo, nu era adresat, dar te-ai simtit jignit.
La fel cum tu te-ai simtit jignit pentru ce am zis eu, la fel ma simt si eu pentru ce ai zis tu.
Si usor cu talentele astea, ca au mai fost smecherii ca tine pe aici prin staff si nu au ajuns bine.
Regulamentu ce ti-am pus eu acolo, e regulamentul de "joc" de pe Steel. Gandeste logic (Daca nu-ti cer prea mult), daca un player primeste mut pentru o prescurtare, tu care ar trebui sa fii exemplu pentru ei ce ar trebui sa primesti? Felicitari?

Cat despre evenimente? Ce scuza mai bagi?

P.S: Nu stiu care dintre noi face Serverul de ras, tin sa cred ca tu.

[SGA]Alex

Post by [SGA]Alex » Fri Jan 25, 2019 8:16 pm

Cat despre evenimente ce... ?? Voi nu stiti care este treaba. Crezi ca daca nu imi faceam treaba mai stateam in staff, Fifty stie care a fost treaba de nu am intrat stati voi calmi... aveti grija de gradu vostru de VIP nu de al meu. Cine te-a jignit pe tine ... ? Grasutule ? mamaa ce te-a durut. Daca o luam dupa regulament nu am de ce sa iau mute pentru ''pl'' e prescurtare de la '' plimbare'' asta am scris acolo. Ma luati la plimbare.
Se vede clar ca m-ai facut prost.. Ti-am zis ca boala=invidie=
Si tu ce ai zis? De ce sa fiu invidios ca esti mai prost ca mine ? Asta e o jignire. Si deaia ai primit mute. Bafta in continuare . T/C

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”