asd

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[Dn]Chico

asd

Post by [Dn]Chico » Fri Jan 25, 2019 5:28 pm

► Numele tău de caracter: [VIP]Hassan
► Nume vinovat : [SGA]Drogatu
► Motivul reclamaţiei: A impus o regula care vorbeste map1 si Rabi nu stiu ce I-a scris in pm , apoi el I-a spus O =ADEVARAT , X-FALS si dupa a vorbit si nu a primit jail , se da oricand eu am primit de aia m-a scos si [SGA]Ursu de la el de la event .
► Dovada : Ti-o pun eu daca vrei dar vreau sa vad si filmarea .

+ MI-A STERS TOPIC-UL

T/C DE LA WHO , HADES

Hades a spus ca discuta diseara cu Who , nu imi dai tu mie T/C , 4x 115 MITA sau SUSPEND sau ce o sa patesti , ai precizat in regulament si nu l--ai scantionat , putea sa nu raspunda , PUNE-MI FILMARE LA TOT EVENTU DE LA INCEPUT PANA LA FINAL

[VIP]Drogatu

Re: asd

Post by [VIP]Drogatu » Fri Jan 25, 2019 6:08 pm

In primul rand acolo unde scrie 'Dovada:' trebuie sa imi pui o dovada, o astept dupa iti pun eu video.
Image

[SGA]Alex

Post by [SGA]Alex » Fri Jan 25, 2019 7:48 pm

Draga [SGA]Drogatu... Cand o reclamatie este facuta din cauza ca ceva a mers prost sau sa intamplat o greseala la un event. Dovada poate fi ceruta de cel ce este nemultumit de event... Si trebuie neaparat postata de organizatorul eventului. Nu ai cum sa ii ceri dovada unui player .

Revino cu dovada video la tot eventul te rog

Codrin Bradea Satana

Post by Codrin Bradea Satana » Fri Jan 25, 2019 8:27 pm

[GM]Alex wrote:Draga [SGA]Drogatu... Cand o reclamatie este facuta din cauza ca ceva a mers prost sau sa intamplat o greseala la un event. Dovada poate fi ceruta de cel ce este nemultumit de event... Si trebuie neaparat postata de organizatorul eventului. Nu ai cum sa ii ceri dovada unui player .

Revino cu dovada video la tot eventul te rog
Vorbi modelul puli mele.
Vezi cu limbajul ala pe striga pitigoiule, o sa fi uimit cât de repede poți fi înlăturat. Vezi-ti tu de cazanele tale... Warn! By Alex
Image

╭∩╮(O︶︿︶O)╭∩╮
"In Hoc Signo Vinces"

santal1234

Post by santal1234 » Fri Jan 25, 2019 8:28 pm

Dati ban inapoi lu thor ca iar incepe sa plznga paici si na ...Warn ! By Alex

[Dn]Chico

Post by [Dn]Chico » Fri Jan 25, 2019 10:34 pm

[SGA]Drogatu wrote:In primul rand acolo unde scrie 'Dovada:' trebuie sa imi pui o dovada, o astept dupa iti pun eu video.
Doamne fereste , cum sa nu iti pun fratele meu <3

Dovada : https://imgur.com/GUjdNSE

are tata print la tot ce misca pe sv frt meu <3

[VIP]Drogatu

Post by [VIP]Drogatu » Fri Jan 25, 2019 11:06 pm

Ți-am spus și la telefon dacă iau suspend nu are nimic, dar pt așa ceva nu ii văd rostu să iau suspend, in fine.
Dovadă video: https://youtu.be/i7S3dubnvvo
S-a filmat 10 minute, dar e suficent să se vadă tot eveniemntul.
Image

[Dn]Chico

Post by [Dn]Chico » Fri Jan 25, 2019 11:09 pm

[SGA]Drogatu wrote:Ți-am spus și la telefon dacă iau suspend nu are nimic, dar pt așa ceva nu ii văd rostu să iau suspend, in fine.
Dovadă video: https://youtu.be/i7S3dubnvvo
S-a filmat 10 minute, dar e suficent să se vadă tot eveniemntul.
Nu ai dovada la tot evenimentul , poate a fost BLAT la intrebari , nu ai de unde sa stii , prin asta vreau sa se ia MASURI .

[VIP]Drogatu

Post by [VIP]Drogatu » Fri Jan 25, 2019 11:13 pm

BLAT? Măsuri ? :))))))))))))))))))))))
Se vede clar in acele 10 minute de filmare de la inceperea evenimentului până la sfârșitu lui, nu ai cum să spui BLAT.
Se vede ce gândire de post-hunt ai, doar că incă nu e in acea măsură incât să gândească destul de bine
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”