Reclamatie [GM]Alex

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[VIP]Kito

Reclamatie [GM]Alex

Post by [VIP]Kito » Sat Jan 26, 2019 12:38 am

► Numele tău de caracter: [VIP]Kito
► Nume vinovat : [GM]Alex
► Motivul reclamaţiei: Abuz de putere. El are dreptul sa foloseasca prescurtari gen "pl", "sp" dar cand foloseste altcineva o prescurtare, primeste mut.
► Dovada :
Aici foloseste el prescurtarile: https://imgur.com/a/yd8lq51
Aici da mut pentru prescurtari folosite de alta persoana: https://imgur.com/a/JlG5pDj

Exemplu de GM.

P.S: T/C DOAR de la Hades, Fifty, Who.

Doresc sa mi se raspunda la intrebarea care am pus-o si in cealalta reclamatie: AI VOIE SA FOLOSESTI PRESCURTARI SAU NU?!

[SGA]Alex

Re: Reclamatie [GM]Alex

Post by [SGA]Alex » Sat Jan 26, 2019 12:46 am

Ce reclamatie e asta ? pl pl pl ... pentru asta nu se da mute pentru ca nu este pus in contexct... dar la camaro se vede clar ca foloseste ''plm'' si e pus si in contexct... Si tu ai folosit pl si nu ai primit mute pentru ca nu se da..

[VIP]Kito

Post by [VIP]Kito » Sat Jan 26, 2019 12:52 am

[GM]Alex wrote:Ce reclamatie e asta ? pl pl pl ... pentru asta nu se da mute pentru ca nu este pus in contexct... dar la camaro se vede clar ca foloseste ''plm'' si e pus si in contexct... Si tu ai folosit pl si nu ai primit mute pentru ca nu se da..
Putin conteaza in ce context e. La reclamatia precedenta ai zis ca prescurtarile nu se pedepsesc, acum ce faci?

Si daca stai sa-mi zici mie de context, la faza care ai spus-o tu cu "sa ma luati la pl" nu era in context? La cine te refereai cand ziceai "SA MA LUATI"? Nu cumva la cei cu care vorbeai pe Striga?

Sa-mi raspunda cineva CAPABIL la intrebare, daca nu cer prea mult.

Din cate observ aici fiecare SGA/GA/GM/SA/SGA/MISS are propriul regulament, altfel nu-mi explic cum in regulamentul jocului scrie ca se pedepsesc PRESCURTARILE INDIFERENT CA SUNT ADRESATE SAU NU! dar cand e vorba de un membru staff nu se pedepseste asa ceva.

[SGA]Alex

Post by [SGA]Alex » Sat Jan 26, 2019 1:00 am

Pentru prescurtarea ''pl'' nu se pedepseste si gata.. '' pl '' poate insemna multe lucruri. Eu am zis ''pl''si am primit advertisment... mai vrei ceva de la mine ? Reclamatia este inutila T/C

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”