--- Competiția nedreaptă?! --- [MISS]Lorena ---

Toate topicurile inchise se afla aici !
Hater

Re: --- Competiția nedreaptă?! --- [MISS]Lorena ---

Post by Hater » Wed Aug 30, 2017 1:02 am

Hriho wrote:
La care alea zici Lorena ?
Si de ce regula noua in timpul desfasurarii evenimentului si nu la deschiderea lui?

"alea" = reclamele care sunt facute la acelasi minut pe acealsi forum sau un forum diferit

Din nou , ea a numart reclamele cu o regula care nu a fost inclusa initial in regulament si de care noi nu am avut idee pana ce nu a postat un player participant conversatia cu ea. Cum regula este inexistenta =>>
Numararea (inumararea) a fost facuta gresit =>> premiile nu vor fi date corespunzator muncii depuse .

Fara acele nu stiu cate reclame fara data Sauron are 88 de reclame valide , eu am 87 si Lexx 100. Deci prin urmare Locul I : Lexx /// Locul II : Sauron si locul III : UpBaBY . Nu ar fi corect sa primesc eu modul deoarece Sauron are mai multe reclame ca si mine. (poti verifica asta numarand reclamele de la postul cu eventul)

IDEE PRINCIPALA : RENUMARAREA VOTURILOR FARA ACEA REGULA INEXISTENTA SI REFACEREA CLASAMENTULUI.

sa moara mama zici ca esti priministru la cum vorbesti
:lol:

warn, nu ai ce căuta aici. :lol: -[SGA]Ronak

[a.d.m.]who

Re: --- Competiția nedreaptă?! --- [MISS]Lorena ---

Post by [a.d.m.]who » Wed Aug 30, 2017 3:11 am

Mi se pare cel mai corect asa , din moment ce regula nu a fost impusa de la inceputul eventului .

Lorena ai avertisment + 15 zile interzicere de a mai face event pe forum .
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”