Reclamație dragul WHO

Toate topicurile inchise se afla aici !
[VIP]Robii

Re: Reclamație dragul WHO

Post by [VIP]Robii » Fri May 25, 2018 12:39 am

Mario, DemonTools e chiar tipul ala, ma injura pe fb ca vai doamne il pwp pe Hades nush unde si de astea ca era frustrat ca el nu castifa evente...
Deci banul a fost dat pe buna dreptate si eu am vazut postarea dar nu am avut timp sa fac ceva caci am fost ocupat cu liceul.
Warn pt ca n-am ce cauta aici astept warnul :*

Image
Some said "fire" when the fire was ice

DemonTools

Post by DemonTools » Fri May 25, 2018 9:40 am

[VIP]Robii wrote:Mario, DemonTools e chiar tipul ala, ma injura pe fb ca vai doamne il pwp pe Hades nush unde si de astea ca era frustrat ca el nu castifa evente...
Deci banul a fost dat pe buna dreptate si eu am vazut postarea dar nu am avut timp sa fac ceva caci am fost ocupat cu liceul.
Warn pt ca n-am ce cauta aici astept warnul :*
Pot să știu și eu care morții mă-tii treabă are site-uriile de socializare cu jocu? te bagi ca un căcat. T/C până răspunde WHO sau FIFTY

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Fri May 25, 2018 3:30 pm

t/c până răspunde fift/who şi warn celor care nu au ce căuta aici.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[a.d.m.]who

Post by [a.d.m.]who » Mon Jun 11, 2018 11:16 pm

DemonTools wrote:► Numele tău de caracter: -
► Nume vinovat : [ADM]Who
► Motivul reclamaţiei: Banare aiurea
► Dovada : viewtopic.php?f=57&t=26880

Băi văruțul meu Who, nu cer unban, doar să vezi ce incompetent ești.
Ce dovadă ai tu, că eu am intrat pe contul lui, că poate nu sunteți voi singurul metin care deține moduri, ai văzut tu cumva, eu, demontools după metin 2 steel iti dau ceva pe contul tau la schimb ? băi văruț, vă mirați de ce nu aveti playeri dar aici e doar pe favorizare..
Mi-ai dat ban, e ok, aștept dovadă că EU am intrat pe cont, și că acel cont de fb nu este unul fals, fake, și de unde stii tu că i a dat contul, dacă scria in loc la reclamatie DN Demontools si scria Owner fifty ii dadeai ban ?:)) :D :D
nu vezi că serverul se vinde și pentru 5 lei ? chiar aștept dovadă că, acel profil este al meu, și unde scrie undeva că, omul vinde contul cu moduri, sau ce are pe cont, dacă te interesează fb meu, iti las link privat sa te convingi :) aștept un răspuns doar de la FIFTY, fără loreta ta, who favorizatoru si sclavi ca jymy

Voi astia nevinovatilor , care isi creeaza altii conturi facke in locul vostru pe tot felul de siteuri/programe de socializare ,chiar asa de importati sunteti voi ,incat sta cineva sa isi faca cont pentru voi sa stie exact conutile voastea , le mai face si print la iteme, mai da si detalii despre ele, dace se ppoate si locul unde sa fceti combinatia , ca na sa va intalniti fata in fata sa nu cumva sa va dati tepe . Fifty a decis sa se baneze conturile astea s-au banat , imi puteti face enspe mii de reclamatii ca sunt eu incompentent , ca tot nu veti primi unban , repet sunteti banati la decizia lui Fifty .
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”