[MISS]Lorena
- [MOD]Lorena
Re: [MISS]Lorena
[VIP]Kito, imi cer scuze, dar o să dau t/c până la răspunsul unui superior , deoarece se face chat cu injurii şi nu este cazul.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

- [a.d.m.]who
Re: [MISS]Lorena
Nu e nimeni absurd , mai ales cand vine vorba de un VIP, si nu de un player obijnuit , care stie destul de clar regulamentul, asa ca nu din cauza asta pleaca playerii de pe sevrer, asa cum sustin unii , plus ca nu e unicul event de genul asta de e server , se fac zilnic , iar voi va panicati atat de tare daca pierdeti sau gresiti ceva la unul , de parca nu sar mai face nici unul , si cel mai rau se panicheaza VIP decat un player .
Daca ti-l lua in considerare sareati , ca dece il favorizeaza , ca are ceva cu el . La voi nici o data un Staff nu procedeaza corect .Este greseala ta ca ai apasat de doua ori sau ce ai facut , ti-o asumi , stai calm evente de genul vor mai fi , repet nu e unicul de pe server .
Daca ti-l lua in considerare sareati , ca dece il favorizeaza , ca are ceva cu el . La voi nici o data un Staff nu procedeaza corect .Este greseala ta ca ai apasat de doua ori sau ce ai facut , ti-o asumi , stai calm evente de genul vor mai fi , repet nu e unicul de pe server .
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !