► Numele tău de caracter: [VIP]Admir (Forum)
► Nume vinovat : [SGA]Mistic
► Motivul reclamaţiei: BAN Aiurea. Sa imi spuna si mie cui i se adresa acea reclamatie, daca nu tuturor celor care ar fi putut face ceva in cazul de fata.
► Dovada : viewtopic.php?f=9&t=23575
Aveam cateva warn'uri care erau date gresit, de Kizev tin minte unul sigur care am facut si topic special pentru asta, si parca unu de Diabla sau Miley. Vreau dovada cu 5 warn'uri + Dovezile ca toate au fost date corect.
Se poate vedea, trebuie doar sa dai click pe link-uri. Vreau si eu link-urile aici.
Raspunde WHO.
Reclamatie [SGA]Mistic
Re: Reclamatie [SGA]Mistic
Ai 3 zile varule, nu ma intereseaza pe mine cine si cum ti-a dat tie warn,
dar ai dreptate ca au dat gresit, trebuia sa primesti ban cand aveai deja 3
Uite si dovada:
dar ai dreptate ca au dat gresit, trebuia sa primesti ban cand aveai deja 3
Uite si dovada:

"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."
- [SGA]Ronak
Re: Reclamatie [SGA]Mistic
îţi arăt eu toate warn-urile.
primul - viewtopic.php?f=10&p=112063#p112063 - probabil o reclamaţie STAFF care a fost ştearsă de Who atunci când a adăugat sub-forum-urile " Verificare kick " şi " Cazuri rezolvate ", warn dat de Berilă.
al 2-lea - viewtopic.php?f=31&p=116619#p116619 - idem, doar că warn-ul este dat de către Lorena.
al 3-lea - viewtopic.php?f=9&p=116863#p116863 - ai primit warn de la Lorena pentru că te-ai băgat peste o reclamaţie STAFF, aici ar fi trebuit să-ţi dea şi ban, asta e altă poveste.. =))
al 4-lea - viewtopic.php?f=9&p=117123#p117123 - warn by Mistic, acelaşi motiv.
al 5-lea - viewtopic.php?f=9&p=117128#p117128 - warn by Mistic, acelaşi motiv.
++++ dovada din panou, să nu zici că te iau la mişto. - https://imgur.com/oPXtBAA
primele 2 warn-uri nu se pot " verifica " deoarece sunt dispărute topic-urile dar şi-aşa, dând deoparte primele 2 warn-uri, tot ai rămas cu 3 care sunt vizibile şi bine date, prin urmare Mistic a procedat corect şi conform regulamentului dându-ţi ban 3 zile.
sper că te-am lămurit.
T/C + caz rezolvat.
primul - viewtopic.php?f=10&p=112063#p112063 - probabil o reclamaţie STAFF care a fost ştearsă de Who atunci când a adăugat sub-forum-urile " Verificare kick " şi " Cazuri rezolvate ", warn dat de Berilă.
al 2-lea - viewtopic.php?f=31&p=116619#p116619 - idem, doar că warn-ul este dat de către Lorena.
al 3-lea - viewtopic.php?f=9&p=116863#p116863 - ai primit warn de la Lorena pentru că te-ai băgat peste o reclamaţie STAFF, aici ar fi trebuit să-ţi dea şi ban, asta e altă poveste.. =))
al 4-lea - viewtopic.php?f=9&p=117123#p117123 - warn by Mistic, acelaşi motiv.
al 5-lea - viewtopic.php?f=9&p=117128#p117128 - warn by Mistic, acelaşi motiv.
++++ dovada din panou, să nu zici că te iau la mişto. - https://imgur.com/oPXtBAA
primele 2 warn-uri nu se pot " verifica " deoarece sunt dispărute topic-urile dar şi-aşa, dând deoparte primele 2 warn-uri, tot ai rămas cu 3 care sunt vizibile şi bine date, prin urmare Mistic a procedat corect şi conform regulamentului dându-ţi ban 3 zile.
sper că te-am lămurit.
T/C + caz rezolvat.

dacă ajung primul, nu-mi rupe filmul,
lasă-l pe băiat să destupe vinul,
fără întrebări, am zis c-o ardem fin, nu?
te vreau goală şi vreau să-ţi fac plinul.