[SGA]Red

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
RealK

[SGA]Red

Post by RealK » Sun Oct 15, 2017 7:53 pm

► Numele tău de caracter: [Dn]TheRealK
► Nume vinovat : [SGA]Red
► Motivul reclamaţiei: Bun, deci i`am deranjat eventu`, m`am dus de 2 ori, am omorat playeri, si mi`o dat jail perm, a zis ca am interdictie 3 zile, dar eu l`am intrebat pe 13 octombrie daca mai am interdictie la el si a zis ca "nu" Deci.. jail perm doar pt atat, interesant, astept raspuns de la who/fifty, sa nu de e cineva T/C :!:
► Dovada : https://imgur.com/a/pKsAX

Apropo ; viewtopic.php?f=7&t=18962
Eu zic sa te uiti si aici , redule <3
Last edited by RealK on Mon Oct 16, 2017 7:05 pm, edited 2 times in total.
- The Tiger Of Jungle -
I'm a Prince !

StefanBoss

Re: [SGA]Red

Post by StefanBoss » Sun Oct 15, 2017 8:02 pm

infunzi puscaria.

[S]Red

Post by [S]Red » Sun Oct 15, 2017 8:28 pm

Boss m am saturat de tine si de toate porcariile pe care le faci si nu sunt singurul din staff care zice chestia asta. Si da boss pe data de 10-10-2017 ti-am dat interdictie 3 zile am zis ca na poate asa o sa te linistesti si tu. Dar de unde , ca tu ai vazut ca au trecut cele 3 zile si ai zis ca na '' ma duc sa ii distrug iar eventu la prostu asta, ca pana la urma urmei, pe tine te doare in ... '' Cand o sa inveti si tu sa te comporti ca alti playeri normali, si sa nu te mai doara in ... ? Boss, sa stii ca special pentru tine o sa las reclamatia deschisa pana raspunde Who sau Fifty .

mhm

Post by mhm » Sun Oct 15, 2017 8:32 pm

deci te ai dus de 2 ori sa ii deranjezi eventul si dupa ce ca nu ti a dat jail 6 ore cum trebuia (a avut mila) te ai mai dus odata sa l iei la misto, bravo
asa face la toate eventele, lasati l macar o luna in jail pe disperatu asta, injura mereu si e prost, bine ti a facut red, karma cr*o, atat am avut de spus .

ala21234567

Post by ala21234567 » Sun Oct 15, 2017 8:59 pm

Bv prostule, atat am avut de zis.
Image

Kizev

Post by Kizev » Sun Oct 15, 2017 11:18 pm

Warn cei care n-au ce cauta la reclamatia aceasta. ala113131313131 sau ce cifre or fi, ai ban, 5xWarn.

[a.d.m.]who

Post by [a.d.m.]who » Tue Oct 17, 2017 4:05 am

Bun deci ,
Red mi-a zis de tine de mai multe ori , si de fiecare data o lasat de la el, nu-i dau nimica acuma, hai numa asa sa vada ca nu glumesc ,hai ca sa se invete minte ....ba baiatule da tu deja ai intrecut limita , dai pe langa deja .

Si nu doar la eventele lui Red :!:
Citat :
<<"- A treia abatere: Suspendarea contului pe o perioadã nedeterminatã .">>
Caracteru iti ramane in jail , ca nu iei unjail pentru a vedea cate zile mai ai interdictii, ca sa poti strica evente.... ca altceva tu nu sti sa faci . ;)
t/c !
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”