Reclamatie GA Kizev

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[VIP]Admir

Reclamatie GA Kizev

Post by [VIP]Admir » Sun Nov 26, 2017 10:28 am

Nume caracter: [VIP]Admir
Nume vinovat : [GA]Kizev
Motivul reclamatiei: Ma da' te-a pus Who vr-un [S] mai mic pe aici? Scrie undeva pe forum [GA]Kizev - Cel care se ocupa de coordonarea membrilor staff? Si-au luat astia superiori sau ce? :lol:
Cum ai putut sa dai T/C la reclamatia aia pe motiv ca nu a atac pe nimeni? Atunci cum i s-a schimbat culoarea numelui? Sau " tu personal nu crezi " de parca i-ar pasa cuiva ce crezi tu personal despre lucruri :lol: :lol:. Trebuia lasat topicul deschis si atentionat de Who, nu de.... tine. Reclamantul din cate se pare a fost on, A FOST ON, si poate l-a vazut cand ataca alti playeri, dar tu saracu de tine te-ai uitat la ss'ul ala si zici ca stii ce s-a intamplat mai bine de cat reclamantul. I.P.O.C.R.I.Z.I.E

Dovada :
viewtopic.php?f=56&t=24438

Kizev

Re: Reclamatie GA Kizev

Post by Kizev » Sun Nov 26, 2017 12:21 pm

PAI TOCMAI, GENIULE, NU ARE O DOVADA CONCLUDENTA, NU POATE FII ACUZAT NIMENI DE NIMIC. CAM SEAMANA CU RECLAMATIILE PE CARE LE FACI TU NON-STOP.

[S] mai mic nu-s, dar sunt vechi si am dreptu' sa le dau mici indicatii celor noi, bineinteles, fara sa ii trag la raspundere sau alte chestii [asta face Who]. Daca nu stii cum sta treaba in staff, mai taci. Ia uite ma, un grad mai mare nu poate sa sfatuiasca/explice/ajute un om care are grad de cateva zile, ca face Admir reclamatie.

O sa propun sa fie voie sa faca reclamatie cel caruia i s-a dat "T/C pe nedrept", daca e nemultumit. Nu cum stai tu si iti fumezi tigara, iti bei cafeaua "ooo, a scris Kizev ceva? Nu ma afecteaza cu nimic, dar ia sa-i fac o reclamatie ca-s badboy de cartier", nu boss.

In concluzie, o reclamatie se ia in considerare, daca are dovezi concrete care pot acuza. Aici e Kleine cu numele portocaliu. Niciun player atacat, niciun player mort.

"Era on si poate l-a vazut cand ataca alti playeri". Da? Atunci de ce nu o filmat sau de ce nu o pus niste printuri in care sa se vada clar ca bate playeri pe liber?

Ia sa-ti vezi de treaba ta, Gica Contra.

Nu i-am dat t/c pe motiv ca "asa cred eu ca nu a atacat playeri" ci i-am dat t/c ca printul lui nu dovedeste ca a batut abuziv pe nimeni! Repet,
poate era in spate la fierar [unde de regula nu sunt playeri] cu un cont propriu, in care a dat. Poate era cu un prieten care i-a permis sa il atace sa vada dmg, sau poate sau poate sau poate saaaaau poate. "Sau poate" din cauza ca nu a pus o dovada concreta, si d-asta a luat T/C.

P.S. Fiind o abatere care la staff se sanctioneaza cu 5 zile suspend,
ca prima abatere, LOGIC ca necesita o dovada in care sa se vada clar [video sau macar 3-4 printuri] ca se face un abuz de iteme de gm, reclamatul atacand pe liber. Aici ce-i?
O poza cu Kleine cu nume portocaliu. Fa diferenta. Pentru acuza adusa "isi face de cap pe liber", reclamantul nu are o dovada care sa demonstreze NIMIC clar.

Image

SOC, SOC, SOC, Kleine, ucigasul de playeri. Pana si el care e player de 1-2 saptamani, si-a dat seama ca ai o problema.

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”