[MISS]Diabla
- [VIP]Sophie
[MISS]Diabla
► Numele tău de caracter: [VIP]Sophie
► Nume vinovat: [MISS]Diabla
► Motivul reclamaţiei: aplică regulamentul forumului doar în cadrul persoanelor cu care are anumite tangențe. Insiști să îmi dai mie warn pentru "taci faaaaa" dar celor(celui, în acest caz) care te numesc proastă, nu?
► Dovada: viewtopic.php?f=8&t=24516
► Nume vinovat: [MISS]Diabla
► Motivul reclamaţiei: aplică regulamentul forumului doar în cadrul persoanelor cu care are anumite tangențe. Insiști să îmi dai mie warn pentru "taci faaaaa" dar celor(celui, în acest caz) care te numesc proastă, nu?
► Dovada: viewtopic.php?f=8&t=24516

stay blessed
Re: [MISS]Diabla
Eu nu văd să numească cineva pe altcineva "proastă" acolo, văd doar "prostia ei" și la asta nu văd rostu' să se dea warn. Poate am omis eu ceva, vino cu un argument / dovadă cu ceea ce susţii. Oricum nu e de competența mea chestia asta dar nu e nimic concret acolo, decât ce ai spus tu ca replică la părerea ei.
#BigTits
- [VIP]Sophie
[SGM]Hades wrote: + ce este imposibil de realizat diabla????
denizK wrote:Prostia ei ..
Bineînțeles că nu ține de competența ta, preaiubit membru staff, ține de competența copiilor din gimnazială ce sunt capabili să lege două idei cap la cap, iartă-mă pe mine.

stay blessed
Treaba stă în felul următor: te nimeri printre acei copii de gimnazială care nu știu să facă diferența dintre a "numi prost" pe cineva și "prostie". Acceptă adevărul, interpretează cum vrei, dacă te numeri printre acei oameni care au idei fixe spune-ne să știm cum să vorbim cu tine.
#BigTits
- [VIP]Sophie
Băi nebunule, hai să-ți explic cum stă treaba cu adjectivele și substantivele astea... din moment ce a spus "prostia EI", nu știu cum altcumva ai putea să interpretezi, dar mna, tu ai fost conceput(fără să vrei) pentru a surprinde oamenii în fiecare zi.[SGA]3s3 wrote:Treaba stă în felul următor: te nimeri printre acei copii de gimnazială care nu știu să facă diferența dintre a "numi prost" pe cineva și "prostie". Acceptă adevărul, interpretează cum vrei, dacă te numeri printre acei oameni care au idei fixe spune-ne să știm cum să vorbim cu tine.
Și pentru cultura ta generală, omule de geniu: http://www.dex.ro/prostie "Starea celui lipsit de inteligență sau de învățătură, starea omului prost". Te las pe tine să deduci ce înseamnă "prostia ta", acum că ai toate informațiile necesare.

stay blessed
Vezi cu vena aia că e umflată, să nu crape cumva...ia o gură mare de aer să ți se oxigeneze creieru'.
#BigTits
- [VIP]Sophie
măcar la mn are ce să se oxigeneze, puiule[SGA]3s3 wrote:Vezi cu vena aia că e umflată, să nu crape cumva...ia o gură mare de aer să ți se oxigeneze creieru'.

stay blessed
Defapt cu replica asta am vrut să continui dar nu am vrut să te jignesc în vreun fel sau altu'. Totuși o ceri, îți place adrenalina. Îți creezi plăceri singură că nu am cu cine purta dialog aici. Rămâi în lumea ta!
P.S. Am vrut să vă arăt cum sunt unii când nu ești de acord cu ideile lor fixe. A fost un succes.
P.S. Am vrut să vă arăt cum sunt unii când nu ești de acord cu ideile lor fixe. A fost un succes.
#BigTits
- [VIP]Sophie
de fapt*[SGA]3s3 wrote: Defapt cu replica asta am vrut să continui dar nu am vrut să te jignesc în vreun fel sau altu'. Totuși o ceri, îți place adrenalina. Îți creezi plăceri singură că nu am cu cine purta dialog aici. Rămâi în lumea ta!![]()
ce ți-e și cu membrii ăștia staff, se ceartă cu tine prin reclamații, ce așteptări să mai ai de la jucători?

stay blessed
Bă sincer si eu mi-as acorda importanță așa mare dacă nu as fi luat bacu', doar ca să mă simt puțin mai capabil.[SGA]3s3 wrote: Defapt cu replica asta am vrut să continui dar nu am vrut să te jignesc în vreun fel sau altu'. Totuși o ceri, îți place adrenalina. Îți creezi plăceri singură că nu am cu cine purta dialog aici. Rămâi în lumea ta!![]()