nume : [Dn]Vali
vinovatul : [GA]Kizev
motiv : rasism
dovada :
https://imgur.com/a/9sKMR
am facut un experiment, deci l am facut gay pe Kizev si mi a dat warn, de cand *gay* e jignire sau injuratura, si l am intrebat si o zis ca nu e, dar mi o zis ca se simte el jignit, ori l a suparat adevaru ori nu stiu, ca pe mine cand ma face unu prost sau mai stiu eu ce nu pun la suflet pt ca stiu ca nu e adv, dar el a sarit rapid in sus ...
te simti jignit, de parca sa fi gay e o rusine, doamne kizev, suntem in 2k17 kizev nu trb sa ti fie rusine, nu e nicio rusine daca nu ti plac fetele
ma rog, astept raspunsul lui who
discriminari
Re: discriminari
Eu daca as veni pe [GA] sa te fac "gay", mi-ai face reclamatie ca te iau la misto si cum imi permit ca-s staff.
Lasa ca raspunde Who, copile.
[GA]Kizev wrote:Eu daca as veni pe [GA] sa te fac "gay", mi-ai face reclamatie ca te iau la misto si cum imi permit ca-s staff.
eu ma simt jignit ca ma faci copil, si nu cred ca i am facut vreodata cuiva reclamatie doar pt ca m a facut gay, asta era un experiment kizev, calmeaza te, e doar o reclamatie de ce te superi asa de tare? ai cv personal cu mn, ca eu nu, atunci am intrat si am vazut ca esti on, si na, te ai nimerit tu sa faci parte din experimentu meu
Pai tu esti copil, nu vezi ce reclamatii fara noima faci?
Te confrunti cu ceva, si nici tu nu te intelegi...
[GA]Kizev wrote:Pai tu esti copil, nu vezi ce reclamatii fara noima faci?
da ma, continua sa ma jignesti si in reclamatie, nu destul m ai jignit de pe vip acum cateva zile, ai ceva cu mn, e doar o reclamatie dc sari asa in sus ? doamne fereste
- [a.d.m.]who
Da ma si tu ai facut experiment ,ca si ala cu fraieritu de iteme .
Sa ii spui unei persoane ca e GAY e un cuvant ofensator, indiferent daca respectivul e sau nu .
La fel cum si daca ii spuin cuiva Copile , e un cuvant ofensator , chiar daca respectivul e sau nu .
Deorce cuvintele sunt spuse in rautate , binenteles.
In al doilea rand kizev , limbajul tau e om matur din staff, e josnic , decat sa jignesti pe cineva ,mai bine il tratezi cu indiferenta , e mai intelept asa .
Sa ii spui unei persoane ca e GAY e un cuvant ofensator, indiferent daca respectivul e sau nu .
La fel cum si daca ii spuin cuiva Copile , e un cuvant ofensator , chiar daca respectivul e sau nu .
Deorce cuvintele sunt spuse in rautate , binenteles.
In al doilea rand kizev , limbajul tau e om matur din staff, e josnic , decat sa jignesti pe cineva ,mai bine il tratezi cu indiferenta , e mai intelept asa .
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !