Inutil
- [VIP]Andru
Inutil
► Numele tău de caracter: [Dn]Narcos
► Nume vinovat : [SGA]Dream
► Motivul reclamaţiei: Incompetenta.
Omul face OX la ora 00:00 [al treilea pe ziua de azi din 4 evente facute], ok. Pune 7-8 intrebari de la "floare" [panou], apoi playerii se imputineaza. Ii pune sa-si aleaga cate un raspuns dintre o si x si sa ramana acolo. Apoi pune intrebarea. Playerii de pe raspunsul corect care sunt obligati sa dea la nimereala raman, iar cei de pe raspunsul gresit ies.
Nu mi se pare ceva normal. Adica sa raspund la o intrebare secreta ca la baba-oarba?
E ca si cum s-ar pune intrebare la event : Sabie ...... are viteza de atac +25% ?
Si eu ar trebui sa ghicesc care sabie si sa aleg orbeste un raspuns.
Asta e o porcarie de "metoda" pe care a inventat-o Dream si pe care n-am vazut-o in 6 ani de Steel.
Sunt destule intrebari in floare, exista metoda "10 secunde" sau "ultimul pe raspuns corect" etc. Nu-i nevoie de magarii de genu'. [am participat la ox sa am dovada "metodei geniale" facute de Dream]
► Dovada : https://www.youtube.com/watch?v=lTB11oxpruc
► Nume vinovat : [SGA]Dream
► Motivul reclamaţiei: Incompetenta.
Omul face OX la ora 00:00 [al treilea pe ziua de azi din 4 evente facute], ok. Pune 7-8 intrebari de la "floare" [panou], apoi playerii se imputineaza. Ii pune sa-si aleaga cate un raspuns dintre o si x si sa ramana acolo. Apoi pune intrebarea. Playerii de pe raspunsul corect care sunt obligati sa dea la nimereala raman, iar cei de pe raspunsul gresit ies.
Nu mi se pare ceva normal. Adica sa raspund la o intrebare secreta ca la baba-oarba?
E ca si cum s-ar pune intrebare la event : Sabie ...... are viteza de atac +25% ?
Si eu ar trebui sa ghicesc care sabie si sa aleg orbeste un raspuns.
Asta e o porcarie de "metoda" pe care a inventat-o Dream si pe care n-am vazut-o in 6 ani de Steel.
Sunt destule intrebari in floare, exista metoda "10 secunde" sau "ultimul pe raspuns corect" etc. Nu-i nevoie de magarii de genu'. [am participat la ox sa am dovada "metodei geniale" facute de Dream]
► Dovada : https://www.youtube.com/watch?v=lTB11oxpruc
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k
Re: Inutil
Nu văd nimic ieșit din comun. E treaba de noroc și nu se poate numi favorizare pentru că întrebările sunt aleatorii și nu alese de organizator, iar tu știi asta, nu înțeleg care e problema... e ca la loterie și mi se pare o idee bună.
#BigTits
- [Diva]Diabla
Dar ce Andru, la ruletă se cunoaște nr câștigător înainte?
cum a spus și 3s3, ține de noroc
Nu văd unde a greșit Dream!
Mie nu mi se pare că oxu' e un event de noroc. E un quiz despre Metin.[MISS]Diabla wrote:Dar ce Andru, la ruletă se cunoaște nr câștigător înainte?
Chestia asta nu e noua , e intalnita pe mai multe servere dar NU CAND SUNT MAI MULTE PERSOANE ! Acum cateva zile , la OX-ul lui Dream am ramas eu cu RealK , ultimii 2 ,si cum amandoi stim intrebarile si ar fi durat ceva pana sa iasa unul din noi,si atunci , AMANDOI am fost de acord ca unul sa se puna pe O iar unul pe X pentru a ne scuti de niste timp pierdut aiurea. Mi se pare ok "tehnica" asta dar nu cand sunt multi playeri. La ultimii 2 da , se poate daca sunt ambii de acord. Vrei sa faci asta cand sunt 20 de playeri ? cere-le acordul. OX-ul nu e joc de noroc.[GA]Kizev wrote: Mie nu mi se pare că oxu' e un event de noroc. E un quiz despre Metin.
Last edited by Hriho on Thu Jan 04, 2018 2:40 pm, edited 1 time in total.

V-a lamurit baiatu? Si Andrule, data viitoare deschide topicuri de genul la zona staff, oricum nu prea stiu ce te doare pe tine capul la cat de inutil e dream.Hriho wrote:Chestia asta nu e noua , e intalnita pe mai multe servere dar NU CAND SUNT MAI MULTE PERSOANE !Acum cateva zile , la OX-ul lui Dream am ramas eu cu RealK , ultimii 2 ,[GA]Kizev wrote: Mie nu mi se pare că oxu' e un event de noroc. E un quiz despre Metin.
si cum amandoi stim intrebarile si ar fi durat ceva pana sa iasa unul din noi AMANDOI am fost de acord ca unul sa se puna pe O iar unul pe X pentru a ne scuti de niste timp pierdut aiurea. Mi se pare ok "tehnica" asta dar nu cand sunt multi playeri. La ultimii 2 da , se poate daca sunt ambii de acord. Vrei sa faci asta cand sunt 20 de playeri ? cere-le acordul.
"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."
Ai dreptate, mai bine sa fie "metoda asta"Hriho wrote:Chestia asta nu e noua , e intalnita pe mai multe servere dar NU CAND SUNT MAI MULTE PERSOANE ! Acum cateva zile , la OX-ul lui Dream am ramas eu cu RealK , ultimii 2 ,si cum amandoi stim intrebarile si ar fi durat ceva pana sa iasa unul din noi,si atunci , AMANDOI am fost de acord ca unul sa se puna pe O iar unul pe X pentru a ne scuti de niste timp pierdut aiurea. Mi se pare ok "tehnica" asta dar nu cand sunt multi playeri. La ultimii 2 da , se poate daca sunt ambii de acord. Vrei sa faci asta cand sunt 20 de playeri ? cere-le acordul. OX-ul nu e joc de noroc.[GA]Kizev wrote: Mie nu mi se pare că oxu' e un event de noroc. E un quiz despre Metin.
cand is 2 playeri la ox, fiindca amandoi au 50% sanse, unu sa se duca pe X altu' pe O, si cine are noroc, castiga, dar daca o pune la 30 playeri.. e cam aiurea sincer.. astept warn . .
★ [K]deniz. NoLifeR ★
★ #BOMBARUSA-.-" ★
★ #Respecta-ma.. si vei fi respectat... ★
★ #I'm the Prince ! ★
★ #I'm the Tiger of ★
★ JUNGLE ★
★ Nu te da smecher in fata unui zeu ★
★ Fiindca.. te ineaca ploaia ... ★
-
dn iliesvlogs
NoLifeR wrote:Ai dreptate, mai bine sa fie "metoda asta"Hriho wrote:Chestia asta nu e noua , e intalnita pe mai multe servere dar NU CAND SUNT MAI MULTE PERSOANE ! Acum cateva zile , la OX-ul lui Dream am ramas eu cu RealK , ultimii 2 ,si cum amandoi stim intrebarile si ar fi durat ceva pana sa iasa unul din noi,si atunci , AMANDOI am fost de acord ca unul sa se puna pe O iar unul pe X pentru a ne scuti de niste timp pierdut aiurea. Mi se pare ok "tehnica" asta dar nu cand sunt multi playeri. La ultimii 2 da , se poate daca sunt ambii de acord. Vrei sa faci asta cand sunt 20 de playeri ? cere-le acordul. OX-ul nu e joc de noroc.[GA]Kizev wrote: Mie nu mi se pare că oxu' e un event de noroc. E un quiz despre Metin.
cand is 2 playeri la ox, fiindca amandoi au 50% sanse, unu sa se duca pe X altu' pe O, si cine are noroc, castiga, dar daca o pune la 30 playeri.. e cam aiurea sincer.. astept warn . .
se zice " p.s : astept warn-ul cur*elor."
andru e cam prost sincer acum ai toate itmele de pe server cont de dn de vip de sga la ce mama drq participi la evente? de distractie? daca participi de distractie dc mai faci reclamatii copilash
si mamei tale ii este rusine cu tn cand erati la serbare si o intrebare cnv pe mama ta care e copilu tau spunea ca e femeia de servici
p.s: astept warn-ul cur*elor, done, cohones .
Ai ban [5xWarn] - Kizev
cocâ cola
jessy
ci băi ci cu tini
nu sâ primeşti
jessy
ci băi ci cu tini
nu sâ primeşti
- [a.d.m.]who
E ceva nou ce se poate adauga in lipsa de intrebari , daca desigur cei ce participa sunt de acord.
Nu mi se are ceva iesit din comun ,e o alternativa de event, cine vrea participa si la asa cv cine nu ramane pe clasic .
Nu mi se are ceva iesit din comun ,e o alternativa de event, cine vrea participa si la asa cv cine nu ramane pe clasic .
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !