► Numele tău de caracter:[Dn]CRYSTAL69
► Nume vinovat :[SGA]Dany
► Motivul reclamaţiei:Nu a dat participarea la eventul care l-a facut orice player care a castigat runda trebuie sa isi primesca acel premiu,zic si eu.Iar el imi da interdictie la eventele lui 10 luni pentru acele motive care se sanctioneaza altfel...Eu zic sa revizuiasca regulamentul.
Astept un raspuns de la [ADM]Who la adresa acestui comportament.
► Dovada : https://imgur.com/a/WwtFm
[SGA]Dany
-
ala212345678
Re: [SGA]Dany
ce pwla mea ai de comentat atata ma?[GA]Kizev wrote:. . . 10 luni?
Se da 3-7 zile / 1 luna maxim -.- doamneee
- [a.d.m.]who
Re: [SGA]Dany
Organizatorul are dreptul de a-ti interzice participarea la urmatoarele lui evente , maxim timp de o luna .
Din momement ce ti s-au impus anumite reguli, pt ca eventul sa decurga ok pana la final si pe tine te doare in cur si aveti comportamentul de asa natura, asumati-vi-l in a nu mai primi nimic in schimb .
Voua vi se pare normal sa participati, castigati ,si apoi sa ii umpleti frigideru ca asa sunteti voi "smecheri" daca faceti asta .
Dany nu mai exagera cu astea ,ca nu ii potolesti cu nimica, dupa cum observi nu le pasa.
Din momement ce ti s-au impus anumite reguli, pt ca eventul sa decurga ok pana la final si pe tine te doare in cur si aveti comportamentul de asa natura, asumati-vi-l in a nu mai primi nimic in schimb .
Voua vi se pare normal sa participati, castigati ,si apoi sa ii umpleti frigideru ca asa sunteti voi "smecheri" daca faceti asta .
Dany nu mai exagera cu astea ,ca nu ii potolesti cu nimica, dupa cum observi nu le pasa.
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !