[adm]who

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
jake

[adm]who

Post by jake » Sat Jan 27, 2018 12:12 am

Nume : [Dn]Valy
vinovat : [ADM]Who
motiv : lasa persoane in staff care nu cunosc regulamentul
dovada :

https://imgur.com/a/iskj5
https://imgur.com/a/aWlEo

1.Injurii/Jigniri adresate playerilor :
(Se pedepsesc: prescurtarile, stelutele, inlocuirea cu alte litere sau cifre indiferent daca apar nume sau nu!)
-Prima abatere : avertisment;
-A doua abatere : mute 15m;
-A treia abatere :mute 30m;
-A patra abatere: mute 3h.;
-A cincea abatere : mute permanent.
(Dacă se face shop şi continuă,primeşte jail permanent!)

handicapat si hermafrodit - mie mi se pare ca sunt jigniri, na poate sunt eu mai prost si nu stiu

nuj daca i zici prost sau mortule sau mai stiu eu ce unui staff primesti warn, dar daca i zici asa ceva unui player nu patesti nimic, cu ce s mai buni sga urile fata de noi

astept raspuns la who pt ca reclamatia ii este adresata iar voi sunteti inferiori in grad iar fifty nu intra niciodata pe forum

[MOD]Lorena

Re: [adm]who

Post by [MOD]Lorena » Sat Jan 27, 2018 12:20 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sincer, citesc asta cu lacrimi cum mă frate să faci o aşa reclamaţie, tocmai tu Valy, cel care nu provoacă pe nimeni tu care eşti cel mai cuminte, doamne fereşte, dragule pentru aşa ceva nu se dă warn puiule adică Kleine, a dat warn pentru ceva mult mai nasol şi a primit suspend viewtopic.php?f=56&t=25082 şi tu vrei ca noi să dăm warn pentru aia? Te rog eu frumos să-i dai pm lui [ADM]WHO să-ţi iei o foaie şi un pix şi şă-ţi notezi pentru ce se dă warn şi pentru ce nu. Iar regulamentul e făcut pentru a gândi logic, dar nu a ieşit logica de data asta. NU SE DĂ WARN PENTRU AIA . Hai să dăm warn-uri aşa aiurea că vrea Valy T/C.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”