Reclamatie [GA]Kizev

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[VIP]Admir

Reclamatie [GA]Kizev

Post by [VIP]Admir » Sun Feb 04, 2018 11:10 pm

Numele tau de caracter: [VIP]Admir
Numele vinovatului: [GA]Kizev
Motivul reclamatiei: [Dn]Marko omoara pe CaseyNeistat iar [GA]Kizev nu ii face nimic. CaseyNeistat ramane jos si este teleportat la portal. Intr-un final ajunge la eveniment si el, dar daca nu ajungea?
Dovada reclamatiei
:
https://imgur.com/4Whq22o
https://imgur.com/aG1eqJz

Regulamentul:
1.OX:folosirea de skilluri vizibile/stat pe mount/camuflaj:
-Prima abatere: kick .
-A doua abatere: jail 15m .
-A treia abatere: jail 1h.

2.Omoratul participantilor/organizatori:
-Prima abatere: jail 15m.
-A doua abatere: jail 6h.
-A treia abatere: jail permanent.

3.Nerespectarea regulilor impuse de organizatori/deranjarea evenimentului :
-Prima abatere: jail 15m.
-A doua abatere: jail 3h.
-A treia abatere: jail 6h.

4.Spectatorii:
-Prima abatere : jail 7 secunde.
-A doua abatere : jail 15m. (dacã reveniti )
Primul rãspuns este luat in considerare.
Nu aveti dreptul de a schimba rãspunsul.
Presupun ca regulamentul de pe forum este facut pentru toata lumea care joaca pe server. Daca ei nu citesc regulamentul trebuie sa suporte consecintele. Dar care consecinte ca vad ca nici domnu' Kizev nu stie prea bine regulamentul.

Kizev

Re: Reclamatie [GA]Kizev

Post by Kizev » Sun Feb 04, 2018 11:20 pm

No bun, pai regulamentul exista pe forum, dar din pacate nu toti playerii sunt dornici sa utilizeze forumul.

In consecinta, regulamentul de event trebuie prezentat la fiecare event. Intr-adevar, CaseyNeistat a fost omorat de [Dn]Marko, dar dat fiind faptul ca nu prezentasem regulamentul pentru ca ii raspunsesem lui Who pe facebook in legatura cu o reclamatie, n-am putut sa-l pedepsesc pe Marko.

Gresit era daca lua jail inainte sa ii spun ca n-are voie sa se bata [pentru ca poate el nu foloseste forumul, asa cum nu ai cum sa obligi pe nimeni sa-l foloseasca, e de datoria ta de staff sa zici regulamentul, iar eu nu apucasem sa-l zic]

Ramane deschis sa raspunda Who.

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sun Feb 04, 2018 11:29 pm

[GA]Kizev wrote:No bun, pai regulamentul exista pe forum, dar din pacate nu toti playerii sunt dornici sa utilizeze forumul.

In consecinta, regulamentul de event trebuie prezentat la fiecare event. Intr-adevar, CaseyNeistat a fost omorat de [Dn]Marko, dar dat fiind faptul ca nu prezentasem regulamentul pentru ca ii raspunsesem lui Who pe facebook in legatura cu o reclamatie, n-am putut sa-l pedepsesc pe Marko.

Gresit era daca lua jail inainte sa ii spun ca n-are voie sa se bata [pentru ca poate el nu foloseste forumul, asa cum nu ai cum sa obligi pe nimeni sa-l foloseasca, e de datoria ta de staff sa zici regulamentul, iar eu nu apucasem sa-l zic]

Ramane deschis sa raspunda Who.
Ce aberatie sa mor eo, cica "dar din pacate nu toti playerii sunt dornici sa utilizeze forumul ".
Corect, regulamentul e facut pentru mama. Noi trebuie sa citim regulamentul, dar nu pe tot. Ne iarta Who ca n-am citit partea cu comertu si nu ne mai da direct mute 6h. Ne iarta si ca folosim taisul fara arma si nu ne mai da warn prima data. Saracii playeri sunt atat de prosti incat din tot regulamentul ala, ei stiu doar ca daca te injura pe tine de mama, o sa primeasca mute 15 minute. Vai de capul tau, vai de capul tau.
Atotstiutorule, regulamentul de "evenimente" e impreuna cu cel pentru "war" si cel pentru comportament in afara cazurilor mentionate anterior. Daca in celelalte 2 cazuri se aplica direct sanctiune, e destul de logic ca si in cazul de fata trebuia aplicata sanctiune. Ma mir cum de faci fata la facultate acolo, reusesti sa citesti fisele alea de lucru? Sigur nu le intelegi pe dos? :lol:

[Owner]Fifty

Post by [Owner]Fifty » Thu Feb 08, 2018 11:05 pm

Mai Admir daca u sti asa de bn regulamentul si crezi ca esti mai bun ca ei hai in staff! Eu te primesc si dupa sa vad daca mai e asa de simplu!

geani

Post by geani » Thu Feb 08, 2018 11:12 pm

mai fifty eu cred ca stiu cel mai bine regulamentu dintre toti, fa event cu premiu de staff si vezi ca o sa castig

ala212345678

Post by ala212345678 » Thu Feb 08, 2018 11:14 pm

geani wrote:mai fifty eu cred ca stiu cel mai bine regulamentu dintre toti, fa event cu premiu de staff si vezi ca o sa castig
ba eu stiu si in plus eu sunt prietenos cu toti pe mt nu ca tn sa provoc doar... daca ar fi sa dea pozitie in staff pe gratis cred ca eu sunt cel mai indreptatit.. spuneti si voi prieteni, sunteti cu mn?

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Fri Feb 09, 2018 3:48 am

[Owner]Fifty wrote:Mai Admir daca u sti asa de bn regulamentul si crezi ca esti mai bun ca ei hai in staff! Eu te primesc si dupa sa vad daca mai e asa de simplu!
Imi cer scuze frate, cu toate ca am donat mult pentru serveru asta, nu dau 400 de lei sa fiu pus langa o gasca de copii nebuni ( cu exceptii ). [SGA]Kleine s-a lasat pentru ca asa zisi membri tai, si-au batut joc de el prin confe de skype. Si nu, nu mi-e de asta, dar stau prost cu temperamentul si nu accept rahaturi de genu. Decat sa iau azi Staff, si maine sa il pierd pentru ca nu ma sta dracii sa tac din gura, mai bine ma abtin.
Apropo, vezi ca eu nu le fac reclamatii player-ilor ca injura pe server. Ca stim amandoi ca nu afecteaza cu nimic serverul. Eu le fsc doar membrilor care nu stiu sa aplice regulamentul. Aia care intradevar afecteaza serverul.
Cat despre asteptat, cand o sa scapi de membri aia care "tin serveru in picioare", aia cu relatii pe server care fac CanCan pe forum, atunci o sa merite sa depun si eu efortul de Staff. Pana atunci lasa ca mi-am facut treaba ca [VIP] Mai mult decat oricare altul. Doar eu stiu cate moduri, nemoduri si informatii am dat. Cati playerii au ramas pe server datorita mie si cati s-au lasat datorita altora.

[SGA]3s3

Post by [SGA]3s3 » Fri Feb 09, 2018 9:14 am

[Owner]Fifty wrote:Mai Admir daca u sti asa de bn regulamentul si crezi ca esti mai bun ca ei hai in staff! Eu te primesc si dupa sa vad daca mai e asa de simplu!
Dar de viitorul [S]3s3 ce se mai aude?
E nume predestinat.
#BigTits

ala212345678

Post by ala212345678 » Fri Feb 09, 2018 12:03 pm

[VIP]Admir wrote:
Imi cer scuze frate, cu toate ca am donat mult pentru serveru asta, nu dau 400 de lei sa fiu pus langa o gasca de copii nebuni ( cu exceptii ). [SGA]Kleine s-a lasat pentru ca asa zisi membri tai, si-au batut joc de el prin confe de skype. Si nu, nu mi-e de asta, dar stau prost cu temperamentul si nu accept rahaturi de genu. Decat sa iau azi Staff, si maine sa il pierd pentru ca nu ma sta dracii sa tac din gura, mai bine ma abtin.
Apropo, vezi ca eu nu le fac reclamatii player-ilor ca injura pe server. Ca stim amandoi ca nu afecteaza cu nimic serverul. Eu le fsc doar membrilor care nu stiu sa aplice regulamentul. Aia care intradevar afecteaza serverul.
Cat despre asteptat, cand o sa scapi de membri aia care "tin serveru in picioare", aia cu relatii pe server care fac CanCan pe forum, atunci o sa merite sa depun si eu efortul de Staff. Pana atunci lasa ca mi-am facut treaba ca [VIP] Mai mult decat oricare altul. Doar eu stiu cate moduri, nemoduri si informatii am dat. Cati playerii au ramas pe server datorita mie si cati s-au lasat datorita altora.
eu am ajutat mai multi playeri ca tn si nici macar n am vip....

Kizev

Post by Kizev » Fri Feb 09, 2018 2:02 pm

Inchid reclamatia ca vad ca se face chat. Nu o mut la rezolvate, caci nu consider ca s-a dat un deznodamant [asa cred]. Daca are Fifty ceva de adaugat, o va face.

ala - warn, n-ai ce cauta aici. O sa vorbesc cu Who sa vedem ce facem ca ai 17 warnuri si nu te pot bana.

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”