[SGA]Angel

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[VIP]Kito

[SGA]Angel

Post by [VIP]Kito » Sun Feb 25, 2018 6:31 am

► Numele tău de caracter: [VIP]Kito
► Nume vinovat : [SGA]Angel
► Motivul reclamaţiei: Favorizare.
► Dovada : https://imgur.com/a/s1uly
4.Favorizarea prin orice mijloace:
- Prima abatere: Suspend 3 zile ;
- A doua abatere: Suspend 7 zile ;
- A treia abatere:Suspend 30 zile ;
- A patra abatere: Suspendarea contului pe o perioadã nedeterminatã.

Angel

Re: [SGA]Angel

Post by Angel » Sun Feb 25, 2018 6:35 am

in primul rand ce faci ma urmaresti cumva :? :)) serios acum si in al doilea mobii au fost bagati pentru mine nu pentru altcineva si nu am fost in map1 sa ii bag asa ca ?
Image

[VIP]Kito

Post by [VIP]Kito » Sun Feb 25, 2018 6:39 am

I-ai bagat pentru tine si i-a batut altcineva sa-nteleg?
Mai sa fie.
Eu zic sa pui mana pe regulament sau daca nu esti capabil sa-l inveti poti tine forumu` deschis.
Ia-l ca pe un sfat:*

Edit:
Prietene hai sa-ti mai explic ceva stiu regulamentul destul de bine nu trebuie sa mi-l explici si plus ca in poza mobii erau langa mine si domnul Razvan era mai departe de mobi :-? ?
Prietene, nu se vede destul de clar in poza ca sunt 2 Globuri de Gheata dropate de [Dn]lRzv?
Erau mai multi mobii, printre care si Vulpea dar n-am apucat sa fac SS mai repede.
Probabil mai nou se dropeaza globuri la scorpionii....
Cat despre urmarit, nu pe tine am dat warp. Iar daca am facut-o imi astept Avertismentul.
Last edited by [VIP]Kito on Sun Feb 25, 2018 12:18 pm, edited 1 time in total.

Angel

Post by Angel » Sun Feb 25, 2018 6:52 am

Prietene hai sa-ti mai explic ceva stiu regulamentul destul de bine nu trebuie sa mi-l explici si plus ca in poza mobii erau langa mine si domnul Razvan era mai departe de mobi :-? ? Si in al doilea rand ce cautai sa ma urmaresti tu pe mine ce fac eu in oaza si padure si etc ??
Image

Mistic

Post by Mistic » Mon Feb 26, 2018 3:30 pm

[SGA]Angel wrote:in primul rand ce faci ma urmaresti cumva :? :)) serios acum si in al doilea mobii au fost bagati pentru mine nu pentru altcineva si nu am fost in map1 sa ii bag asa ca ?
Si cum erau bagati mobii pentru tine cat timp dropul nu era pe caracterul tau? Sau mai exact pentru ce aveai tu nevoie de globuri de gheata ca sa bagi mobi? Daca zici ca i-ai bagat pentru premii la evente,
poti lua globuri din shop-ul de gm.
"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."

Angel

Post by Angel » Mon Feb 26, 2018 6:30 pm

Nu am nevoie eu de nici un glob mistic:)) si nici domnul Razvan din poza te asigur mobii au fost bagati la vrajeala dar faptul ca eu nu am stiut ca nu am voie sa bag cat e playeru langa mine asta da e greseala mea dar nu au fost bagati pentru globuri si iti poate dovedii si playerul respectiv ;)
Image

șurichenu' morții

Post by șurichenu' morții » Mon Feb 26, 2018 6:53 pm

[SGA]Angel wrote:Nu am nevoie eu de nici un glob mistic:)) si nici domnul Razvan din poza te asigur mobii au fost bagati la vrajeala dar faptul ca eu nu am stiut ca nu am voie sa bag cat e playeru langa mine asta da e greseala mea dar nu au fost bagati pentru globuri si iti poate dovedii si playerul respectiv ;)

pusi la vrajeala = abuz de comenzi
ai warn nu ai ce căuta aici #Lorena

[VIP]Kito

Post by [VIP]Kito » Mon Feb 26, 2018 7:18 pm

Daca nu au fost bagati pentru Globuri atunci pentru ce au fost bagati?
De plictiseala ?
Si nu e "domnul Razvan". Probabil [Dn]Kabel / [Dn]lRzv habar nu are cine esti. Era altcineva pe cont, stii tu bine cine. Se poate verifica IP dar nu e cazul pentru ca reclamatia e facuta pe alt "subiect".
Te laudai ca stapanesti regulamentul foarte bine, faza cu favorizarea cum ti-a scapat?:-?

Angel

Post by Angel » Mon Feb 26, 2018 9:13 pm

O sa răspundă cel mai bine fifty/who sa decida
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”