Reclamatie [SGA]Angel

Toate topicurile inchise se afla aici !
[VIP]Admir

Reclamatie [SGA]Angel

Post by [VIP]Admir » Sun Mar 04, 2018 1:29 am

► Numele tău de caracter: [VIP]Admir
► Nume vinovat : [SGA]Angel
► Motivul reclamaţiei: Mute 15 minute pe motiv ca l-am facut pe un tovaras jigodie, dar el cand m-a facut "prost" n-am primit mute. Vreau sa mentionez ca nu cer mute pentru el sau alte chestii, doar mi se pare aiurea sa primesc mute pentru asa ceva, iar membru staff sa faca o comparatie de genu, ca cica "jigodie" se pedepseste dar " prost " nu.
► Dovada : sa o puna el, nu stiam pentru ce am primit mute, am aflat pe urma si n-am apucat sa fac print pentru ca s-a dus conversatia, dar presupn ca nu se da mute pe motive abusurde.
Da T/C doar Who. N-am pretentii, vreau doar sa ii invatati regulamentul, nu de alta dar am observat in cateva reclamatii ca astia din Staff care au intrat acum fac probleme majore, si nu stiu de ce dar cred ca il prefer iar pe Kizev in Staff decat aldeee...
Fiind o cearta ca intre prieteni!

[VIP]George

.

Post by [VIP]George » Sun Mar 04, 2018 1:35 am

.
Last edited by [VIP]George on Sun Mar 04, 2018 2:15 am, edited 1 time in total.

Angel

Re: Reclamatie [SGA]Angel

Post by Angel » Sun Mar 04, 2018 1:39 am

Nu era nici o cearta intre prieteni .. in primul rand imi fac decat datoria de staff si uite-te atent ca nu era nici o cearta intre prieteni ai jignit pe cineva :) daca chestia aceasta nu se ia in considerare atunci hai sa jignim toti :) sa fim seriosi si sa nu mai luam mute
Attachments
0303_231312.jpg
0303_231312.jpg (238.46 KiB) Viewed 3478 times
Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sun Mar 04, 2018 1:39 am

[VIP]George wrote:De când şi până când suntem noi tovarăşii ? De când şi până când mă faci tu pe mine jigodie ?! :?:
Baiat, baietel, baietica. Who are you? Nu " de cand si pana cand suntem noi tovarasi " intrebarea e " de cand si pana cand imi raspunzi tu mie in reclamatie? Ma cunosti de undeva? Te cunosc de undeva? Te-a bagat cineva in seama? Cauti si tu sa te bagi in seama asa aiurea? Ce ai cumetre? Nu mai raspunde manca-ti-asi vezi de treaba ta acolo ca nu stiu daca ti-a pronuntat cineva numele aici... ce drq te trezesti vorbind...

[MISS]Akai

Post by [MISS]Akai » Sun Mar 04, 2018 1:48 am

[VIP]Admir , Dar cand ii bagi **** , si in mame si in playeri , de exp [VIP]Kepa , nu este indeajuns motivul pentru a lua mute ?
Muteul acordat tie este conform regulamentului , ai gresit , suporta consecintele.
Daca dovada de mai sus nu este indeajuns , mai aduc si eu dovezi ^^

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sun Mar 04, 2018 2:04 am

[MISS]Akai wrote:[VIP]Admir , Dar cand ii bagi **** , si in mame si in playeri , de exp [VIP]Kepa , nu este indeajuns motivul pentru a lua mute ?
Muteul acordat tie este conform regulamentului , ai gresit , suporta consecintele.
Daca dovada de mai sus nu este indeajuns , mai aduc si eu dovezi ^^
Adu-mi si mie dovezi cand mi-am bagat eu in ma-sa lui Kepa! Vreau dovezi clare, nu apropouri sau alte rahaturi care au fost batute si la persoana mea.

Pana atunci vreau sa adaug aici discutia cu [VIP]LL!

Image
Aici e conversatia cu [VIP]LL pe care am avut-o si pe chat atunci cand am luat mute! Se vede destul de clar dis conversatie ca era o discutie intre noi doi in care nu inteleg de ce s-a bagat [SGA]Angel. Tin sa mentionez ca i-am eplicat lui Angel ce se intampla dar vad ca a suferit de superioritate.

Aici am discutia cu el cand spune ca am primit mute pentru cuvantul " jigodie " dar culmea, cand am fost jignit cu cuvantul " prost " respectul nu a primit mute. Si nu ca as fi cerut mute pentru el, dar frate... Eu primesc mute pentru " jigodie " ca ma adresez unui prieten, iar prietenul meu nu priemeste mute ca mi se adreseaza cu cuvantul "prost"?

Image

[SGA]Mistic wrote:https://i.imgur.com/alvxNUB.jpg

Pe aceeasi discutie, Kepa si LL au primit mut de la mine iar Admir de la Angel. Tin sa precizez ca in map1 erau mai multi membrii staff la ora aia.

*Nu era o cearta intre "prieteni" era o cearta in toata regula, se poate observa in print-ul meu ca se injura serios.

Multumesc pentru SS'

Poate aici se vede clar cine injura pe cine si dupa cum urmeaza, cine priemste mute si cine nu.
[Dn]Aoy ... a.k.a Miss Akai care a dat moduri la juma de server si Admir n-o sa se ridice niciodata la nivelul ei.lui. Bravo ma!
Last edited by [VIP]Admir on Sun Mar 04, 2018 2:34 am, edited 1 time in total.

Mistic

Post by Mistic » Sun Mar 04, 2018 2:15 am

[VIP]Admir wrote:Aici e conversatia cu [VIP]LL pe care am avut-o si pe chat atunci cand am luat mute! Se vede destul de clar dis conversatie ca era o discutie intre noi doi in care nu inteleg de ce s-a bagat [SGA]Angel. Tin sa mentionez ca i-am eplicat lui Angel ce se intampla dar vad ca a suferit de superioritate.
Adica LL se ruga de tine sa incetezi si tu spui ca era o discutie intre "prieteni", nu mai face atata circ degeaba si asteapta raspunsul lui Fifty/Who.
"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."

[MOD]Gambit

Post by [MOD]Gambit » Sun Mar 04, 2018 2:21 am

Aproape ca mi-e dor de reclamatiile astea.
Stiu ca si voua va e dor de Kizev.
Va pup
:lol: :oops:

Pup 1xWarn - Mistic
Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sun Mar 04, 2018 3:37 am

[SGA]Mistic wrote:
[VIP]Admir wrote:Aici e conversatia cu [VIP]LL pe care am avut-o si pe chat atunci cand am luat mute! Se vede destul de clar dis conversatie ca era o discutie intre noi doi in care nu inteleg de ce s-a bagat [SGA]Angel. Tin sa mentionez ca i-am eplicat lui Angel ce se intampla dar vad ca a suferit de superioritate.
Adica LL se ruga de tine sa incetezi si tu spui ca era o discutie intre "prieteni", nu mai face atata circ degeaba si asteapta raspunsul lui Fifty/Who.
Citeste discutia din pm :lol:

[[VIP]LL

Post by [[VIP]LL » Sun Mar 04, 2018 5:57 pm

si eu am luat mute :lol: :lol: :lol: :x :x
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”