► Numele tău de caracter: Boef
► Nume vinovat : [MISS]Lorena (HOP GERMANIA)
► Motivul reclamaţiei: Imi da ea ban permanent pe forum ca am facut-o (panarama ) nu ca n-ar fii dar sa lasam asta , facuse Hades o poza cu playeri si cineva zise fara ' Fara Kleine poza e zero ' si Lorena s-a gasit ea smechera sa se amuze pe seama asta , atat o duce neuronul csf , si i-am zis ce te amuza asta fara mine ' Kleine ' poza e zero ? si mi-a dat ban permanent pe forum poftim cultura de GERMANIA
► Dovada : https://i.imgur.com/yKmfMfN.jpg
si las link ul aici viewtopic.php?f=46&t=25621
Loreno cu T/C ca n am nevoie la ma luminezi tu cu informarea , Who lamureste ma si tu pe mine ca sa mor daca imi dau seama de chestia asta cu ban permanent pentru ' panarama '
nu mai da tu t/c pasarico am zis ca vreau sa ma lamureasca domnul Who , ci nu tu
ai dat ban permanent din cate stiu eu trebuie sa se dea 3 zile cu data si ora nu permanent si serios de cand se da warn pentru ' panarama ?
HOP GERMANIA
-
[MOD]Zohan
Re: HOP GERMANIA
Ai primit răspuns aici viewtopic.php?f=56&t=25791 o să primeşti unban azi la ora 13 primeşti pentru că atunci se fac 3 zile de la banare .
T/C
Si ps atunci cand dai un ban pe forum nu iti apare pe forum daca să dai 3 zile sau perm
T/C
Si ps atunci cand dai un ban pe forum nu iti apare pe forum daca să dai 3 zile sau perm