Reclamatie [SGA]Caraza

Toate topicurile inchise se afla aici !
[VIP]Kito

Reclamatie [SGA]Caraza

Post by [VIP]Kito » Mon Mar 12, 2018 8:09 pm

► Numele tău de caracter: [VIP]Kito
► Nume vinovat : [SGA]Caraza
► Motivul reclamaţiei: Participare la evenimente sustinute de alt membru Staff.
► Dovada :
https://imgur.com/a/cnMUW

16.NU aveti voie sa participati la eventele colegilor vostrii :
- Prima abatere: Suspend 3 zile ;
- A doua abatere: Suspend 7 zile;
- A treia abatere: Suspendarea contului pe o perioadă nedeterminată.

[MOD]Lorena

Re: Reclamatie [SGA]Caraza

Post by [MOD]Lorena » Mon Mar 12, 2018 8:19 pm

Debeaga a scris pe strigă, pentru că nu a fost ales,
dar da nu ai voie să participi la evenimentele colegiilor tăi, dar el nu ştie asta o să-ţi răspundă un superior..
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[SGA]Caraza

Post by [SGA]Caraza » Mon Mar 12, 2018 10:30 pm

in primu rand nu stiam ca este event acolo si am mers si i-am vazut ce vroiai sa fac am stat unpic si am plecat ca mi-o zis lorena ca nu am voie atata bai mare is nou in pana mea ce vrei nu tin toate minte omu din greseli invata si din orce rahat gata reclamati de la niste copii care nu au de lucru mai mergeti si afara jucativa nu toata ziua pe metin ca inebuniti

emperor

Post by emperor » Mon Mar 12, 2018 10:32 pm

[SGA]Caraza wrote:in primu rand nu stiam ca este event acolo si am mers si i-am vazut ce vroiai sa fac am stat unpic si am plecat ca mi-o zis lorena ca nu am voie atata bai mare is nou in pana mea ce vrei nu tin toate minte omu din greseli invata si din orce rahat gata reclamati de la niste copii care nu au de lucru mai mergeti si afara jucativa nu toata ziua pe metin ca inebuniti

Prietene, ti-o cauti cu lumanarea, deja ai 10 reclamatii, da-te batut, esti penibil si esti degeaba in staff, un event nu stii sa faci, 10 reclamatii ai, prietene, ti-ai cautat-o, foarte bine, te vom tine in reclamatii pana te saturi.
ai warn și ban 3 zile ai acumulat 3 warn uri ban până pe 15 Lorena.
#[Dn]TheRealK. <3
#Da-mi doamne putere sa ma lupt cu tarfele.
Doi, zero, unu, sapte, ghici cine a revenit, ma pis pe mortii ma-tii de papagal cordit. <3
Esti o pizda, n-ai cui, doar la toc
Iti place sa faci bot, sugi pula cu floci cu tot
Iti bagi mana pana la cot in pizda, nu-ti ajunge pula
Ti se vad in gat degetele, daca deschizi gura

[SGA]Caraza

Post by [SGA]Caraza » Mon Mar 12, 2018 10:41 pm

ba omule asta ii event facut in 3 eu azi am mai facut 2 evente care nu o fost nici o problema amu te-ai trezit tu si TheRealK sa vb daca nu stiai si iti mai repet si intelege odata am pus-o pe [MISS]Ioana sa puna intrebari din cauza netului ma scoate din metin daca ai ne lamuriri cauta ma pe Fb Daniel Caraza si sa vb ca oameni daca nu intelegi de buna voie

[VIP]Kito

Post by [VIP]Kito » Mon Mar 12, 2018 11:01 pm

Este un regulament pe care trebuie sa-l respecti, intelegi?
Te dai zmeu dar habar nu ai. Scrie clar ca NU ai voie sa PARTICIPI.

[SGA]Caraza

Post by [SGA]Caraza » Mon Mar 12, 2018 11:07 pm

bai omule tu esti surd sau te faci ce nu intelegi ca nu am vazut regula aia daca esti surd si in primu rand am mers acolo ca acolo obisnuiam sa stau de unde sa stiu ca este event am stat mare bai pentru cateva minute atata tot va bagati in seama ca musca in lapte vedetiva de metin si lasa-ti membri staff sa is rezolve intre ei problemele nu ca va treziti voi bagatori in seama sa luati decizi da ce pana mea voi ne comandati pe noi sau noi pe voi grija mare la cum vb sunte membri Staff care suntem o familie ne ajutam unu pe altu nu ne facem reclamati intre noi cum faceti voi niste copii care abar nu au ce inseamna sa fi incepator si in primu rand toti ati inceput de la 0 si ati fost ajutati de catre noi asa ca ciocu mic daca nu eram noi voi nu erati asa sus intreaba pe pleyeri noi cine ii ajuta sa vedem ce mai zici atunci.

[VIP]Kito

Post by [VIP]Kito » Mon Mar 12, 2018 11:11 pm

[SGA]Caraza wrote:bai omule tu esti surd sau te faci ce nu intelegi ca nu am vazut regula aia daca esti surd si in primu rand am mers acolo ca acolo obisnuiam sa stau de unde sa stiu ca este event am stat mare bai pentru cateva minute atata tot va bagati in seama ca musca in lapte vedetiva de metin si lasa-ti membri staff sa is rezolve intre ei problemele nu ca va treziti voi bagatori in seama sa luati decizi da ce pana mea voi ne comandati pe noi sau noi pe voi grija mare la cum vb sunte membri Staff care suntem o familie ne ajutam unu pe altu nu ne facem reclamati intre noi cum faceti voi niste copii care abar nu au ce inseamna sa fi incepator si in primu rand toti ati inceput de la 0 si ati fost ajutati de catre noi asa ca ciocu mic daca nu eram noi voi nu erati asa sus intreaba pe pleyeri noi cine ii ajuta sa vedem ce mai zici atunci.
Bai omule, surd esti tu. In primu` rand ai fost la eveniment de la INCEPUT ( [MISS]Lorena poate sa confirme).
Raspunsu` l-ai dat la ULTIMA RUNDA de pe [Dn]. Cum dracu` poti sa zici ca nu stiai din moment ce tu stateai pe SGA de la inceputul evenimentului?
O rog pe lorena sa puna video de la event, daca se poate. Mersi.
aa. deci a raspuns de pe player. atunci reclamatia 0. ai voie sa participi de pe player.
Atat timp cat ai cont de SGA, nu ai voie sa participi.
Last edited by [VIP]Kito on Mon Mar 12, 2018 11:24 pm, edited 2 times in total.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Mon Mar 12, 2018 11:33 pm

[VIP]Kito, ai pus dovada in reclamaţie, unde se vede clar că era la event şi el striga nu e nevoie de dovada video.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[a.d.m.]who

Post by [a.d.m.]who » Fri Mar 16, 2018 2:14 am

Daca lorena sustine ca a fost acolo de a inceputul eventului , si el nu stia ca nu are voie sa participe si ati vazut ca totusi a participat la ultima runda , l-ati avertizat pe joc ?
Bai vezi ca tu ca staff nu ai voie sa participi ca iei suspend ?
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”