[SGA]Caraza wrote:bai omule tu esti surd sau te faci ce nu intelegi ca nu am vazut regula aia daca esti surd si in primu rand am mers acolo ca acolo obisnuiam sa stau de unde sa stiu ca este event am stat mare bai pentru cateva minute atata tot va bagati in seama ca musca in lapte vedetiva de metin si lasa-ti membri staff sa is rezolve intre ei problemele nu ca va treziti voi bagatori in seama sa luati decizi da ce pana mea voi ne comandati pe noi sau noi pe voi grija mare la cum vb sunte membri Staff care suntem o familie ne ajutam unu pe altu nu ne facem reclamati intre noi cum faceti voi niste copii care abar nu au ce inseamna sa fi incepator si in primu rand toti ati inceput de la 0 si ati fost ajutati de catre noi asa ca ciocu mic daca nu eram noi voi nu erati asa sus intreaba pe pleyeri noi cine ii ajuta sa vedem ce mai zici atunci.
Bai omule, surd esti tu. In primu` rand ai fost la eveniment de la INCEPUT ( [MISS]Lorena poate sa confirme).
Raspunsu` l-ai dat la ULTIMA RUNDA de pe [Dn]. Cum dracu` poti sa zici ca nu stiai din moment ce tu stateai pe SGA de la inceputul evenimentului?
O rog pe lorena sa puna video de la event, daca se poate. Mersi.
aa. deci a raspuns de pe player. atunci reclamatia 0. ai voie sa participi de pe player.
Atat timp cat ai cont de SGA, nu ai voie sa participi.