[MISS]Diabla

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
eium

[MISS]Diabla

Post by eium » Sat Mar 31, 2018 9:00 am

nume caracter : eium (forum)
nume vinovat : [MISS]Diabla
motiv : isi asuma creditele pe munca mea ,am facut o propunere de event mi a spus acolo ca i a propus deja lu who sa l faca si na, am vazut ca l a facut deja (ultimu event)
Si am citit si eu pe acolo (un sfat pt toti nu e nevoie de poveste la orice event) si vad eu mai jos *event organizat de echipa staff* sau ceva de genu, am zis ca na a uitat sa mentioneze ca eventu a fost propus de mine si i am lasat acolo un mesaj si hop top a disparut acel mesaj...

dovada : viewtopic.php?f=8&t=25675 , si cealalta dovada o gasiti pe forum la sectiunea evente

asta tot furt e, de ce nu se pedepseste? sa iti asumi ceva ce n ai facut tu... in primu rand te minti pe tine si dupa pe cei din jur, incurajezi copiii care joaca sa minta nu e frumos

AM SA RETRAG RECLAMATIA CU 2 CONDITII :

1.) LA EVENT SA SCRIE : MULTUMIM [VIP]Vali PT SUGESTIE
2.) SA O LASATI DESCHISA SA RASPUNDA WHO LA INTREBAREA ASTA : E FURT SAU NU CEA FACUT DIABLA?

da stiu ca am facut o sugestie pe forum si ca oricine il poate face, dar nu asta ma freaca, de ce nu mentioneaza si ca a fost sugestia mea?

p.s : daca nu era deja clar nu doresc sa se inchida reclamatia pana nu raspunde who

[Diva]Diabla

Re: [MISS]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sat Mar 31, 2018 12:07 pm

am omis acest lucru
Imi cer scuze atat fata de tine cat si fata de [VIP]Admir !

viewtopic.php?f=31&t=26111&p=129556#p129556

eium

Post by eium » Sat Mar 31, 2018 3:48 pm

[SGM]Hades wrote:Din cate vad ai copiat linku de la admir nu este munca ta faci report numa sa fie facut ?
am zis eu ca am facut acele meme-uri? am zis ca eu am sugerat sa faca event
hades data viitoare citeste de 2-3 ori daca n ai inteles si dupa comenteaza

diabla, ai omis? si atunci cine mi a sters mesaju de la event?ca nu avea legatura cu eventu? pai ghici ce nu era singuru si altele inca mai sunt

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sat Mar 31, 2018 4:52 pm

si atunci cine mi a sters mesaju de la event?
nu eu

[a.d.m.]who

Post by [a.d.m.]who » Mon Apr 02, 2018 11:47 pm

Nu si-a asumat nimeni sugestiile facute de voi , doar ca a uitat sa mentioneze .
Nu stiu cati participanti citesc partea aia in afara de cei superiori . . .
Ca sa te simnti mandru ati fost mentionati oricum , e o idee , imi pare rau daca ai muncit mult la ea .

Caz rezolvat .
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”