[MISS]Lorena+[MISS]Aysis+[SGA]Marius

Toate topicurile inchise se afla aici !
[VIP]George

[MISS]Lorena+[MISS]Aysis+[SGA]Marius

Post by [VIP]George » Sat Apr 07, 2018 6:45 pm

Nume de caracter:[VIP]George
Nume vinovat:[MISS]Lorena+[MISS]Aysis+[SGA]Marius
Motivul reclamatiei:[VIP]Alan Jail permanent, dovezile alui Marius pozele deci in cele 2 poze în una statea pe loc, iar in prima nu se vedea numele cand a atacat, iar in a doua se vedea dar statea pe loc ! VIDEOUL LUI AYSIS ARE CLARITATEA -999999999999999999999 NU SE INTELEGE NIMIC NICI MACAR NUMELE NU SE VEDE , ERA CU TINTA PE NUMELE LUI [Dn]Cedry2k, iar in poza lui marius cand da jail 3h nu apare caracterul lui Alan, bun şi unde dreacu e a 3 a DOVADA A LUI [MISS]LORENA ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOVADA:-
ASTEPT RĂSPUNSUL LUI FIFTY/WHO.

[MOD]Lorena

Re: [MISS]Lorena+[MISS]Aysis+[SGA]Marius

Post by [MOD]Lorena » Sat Apr 07, 2018 7:16 pm

Nu este vina mea că Marius, dă warn +jail 3h fără dovezi clare, noi acţionăm după ce scrie pe forum la zona staff, unde fiecare işi scrie ce a dat warn etc... Dacă who consideră că eu am greşit, imi aştept pedeapsa, dar nu eu am dat warn +jail 3h fără dovezi.
Eu am văzut că a avut warn+jail 3h conform regulamentului pentru bug de la Marius, şi am văzut că Aysis a dat warn după warn şi jail 3h şi i-am spus trebuia permanent , conform regulamentului că i-a dat Marius deja warn şi jail 3h . De unde să ştiu eu că el nu i-a dat bine că nu are dovezi clare. I-am dat pm lui Aysis ,a spus că are dovadă şi că nu a ştiut că trebuia permanent. Aici nu e vina mea, că altu induce in eroare şi că nu face dovezi clare şi corecte!! Pentru că Marius a dat warn şi jail 3h aiurea, eu i-am scos jail-ul permanent. Aştept răspunsul lui Who.

P.s George: eu am avut dovezile de la Aysis , stai calm ca nu am dat de nebuna , ea i a dat warn si trebuia permanent, pentru ca ii daduse deja Matius warn si jail 3h..
Asa ca nu e vina mea, noi toti ne luam dupa c e scris pe forum daca unu da warn noi dam dupa el a doua abatere gen.. nu aveam eu de unde sa stiu ca el a dat warn si jail pe dovezi neclare, si i am scos jailul nu pentru ca am gresit eu ci pentru ca a primit jail si warn de la Marius aiurea pe dovezi neclare, atat am avut de zis aici nu e vina mea si nici a lui Aysis. Noi ne luam unul dupa celalalt . Daca who considera ca am gresit sa ne pedepseasca pe toti 3. Dar din vina unuia nu trebuie sa plateasca toata turma gen.. in fine paste fericit .
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[VIP]George

Post by [VIP]George » Sat Apr 07, 2018 7:22 pm

Toţi 3 sunteţi vinovaţi, trebuia sa verificii dovezile lui Marius, alui Aysis, Aţi greşit acceptaţi consecinţele. cum mulţii şi au loat suspenduri si astea pe chestii deastea aşa loaţi şi voi. ALTADATĂ VERIFICI DOVEZILE TOT, NU TE MAI BAGI AIUREA PESTE ALŢII, ODATA CE MARIUS IA DAT 3H +WARN PUTEA FAIN FRUMOS SA II DEA TOT EL SI PERMANENT NU MAI FACI TU PE HULK SA DAI. VA ACCEPTAŢI TOŢI CONSECINŢELE.

[VIP]Celesty

Post by [VIP]Celesty » Sat Apr 07, 2018 7:38 pm

Buna,

-Daca scrii cu litere mari (tipi din tastatura) sa stii ca nu iti dau dreptate

-Mi-ai pus numele in reclamatia asta sa zici, ca cine greseste e sanctionat conform regulamentului ? Asta s-a intamplat!

-Zici ceva de dovezile lui [SGA]Marius - Nu sunt in masura sa le comentez

-Cat despre claritatea video de la mine, seteaza HD pe youtube (Stii ca am video in original si daca doresti ti-l pot trimite personal chiar daca nu ai nici o legatura cu situatia)

- [MISS]Lorena a corectat greseala mea de avertisment si a aplicat regulamentul pentru a treia abatere -jail permanent.

[VIP]George

Post by [VIP]George » Sat Apr 07, 2018 7:40 pm

Tanti do you speak romain ?

DOVEZILE ALEA SUNT NIMIC, LASA-TE DE STAFF. VIDEOUL NU ARE CLARITATE HD, NU AVETI DOVEZI PENTRU WARNURI NICI PENTRU JAIL 3H SI NICI PENTRU PERMANENT CARE PERMANENTUL L A SCOS PRIETENA TA LORENA APROPO. DOVEZILE SUNT EGAL CU 0 Asa ca ieşi de aici.

Rahos

Post by Rahos » Sat Apr 07, 2018 7:52 pm

[VIP]George wrote:Tanti do you speak romain ?

DOVEZILE ALEA SUNT NIMIC, LASA-TE DE STAFF. VIDEOUL NU ARE CLARITATE HD, NU AVETI DOVEZI PENTRU WARNURI NICI PENTRU JAIL 3H SI NICI PENTRU PERMANENT CARE PERMANENTUL L A SCOS PRIETENA TA LORENA APROPO. DOVEZILE SUNT EGAL CU 0 Asa ca ieşi de aici.
Bai maimutoi, cine **** mea esti tu ma? Avocatu` lu` Alan?
Da-ti ca ***** cu bug si dupa veniti sa plangeti pe forum? Trag pamant pe voi.
Cine e de vina ma ca nu ai net de HD incat sa vezi si tu videoclipu` ala ca tot omu in 2k18?
Claritatea e buna si se vede CLAR ca [VIP]Alan ataca cu tais ACTIV + DMG deoarece [Dn]Cedry2k a bagat Red.
Nu mai face tu pe scortosu` si nu mai pupa-n cur.
Cine a gresit aici a fost Marius ca a dat jail 3 ore pe dovezii de tot rahatu`.
Marş de aici copile, lorena ia dat permanent pe nimic fara dovezii ! lorena nu are nicio dovada. la fel si marius.
Lorena i-a dat jail permanent dupa dovezile lu` Marius respectiv Aysis. Ea normal trebuia sa-si vada de treaba, eventual sa o anunte pe Aysis ca a mai avut Alan warn pentru BUG nici de cum sa ii dea ea jail.
Iti repet, vinovat pentru` tot rahatu` asta e Marius ca a dat warn + 3h pe niste dovezi de tot rasu`. Aysis nu avea de unde sa stie ce dovezi are el.
Last edited by Rahos on Sat Apr 07, 2018 8:09 pm, edited 1 time in total.

[VIP]George

Post by [VIP]George » Sat Apr 07, 2018 8:07 pm

Marş de aici copile, lorena ia dat permanent pe nimic fara dovezii ! lorena nu are nicio dovada. la fel si marius.

ala123

Post by ala123 » Sat Apr 07, 2018 8:18 pm

ce nu vezi tu ma in dovezi?
https://imgur.com/a/oJSLN uite aici se vede clar ca da cu bugu, habar nu am ce ziceti voi ca nu vedeti. se vede si putin din textura aia mai sus si pozitia picioarelor. iar la video ul lui aisis se vede perfect. nu va mai cacati atata pe voi
???????????????????

Mistic

Post by Mistic » Sat Apr 07, 2018 10:51 pm

In acel video chiar si cu claritate proasta se vede cum da cu bugul, atat am avut de zis.
"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."

[VIP]George

Post by [VIP]George » Sat Apr 07, 2018 11:01 pm

Al lui aysis, dar marius nu are nici macar o dovada pentru warn, nici pentru jail. lorena nu are dovada pentru permanent, dupa ce a vazut ca a greşit ia scos repede jailu. marius şi lorena au greşit sa-şi accepte consecinţele.
Last edited by [VIP]George on Sat Apr 07, 2018 11:14 pm, edited 1 time in total.

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”