[ADM]Who

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
Şăpcuţă1

[ADM]Who

Post by Şăpcuţă1 » Sat May 05, 2018 12:33 am

► Numele tău de caracter: Şăpcuţă1
► Nume vinovat : [ADM]Who
► Motivul reclamaţiei: Favorizare.
Păi bă nene, adică dacă alţii greşesc iau ban, pe Hades de ce nu îl pedepseşti? E protejatu tău? Nu mă interesează nici pe mine şi nici pe membrii echipei tale staff de ce zici tu, sincer. Păi e normal să favorizezi în halu ăsta? Lu halal de Ioana aia i-ai dat ban fără nici o dovadă, aici ai avut toate dovezile şi nimic! Bă voi chiar vă lingeţi în cur unu pe altu?? Că asta daţi impresia.
► Dovada : viewtopic.php?f=61&t=26631
viewtopic.php?f=61&t=26633
viewtopic.php?f=61&t=26630
viewtopic.php?f=61&t=26618
viewtopic.php?f=9&t=26629
Asta e o reclamaţie la adresa lui Who. O să fie refăcută până primesc răspuns de la Fifty că tu bă Who cam abuzezi de gradu tău. Nu am văzut ADM mai prost decât tine, sincer îţi zic. Şi vă mai miraţi de ce pleacă playerii de pe server, serios coane?? De ce nu îi pupi în cur şi pe restu la fel ca pe Hades? Aţi descoperit altfel de plăceri faţă de oamenii normali? Man un bărbat păleşte în piz*ă nu dă limba-n cur cum faceţi voi doi.

Doruk

Re: [ADM]Who

Post by Doruk » Sat May 05, 2018 7:54 am

Vai de capu tau
Last edited by Doruk on Sat May 05, 2018 8:44 am, edited 1 time in total.

jake

Post by jake » Sat May 05, 2018 8:21 am

Doruk wrote:Vad ca esti prost rau ai fost pe un rahat de sv in care sa inchis dupa cateva zile si vi aici sa rupi pl nu vezi ca esti prost cu kito ala obsedati drk cautati pe OLX o viata poate gasiti
Voi jigniți servaru si stafu,meritati ban ip

hades te credeam mai matur, da na

SamSunGs8

Post by SamSunGs8 » Sat May 05, 2018 9:59 am

Code: Select all

Doruk scrie:
Vad ca esti prost rau ai fost pe un rahat de sv in care sa inchis dupa cateva zile si vi aici sa rupi pl nu vezi ca esti prost cu kito ala obsedati drk cautati pe OLX o viata poate gasiti
Voi jigniți servaru si stafu,meritati ban ip
Cu ce te-am jignit, "don" Hades?
Sunt pe serveru` asta de ceva timp, vezi ca vorbeste gura fara tine prietene.
Si nu e nimeni prost, singuru` prost esti tu ca ai regulamentu` in fata si esti in Staff de ani de zile si esti paralel cu tot ce se intampla, pupincuristu` ....
Atata timp cat dai T/C ca nu s-a respectat modelu`, da la toata lumea nu doar la prietenii tai pe care-i pupi in dos ca altfel esti pielea... .
Intelegi ce vreau sa zic? A nu, nu esti capabil .
Oricum, apreciez ca te-ai obosit sa scrii cat de cat "citet", banuiesc ca a fost un efort imens pentru nivelul tau de inteligenta.

Si nu incerca sa minti ca nu esti tu pe contu asta, uite mai jos o dovada:
https://imgur.com/a/faMDz5P

[a.d.m.]who

Post by [a.d.m.]who » Sat May 05, 2018 3:26 pm

Şăpcuţă1 wrote:► Numele tău de caracter: Şăpcuţă1
► Nume vinovat : [ADM]Who
► Motivul reclamaţiei: Favorizare.
Păi bă nene, adică dacă alţii greşesc iau ban, pe Hades de ce nu îl pedepseşti? E protejatu tău? Nu mă interesează nici pe mine şi nici pe membrii echipei tale staff de ce zici tu, sincer. Păi e normal să favorizezi în halu ăsta? Lu halal de Ioana aia i-ai dat ban fără nici o dovadă, aici ai avut toate dovezile şi nimic! Bă voi chiar vă lingeţi în cur unu pe altu?? Că asta daţi impresia.
► Dovada : viewtopic.php?f=61&t=26631
viewtopic.php?f=61&t=26633
viewtopic.php?f=61&t=26630
viewtopic.php?f=61&t=26618
viewtopic.php?f=9&t=26629
Asta e o reclamaţie la adresa lui Who. O să fie refăcută până primesc răspuns de la Fifty că tu bă Who cam abuzezi de gradu tău. Nu am văzut ADM mai prost decât tine, sincer îţi zic. Şi vă mai miraţi de ce pleacă playerii de pe server, serios coane?? De ce nu îi pupi în cur şi pe restu la fel ca pe Hades? Aţi descoperit altfel de plăceri faţă de oamenii normali? Man un bărbat păleşte în piz*ă nu dă limba-n cur cum faceţi voi doi.

Eu vad ca tu esti atat de frustrat si de obsedat ,probabil ai vreo frustrare cu hades.
Cu ce abuzez eu de gradu meu ?
Sti tu care iti faci ennpee mii de conturi fake , ce am eu dreptu si ce nu ?
Sti tu ce m-a pus pe mine sa fac Fifty si ce nu ?
Ti-a zis tie Fity ca eu nu am voie ,sau dreptul sa fac ceva ?
Imi pare rau de tine , sincer .Nu iti mai fa filme proaste in cap.
Esti atat de limitat mintal , incat nu ai inteles din toate reclamatiile astea absolut nimic.
Poti sa imi faci si un miliard de reclamatii ,ca tu tot nu intelegi bsolut nimic .
Vad ca am devenit idolul tau .
Bafta la facut reclamatii pana iti ies pe ochi si tie si celor care te "ling in cur" ,asa cum va place voua sa vorbiti ,si le fac crezant ca tu esti destept, si stii ceea ce faci ! ;)
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”