[SGA]Angel - abuz de grad

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[VIP]Andru

[SGA]Angel - abuz de grad

Post by [VIP]Andru » Sun May 06, 2018 4:29 pm

Numele meu : [VIP]Andru -forum-
Numele vinovatului : [SGA]Angel
Motiv : Mi-am luat T/C pe motiv ca "hai ca deja exagerez cu reclamatiile astea" si pe motiv ca as fi facut o reclamatie inutila. :)) Plus ca am facut doar 1, nu 100. Cu ce exagerez? Mie mi se pare ca a incalcat Marius regulamentul, si-l reclam. Cine esti tu bossule sa decizi daca ceea ce reclam eu e inutil sau nu? Sau de ce imi inchizi topicul, cand nimeni si nimic nu a incalcat regulamentul in el? Nu mai fii mancator ca si Kleine si inchide reclamatiile fara motiv, ca te costa. Reclamatiile raman deschise pana la raspunsul lui Who. Ele se inchid doar daca se face chat/spam/sunt facute la misto. Nu ti se adresa reclamatia, n-ai ce sa te bagi in ea. Si stai linistit ca copy paste se poate da. Eu doresc da aduc niste dovezi in + la reclamatia lui Marius, si nu le am pe laptopul acesta. Dar pot? Nu pot, ca mi-ai dat T/C NEJUSTIFICAT.

Dovada : viewtopic.php?f=9&t=26660

Eu nu vreau T/C, decat de la Who. Daca se violeaza regulamentul cu : spam/chat/etc, poti sa dai t/c, inafara de situatiile de genu', nu. E abuz sa dai t/c fara motiv, cand eu mai vreau sa aduc argumente si nu pot.
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k

Angel

Re: [SGA]Angel - abuz de grad

Post by Angel » Sun May 06, 2018 4:31 pm

Omule voi ati inebunit , vreti sa vi se rasp la reclamatie de catre Who ok am inteles , oricum Robii se uita in reclamatii si Fifty la fel , acum de ce mai avem staff sa asteptam pe whos a raspunda putem sa luam si noi decizii stati voi linistiti nu suntem nici noi un staff al nimanui asa ca iti inchid reclamatia ba chiar tio si mut la cazuri rezolvate si la urmatoarele daca nu inceti si tot abuzezi o sa ti le sterg daca intelegi ce vreaus a zic astepti sa se uite [ADM]Who in astea care sunt acum . T/C
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”