[SGA]Angel

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[MOD]Gambit

[SGA]Angel

Post by [MOD]Gambit » Sun May 06, 2018 6:15 pm

► Numele tău de caracter: [VIP]Andru / Rechinas - forum -
► Nume vinovat : [SGA]Angel
► Motivul reclamaţiei: Nu domnu' Who, Angel a abuzat de grad inchizand reclamatiile initiale fara motiv si stergandu-le pe celalalte. Cu ce drept? Nu musamalizam treaba. Doresc sa i se acorde sanctiuni conform regulii :

8.Stergerea unui mesaj/subiect fara sa fie reclama/keylogger:
- Prima abatere: Ban 5 zile
- Daca se continua dupa ban 3z.: Ban Permanent

Ok, Marius a facut ce a facut, aia e total alta treaba si faptul ca l-am reclamat. Dar asta nu il scuza pe Angel, nu ii da voie sa ameninte pe Kito cu banarea tuturor conturilor de forum, nu ii da dreptul sa stearga reclamatii. Nu sunt de acord sa treci cu vederea ca ne-a inchis initial reclamatiile fara motiv, nu era spam, nu era chat, nu era nimic, apoi nu accept sa treci cu vederea faptul ca le-a sters si inchis cu un raspuns impertinent de genul "hai ca exagerati deja t/c" Nu exista asa ceva.

► Dovada : viewtopic.php?f=56&t=26674

Sa ne intelegem, sunt DOUA probleme distincte reclamate :

1. Faptul ca Marius a dat t/c + mutat la rezolvate fara sa ataseze dovezile cerute [PRIMA chestie pe care am reclamat-o]

2. Faptul ca Angel a abuzat de grad dand t/c fara motiv + n topicuri sterse + raspunsurile impertinente date. [A DOUA CHESTIE SEPARATA pe care am reclamat-o]

Nu e la prima faza de genu' cand face ce vrea cioaca lui cu topicurile, la fel a facut si cu LL. Atunci a fost "avertizat" si iertat, acum nu accept eu sa fie trecut cu vederea.

AM INTELES CA LEGAT DE SUBIECTUL "MARIUS" II RASPUNZI LUI CRONOS, SUNT DE ACORD. NU MA INTERESEAZA NEAPARAT DE FAZA CU MARIUS, AIA AM OBSERVAT-O MUTATA ILEGAL SI AM RECLAMAT, ATAT.

MIE VREAU SA MI RASPUNZI DE SUBIECTUL "ANGEL" CARE INCHIDE RECLAMATII SI LE STERGE PE RESTU' CARE I SE ADUC LUI FARA MOTIV. ASTA VREAU.
Image

Angel

Re: [SGA]Angel

Post by Angel » Sun May 06, 2018 6:23 pm

Domnule Kizev sa-ti spun mai asa tu vrei unban pe GA si incerci sa sapi aici , uiti cand erai STAFF? S-au acum esti ofticat ca nu mai ai staffu , frate ai o varsta dute si plangete altundeva si lasa-ne sa facem joc cat mai placut .
Image

[MOD]Gambit

Re: [SGA]Angel

Post by [MOD]Gambit » Sun May 06, 2018 6:24 pm

[SGA]Angel wrote:Domnule Kizev sa-ti spun mai asa tu vrei unban pe GA si incerci sa sapi aici , uiti cand erai STAFF? S-au acum esti ofticat ca nu mai ai staffu , frate ai o varsta dute si plangete altundeva si lasa-ne sa facem joc cat mai placut .
Nu-mi trebuie unban pe niciun staff, copile. Te-ai stricat de cap, faci ce vrei tu si asta trebuie sanctionat. Mai pe romaneste, ma pis pe gradul GA Kizev, nu am nevoie de el. Tu nu esti corect, abuzezi de grad si esti subiectiv, si apelezi josnic la fostul meu grad de GA ca un copil mic, incercand sa ma ataci cu el. Stai chill ca nu ma atac. ;)
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”