Reclamație dragul WHO

Toate topicurile inchise se afla aici !
DemonTools

Reclamație dragul WHO

Post by DemonTools » Thu May 24, 2018 8:19 pm

► Numele tău de caracter: -
► Nume vinovat : [ADM]Who
► Motivul reclamaţiei: Banare aiurea
► Dovada : viewtopic.php?f=57&t=26880

Băi văruțul meu Who, nu cer unban, doar să vezi ce incompetent ești.
Ce dovadă ai tu, că eu am intrat pe contul lui, că poate nu sunteți voi singurul metin care deține moduri, ai văzut tu cumva, eu, demontools după metin 2 steel iti dau ceva pe contul tau la schimb ? băi văruț, vă mirați de ce nu aveti playeri dar aici e doar pe favorizare..
Mi-ai dat ban, e ok, aștept dovadă că EU am intrat pe cont, și că acel cont de fb nu este unul fals, fake, și de unde stii tu că i a dat contul, dacă scria in loc la reclamatie DN Demontools si scria Owner fifty ii dadeai ban ?:)) :D :D
nu vezi că serverul se vinde și pentru 5 lei ? chiar aștept dovadă că, acel profil este al meu, și unde scrie undeva că, omul vinde contul cu moduri, sau ce are pe cont, dacă te interesează fb meu, iti las link privat sa te convingi :) aștept un răspuns doar de la FIFTY, fără loreta ta, who favorizatoru si sclavi ca jymy

jake

Re: Reclamație dragul WHO

Post by jake » Thu May 24, 2018 8:49 pm

DemonTools wrote:► Numele tău de caracter: -
► Nume vinovat : [ADM]Who
► Motivul reclamaţiei: Banare aiurea
► Dovada : viewtopic.php?f=57&t=26880

Băi văruțul meu Who, nu cer unban, doar să vezi ce incompetent ești.
Ce dovadă ai tu, că eu am intrat pe contul lui, că poate nu sunteți voi singurul metin care deține moduri, ai văzut tu cumva, eu, demontools după metin 2 steel iti dau ceva pe contul tau la schimb ? băi văruț, vă mirați de ce nu aveti playeri dar aici e doar pe favorizare..
Mi-ai dat ban, e ok, aștept dovadă că EU am intrat pe cont, și că acel cont de fb nu este unul fals, fake, și de unde stii tu că i a dat contul, dacă scria in loc la reclamatie DN Demontools si scria Owner fifty ii dadeai ban ?:)) :D :D
nu vezi că serverul se vinde și pentru 5 lei ? chiar aștept dovadă că, acel profil este al meu, și unde scrie undeva că, omul vinde contul cu moduri, sau ce are pe cont, dacă te interesează fb meu, iti las link privat sa te convingi :) aștept un răspuns doar de la FIFTY, fără loreta ta, who favorizatoru si sclavi ca jymy
poate verifica ip :roll:

DemonTools

Post by DemonTools » Thu May 24, 2018 9:04 pm

Aștept verificare că am facut trade cu ceva după contul lui, si să mi dea profilul meu de fb, si unde a zis ca vinde contul ,) lași link aici who..

vip bad nr1

Post by vip bad nr1 » Thu May 24, 2018 10:14 pm

DemonTools wrote:Aștept verificare că am facut trade cu ceva după contul lui, si să mi dea profilul meu de fb, si unde a zis ca vinde contul ,) lași link aici who..
s-o mai dat ban asa frt fara sa apara numele de pe metin sau ceva. Poti face si tu un vid cand vorbesti cu un preten si sa pui un nume random de pe metin ca sa ia ban si ala haha fff klumea staff de nota 10

emperor

Post by emperor » Thu May 24, 2018 10:28 pm

=)))))))))))))))))))))))))))
#[Dn]TheRealK. <3
#Da-mi doamne putere sa ma lupt cu tarfele.
Doi, zero, unu, sapte, ghici cine a revenit, ma pis pe mortii ma-tii de papagal cordit. <3
Esti o pizda, n-ai cui, doar la toc
Iti place sa faci bot, sugi pula cu floci cu tot
Iti bagi mana pana la cot in pizda, nu-ti ajunge pula
Ti se vad in gat degetele, daca deschizi gura

[VIP]Kito

Post by [VIP]Kito » Thu May 24, 2018 10:34 pm

Din moment ce ai [Dn], inseamna ca ai donat. Se poate verifica numele din donatii + numele de pe Facebook daca coincid. Daca cele doua sunt identice iar contul de Facebook nu e facut recent si e destul de vechi atunci nu ar exista dubii.
Desi, mi se pare o tampenie sa dai ban pentru asa ceva, fara nici o dovada din joc.
Adica daca eu fac un cont de Facebook cu numele tau (Who), si dau anunturi ca, cumpar moduri cu Paysafe, etc o sa-ti dai ban singur?

Eu zic ca trebuie verificat mai amanuntit, si detaliat destul de bine cand dai un raspuns la faze de genu.
Din pozele ce le-au pus din reclamatii is egale cu zero. Sau mai nou daca ai doua caractere unu langa altu` inseamna ca faci negot?

FlorinNG

Post by FlorinNG » Thu May 24, 2018 11:08 pm

=)))))))))))

DemonTools

Post by DemonTools » Thu May 24, 2018 11:14 pm

hades, copilul meu, nu te mai umfla, ce am zis eu, ce ai zis tu, mi-a dat contul, am intrat, e dovadă că el mi-a instrăinat contul, nu e cum a scris el că i am dat keylogger, dacă se intampla asta sau cum a scris el acolo, era ok, aștept să răspundă fifty + ca printul tau nu are logica c**e, m ai prins ca am vorbit in joc sau ceva? lasă site uriile de socializare, daca imi fac cont cu poza ta, si vorbesc singur ca vinzi, oare iei remove ? daca da, am sa incerc si eu :) :geek: :geek: tu asta nu poți intelege

emperor

Post by emperor » Thu May 24, 2018 11:16 pm

DemonTools wrote:hades, copilul meu, nu te mai umfla, ce am zis eu, ce ai zis tu, mi-a dat contul, am intrat, e dovadă că el mi-a instrăinat contul, nu e cum a scris el că i am dat keylogger, dacă se intampla asta sau cum a scris el acolo, era ok, aștept să răspundă fifty + ca printul tau nu are logica c**e, m ai prins ca am vorbit in joc sau ceva? lasă site uriile de socializare, daca imi fac cont cu poza ta, si vorbesc singur ca vinzi, oare iei remove ? daca da, am sa incerc si eu :) :geek: :geek: tu asta nu poți intelege

Eh, doar de aia se numeste 'steel' sa dam ban aiurea =)) e ceva normal bro, stai calm, o sa se duca sv'u repejor.
#[Dn]TheRealK. <3
#Da-mi doamne putere sa ma lupt cu tarfele.
Doi, zero, unu, sapte, ghici cine a revenit, ma pis pe mortii ma-tii de papagal cordit. <3
Esti o pizda, n-ai cui, doar la toc
Iti place sa faci bot, sugi pula cu floci cu tot
Iti bagi mana pana la cot in pizda, nu-ti ajunge pula
Ti se vad in gat degetele, daca deschizi gura

vip bad nr1

Post by vip bad nr1 » Thu May 24, 2018 11:53 pm

[SGM]Hades wrote:1. https://imgur.com/a/gJecj3s daca vrei pun si dovada de pe restul grupelor
2.in acel video se intelege destul de clar ca ti-a dat contu!
3. se poate verifica ip-ul si se vede daca a intrat pe acel cont sau nu
+ cei care nu au treaba cu reclamatia aveti warn
sa aduca cnv un prosop pls. Bai boule, daca o persoana random intra pe fb si spune ca o fute pe ma-ta TOT pe un grup e vb despre tn ? Atata timp cat tu nu ai nici cea mai mica dovada ca omu ala ar putea fi 1% vinovat pentru ca nu apare nici un nume de pe joc , nimic BAI INTELIGENTULE, ai fi putut filma tot jocu cand ati discutat in pm si tio dat fb ca sa fie dovada calumea da asa, who da ban pe o filmare dp fb . Dute coaiele mele si dati 10 gloante in cap. ceau boys

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”